Какво право си даваат луѓето да се исмејуваат на нечии искрени мисли?! Какво право имаат да му се потсмеваат на некој за нешто кое и тие го прават? И после самите се сметаат за морални личности? Ма немој да ме је*беш бре! Изреволтирана сум крајно од времето во кое живеам, или поточно луѓето кои ме опркужуваат. Ништо од вас таквите, обични пропалитети.. Треба да се биде човек, ПРЕД СЕ!
Waaaaaa! I ona kje odela na natprevar. Aj ma begaj. K******a. I uste mi se pravi ko profesor. Odi ma izmi se...
НЕ НЕ и НЕ Се колнам дека никогаш повеќе нема да дозволам да бидам повредена. ГОТОВО Е! Повеќе нема да верувам на ниту едеен маж, ова е последно се колнам нема повеќе да дозволам да бидам скршена и разочарана Не верувам во љубов повеќе, тој збор и тоа чувство ќе исчезнат од мојот живот Никогаш повторно нема да го дадам срцево на ниту еден маж НИКОГАШ ПОВЕЌЕ
of lele koj budala go imav jas za momce kako не можеш да сватиш дека јас и ти вчера завршивме прво да сум ти останела пријател, па после чоколадце, крембананче ми пишуваш не дека не можеш ТУКУ НЕ САКАШ да сватиш ама не знаеш дека јас тебе веке некое време НЕ ТЕ САКАМ, нема да те засакам
смачено ми е од луѓе желни за внимание, што постојано сакаат да бидат центар пажња. добро, неморате да се дерете, да пискате, да се смеете со сила, само за еден проклет поглед. божеееееееееееееееее
како можеше да ми текне такво нешто не ми е јасно после толку долго време -кога бевме друштво собрани(нели уште бев со бившиот) во кинескиот ресторан , беа до толку пијани што на другар му му кажуваше како го избркале прва година средно -образованието не е најважно, ама е и те како важно за една личност уште на почетокот требаше да знам дека од тоа дете ништо асално нема да биде ни М од маж а камоли кука, брак деца-исто ко татко му што бил, не за џабе се вели дека крушата под круша пага ако му го кажам ова на некој од мојот круг, има за луда да ме прогласи барем форумов е анонимен колку добра меморија имам јас а понекогаш велам дека не паметам ништо
лелее аман го чекам татко ми веке еден саат треба да одам до една продавница па итно ми е е аманнн татоо ајде вратии сее
Знам оти не сака да ме викне. Знам оти се моли на Господ да се откажам, да не бидам таму вечер, за она да си кулира со типката.
Ми расте осмица горна. Ме боли стомак. Гладна сум. И косава ми се мрси ко да сум ја брцнала во зејтин. На работа фрки. Не мож’ бити боље!
од секакви проблеми да се ослободиш можеш, ама од домашните никако и после ЗОШТО јас сум ваква -епа нека дојде друга девојка да живее во овој пекол ке ја видам каква ке биде
Од вакви другари лицемери веќе преку гава ми е. Мислат никој ништо не разбира и ајде ќе ги правиме глупи,е нема веќе. Ке дојдат и моите пет минути, и тоа мн скоро па има да им наплатам за сите нервози
Уште едно разочарување во низата, уште едно од многуте... Секој ден - ново разочарување. До кога вака??? Што толку сум му згрешила на Бог да ме казнува вака? Веќе ни солзи немам, ни чувства немам, вегетирам, хибернирам... Гледам бледо се околу мене и имам чувство како некој друг да е во моето тело и да ги прави сите работи што ги правам, а и тие ги правам ради-реда... Ова ме дотолчи, а таман се понадевав дека конечно ќе ставам крај на мојата мизерија... Не знам уште колку можам да издржам, ама гледам дека нема надеж за мене, дека никогаш нема да се случи тоа што сакам да се случи, а не барам многу... Всушност, многу малку барам. Сфаќам дека за некои луѓе едноставно не постои подобро утре, не постои надеж... Умрела, умрела од толку разочарувања... Некои луѓе едноставно се осудени да одат по потешкиот пат и вечно да ги следи лоша среќа, или подобро кажано несреќа. Велат „Тоа што е твое ќе си дојде“ - ТОА НИКОГАШ НЕМА ДА ДОЈДЕ, НИКОГАШ! НЕМАМ СРЕЌА, НИКОГАШ НЕ СУМ ИМАЛА И НИКОГАШ НЕМА ДА ИМАМ! СЕ ОТКАЖУВАМ ОД СЕ И САКАМ ДА МЕ НЕМА!
Добро бе, како може да е таква, аууууууууф... Се нешто нејзе и фали, секогаш јас ја повредувам, секогаш јас зборувам за неа, ѓи слуша другите што и зборуваат а немам збор кажено за неа. Си се замислува како да ми е главен приоритет во животот, зарем немам јас со што да се занимавам освен со неа ? Веќе неможам да ја поднесам, каква е таа другарка... Повеќе несакам да имам контакт со неа затоа што ме нервира all day - all night !
Те мразам исфрустрирано глупачко, невостиптана од дома, лицемерна гнаса која се сити на туѓата болка. Те мразам!!!!!!!!
зашто не ја направив презентацијата порано?!!!!!!!!!!!!! зашто сум идиотка неодговорна смотана, глупача. ќе полудамммммммммммммммммммммммммммммммммм