1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Anonnimna

Anonnimna Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    76
    Абе ајде преку глава ми е дојдено од се неможам више да трпам.
    Утре пак од 10 саат турбо,вечерта да не можеш да си излезеш ајде ти се молам.

2. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    674
    Ми се смачи од времето разбирам дожд, плодна почва, храна дрн дрн, нооо секој ден аман више неможам да го поднесам, па барем да не грми, како што грми мене така во мозок ми грми :@ , а :!: и безработицата ова не се трпи, нит работ нит сабота, без пари... :swear: мислам ќе пукнам, се надевам за одмор ќе скрпам... :devil: :@

3. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    јас само да ги известам моите родители дека ебан денар нема да видат од мојата стипендија доколку ми биде исплатена,не заслужуваат ,овојпат ќе бидам крајно себична и ќе си ја потрошам само на себе ,ви благодарам уште еднаш што посовреме ме потсетивте дека не знаете рационално да ги трошите парите ,а јас па се мислев дали да се подновам со некое парче облека и чевли да не се шетам како партал низ град и на факултет |( мислејки дека можеби ќе се потрошат попаметно ,не планирам да ја трошам мојата стипендија на ракија за мојот татко и неговата дружина или за нивните пусти цигари ете така да си знаат ако ми биде исплатена дел ќе си купам тоа што ми е потребно дел ќе ми стојат како заштеда и без грижа на совест на крај ќе им речам дека мене не ми е исплатена стипендијата јбг |(

На Johny, Pelikuna и karak им се допаѓа ова.
  4. si.exs

si.exs Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2011
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    140
    И повторно лош ден...
    Некогаш мислам дека за ништо не ме бива.Зарем е можно тоа?
    Се жалам самата себе. :puke: :@ :@ :@

5. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Некои личности од денес нема да добијат ни трошка од моето внимание... :devil:
    Штом се толку зафатени и немаат време и јас ќе немам!! ]:)
    И да, играме отсега по МОЕ! ;)

На aprokovic му/ѝ се допаѓа ова.
  6. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    глупава јас глупава :fubar: ајде бе смирисе малце гирл-мири :!: штое ова па моево/...
    самод а се нервирам оти она така оти она овака....
    па оставиги како сакат нека си прават :!: ти ли ке им кажуваш....
    кој ти е крив тебе што ти сакаш се да е во ред ама другите не им е гајлееее ееејјјј :fubar: свати

тие не мислат за други и за утре,тие гледат за себе и за денес :)
    и ајде сега смирисе и овие денови да почниш малце за себе да се грижиш :)
    па да направиш нешто убаво :) :) :)

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  7. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    у пичку материн не можам никако да седнам и да се сконцентрирам да учам седнав еден сат ама шоако цело време прочитај едно и мислите ..сега кае? со која е ? ако направев вака сега дали ќе беше така, ако не направев така сега дали ќе беше вака...зошто го засакав зошто ме боли за него мајмун -.-
    сакам пааари сакам мнг пааари да си купам се што ке видам сакам да ослабам 3-4 кг сакам да имам стомачни затегнато тело аааааааааааааааааааааааааааааа :@@@@@@@@@@@@

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  8. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.657
    Допаѓања:
    17.462
    Да ти ебам граѓанското глупаво, книга глупава. Лекција од 4 страни, еј 4, малку ли е. Нема нешто како да си потцртам најважното, треба од збор до збор да знам. Ај претхоната тема, ама оваа политика, политика, политика. Послем нија децата сме се замарале со политика, па тоа учеме у школо бе, еј освестете се дека дете од 14 години не треба да си ја полни главата со такви глупости.

9. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    823
    По којзнае кој пат ќе се обидам да им објаснам на некои т.