Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Значиииииии во моментов нема нешто што мразам повеќе од курви!
    Курви во душа оу да, и секако, тие вторите, курвите со отворени нозе и плиток ум, море без ум се!
    Дај, молим ти се, ти што си горе, кој и да си, Боже ор ватевер среди ја ситуацијата зашто Скопје врие од вакви, да не превземам јас се во мои раце па утре сите да се разбудите со веста на денот МАСАКАР НА ЖЕНИ ВО СКОПЈЕ!

На FallingStar75 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. SEKSI.BARBI

SEKSI.BARBI Истакнат член

Се зачлени на:
    17 ноември 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    43
    Aу векеееееее кога бе кога ке видам среќа амааан :( како малко да ми се проблемите па и на другите да ги слушам веќе полудеххх а јас на кој да казам векеееее само чуждите ги опрајувам бреееееј :@

3. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    се мразам себе си можеби е крајно време да си умрам ,веќе ништо ми нема смисла ...жалосно и крајно кукавички од мене што ја немам ни таа ебана храброст да се самоубијам

4. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    некои луге знаат да претераат навистина
    биле духовни луге, медитирале незнам што

правилото гласи-ако влезеш(во друштвото) сингл, остануваш сингл засекогаш, ако влезеш ин рилешншип на крај мора да се омажиш за типот :o :tmi: :@ значи јас влегов ин рилешншип, мора да се омажам за веке бившиот :^) преку мене мртва :!: без разлика колку ме гушеше- а ако влезеш сингл, а ја најдеш љубовта на твојот живот, го напушташ друштвото-а инаку тие што се со години духовни луге се целибат(лишени од телесни задоволства) , а тие што влегле во брак, се ко брат и сестра.
    не ми е јасно како им успева на мажите-без односи а повеке се мажи отколку жени
    на крајот на краиштата ова е МОЈ живот, и сум доволно зрела и возрасна за да знам дали сакам и кога сакам да сум сингл или ин рилејшншип, а не некој си ГУРУ да ми се наметнува во мојот интимен живот :)

5. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА роден си да ме нервираш !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@ :@ :@ :@ :@ :@
    Простааааааааааааааааааааааааааак !!!!!!!!!!!!!!!!!!1

6. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Ти си збориш, си верглаш, си пишуваш онака опуштено како што ти е кеиф, ама мора секогаш да се најдат мрчатори и паметњакови за да посолат памет. Стално се тука за пукање сеир и ме нервираат што не си кажуваат тоа што им лежи, туку бараат влакно во јајца за да ти плеснат. |( Тие глупи створчиња се стварно несреќни во животот, тоа го заклучив кога малце подетално ги изанализирав. Ми пречат, би ги затепала сите до еден. :devil:

7. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    АААААААААА ДА ТИ СЕ ПЛУКНАМ И НА КОМПИЈУТЕР И НА СЕ ВИШЕ АМАН!!!
    САБАЈЛЕ ИМАШЕ МАЈСТОР ГО ЧАЧНА НЕШТО И РЕЧЕ ДЕКА Е ОКЕЈ А СЕА ПАК НЕ БИВА КОЧИ КАКО НЕНОРМАЛЕН
    ААА ЌЕ ИЗЛУДАМММ СО ПАРИТЕ ШО ГИ ДАВАВ ЗА ПОПРАВКА ЌЕ СИ КУПИВ ЛАП ТОП
    :@ :@ :@ :@

8. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Абе ајдее.. 10 минути ми требаше да ја најдам темава. Илјада пати ја поминав бе, илјада.. не ми се веруе.

Данес или ја сум наопаку или светов отишол наопаку.
    Не ми се веруе луѓеее. Ограничен, плиток ум. Значи уникатност и мода не треба да се има, па ај да се облечам у два дуксери и еден пар фармерки, па и една недела да носам исти гаќи де.. шо има тоа везе? Битно да си во тренд со другите, да не се издвојуваш од толпата.
    Моментот беше кога ми вика типов: Зошто носиш шеширче? Само ти носиш вакво чудо.. не ти е срам?!(и со оној цинички потсмев).
    И ај сеа некој нека ми каже што да му вратам, штоо? Не ми иде сарказмов, ама да му врзев една.. уф.
    Друга ситуација беше денеска, кога истиов тип на другар му/ми му рече: Абе пеер шо си облекол чизми?
    Овој другиов го гледа и му вика тимберландки се, сигурно од сабајле нема со патики да се влечкам до школо, ќе ги накиснам.. а овој плиткиов враќа Какви? ....Абееее сељак сиии. :^)
    Ќе си пукнам, ќе си починам од вакви. Не можам огрански да ги смислам.

Покрај овие ваквиве парталчиња кои слободно би ги ставила на вриење, не можам да смислам девојки со кило пудра, светљуцави хеланки, розево болеро и туш во опсег од трепките до веѓите. И уште кога ќе ти се обрати со оној пискав глас, згора на тоа не знае да сврзе два три збора и на крај ќе се насмее вештачки дури и да си кажал дека некој починал. Е ја ќе си починам на лице место, ќе се упукам у колено.

Можно ли беше денес денов да ми е цел наопаку. Од сабајлечкото будење од страна на една мува која и така сакав да ја опечатам на ѕидот, па вечерта кога отидов да трчам и кога дојдов дома немаше капка вода во болјерот. Старава постојано се дере зошто не ја чистам собава, ја фаќа климаксот најверојатно.. абе не се трпи.
    Треба да добија, јадам ко улава, од благо мислам дека шеќер ќе добијам. Ме нервираат едни две сељанки кои вадат муабети и ги шират како шуга. Они се шугави! Кај дебели, па и опнале хеланки со маичка до над гз, абе панорама на две страни од весникот Нова Македонија, ми го попречуваат видот пред мене кога одат.

Шо им е на ненормалниве со забегани статуси на фејсбук. Еднава напишала дека ќе брише пријатели, па да не се чудел некој ако ги избришала. Ајде беее.. баш за тебе ќе приметам, среќа побрза бев па ја те избришав
    Шо му е на секој втор што ја постира сељачкана на Слаткар, сигурна сум дека сите дома свршаваат на неа. Еј ало, полошо нешто не сум слушнала, каков созржаен текст, плус Слаткар |(

Му се чудам на оково што те гледам,
    сигурно мислиш дека сеа ќе те ебам !
    Не ми го дигаш више, сеа шо праиме ?
    -"Извини !!"
    -Девојко те молам олабави ме !
    (преземено од фејсбук)
    |( |( |( |(

Не ги можам луѓево, не се можам себе си.. Пмс ли е, што ли е?
    ПМС Е НОРМАЛНО! :tmi:

На FallingStar75 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. SEKSI.BARBI

SEKSI.BARBI Истакнат член

Се зачлени на:
    17 ноември 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    43
    :devil: i koga i da sakam da go zaboravam barem na moment,ke se najde nekoj da go spomne i niz mojata glava minuvat iljada cuvstva i ednostavno eksplodiram go sakaaaan....

10. Elenika

Elenika Нов член

Се зачлени на:
    15 мај 2012
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    74
    Алал да и е на свекрвами секој ден знае да ме изнервира мори жено не ми се мешај у живото не се омажив за тебе па ти да ми ги решаваш проблемите со син ти како тој може да ме свати дека не сум добро дека имам висока температура и дека не сум ок да идам на гости кај мало детенце па и бремена сум треба и јас да одмарам а не да ти слугувам секој ден снао кафе снао доруцек снао руцек снао вецера а ти куките да си ги редиш па и згора да не сум била трудна ке сум си ги собрала парталите како не ти е срам да глумиш пред др дека мн ме сакаш мори да се живи и здрави мојте да не се они ни преглед немаше да имам ни овошје немаше да апнам ни па ке се облеков за едни секојдневни влошки ме умре ке ти ги дадам парите не се нервирај здравје син ти да најде раб па ние ке си се средеме те мразам жено но од почит ти молачам само нз до кога јас од тебе удар ке добијам бе нели свакаш дека сите дома ке не умреш ти ке зивееш амн веке :@ :@ :@

11. AmericanWoman

AmericanWoman Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    559
    Не си фер, ич не си фер. Да знаев дека вака се ќе се зезнит од една вечер само, не ни почвев ништо.
    Точно било дека се се врти ко круг....сега дојде време јас да трчам по тебе и да љубоморам. Не можам да си повервам стварно ама то е. Очеквев дека ќе си колку толку фер барем да вратиш на порака бе. Или да се поздравиш. Сам вечерва си докажа дека не заслужвиш ништо, ама апсолутно ништо.

12. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.449
    Допаѓања:
    5.411
    мора ли да е вакво времево, мора ли да врне па мај е :@ :@ :@ неможам веќе вака ке пукнам :@ :@ :@

13. ana.ubavkata

ana.ubavkata Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    59
    сјфкнцлСКАуБДФКбфхндјкмкнснвфегхрејмклацднбфвѕеудоскмдфгѕгунјцеимџодк6усњ,злабгтхѕвфуцимдкоџлс,гбвхфницмдк,џлсгбтмујцедимкоџскајолкцнлнфвфгндкјхвлкмфвјктеалкнсвјбтевн...

14. stefigirl

stefigirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    124
  15. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    ААААААААААААААААААААААААААААААА ЌЕ ЈА ЕБАМ МАЈКА ТИ У ПИЧКА КОЊУ ЕДЕН ГЛУУУУУУУУУУУУУУУУУУУПППППППППППППППППППППППППППППППППППППППП!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16. connie

connie Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    204
    Некако не ми го прави истото задоволство коа ќе се испукам на тастатура отколку усно.
    Коа ќе сум изнервирана обично можам да удрам нешто силно, ќе скршам нешто и потоа да се каам. :D

Најубаво е да му вратиш лично на тој што те изнервирал отколку тие што не се ни криви ни дужни да го "јадат" 8)

17. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    УМРИ НАМЕСТО ЛЕПРА ДА ТЕ ЗДРВЕ ЛАДЕН НА ЧЕЛО ДА ТЕ БАКНАТ!!!!

18. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    ^

Разбирам да опцуеш, да кажеш нешто сочно и мрсничко, таква е темава, ама вакви работи да му посакаш на некого? :x Зарем е можно во толку млад дечко да тлее толку голема омраза кон некого.

Извинете за офф ама јас останав запрепастена.

На si.exs му/ѝ се допаѓа ова.
  19. connie

connie Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    204
    Кој како си заслужил ;)

20. simon4etooo

simon4etooo Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    186
    Неможам веќе неможаааааааммммммм упм :@ зш вака ми прајте бе не е фер :@ :@ :@ :@ ;(
    ќе пукнаааааааммммммммм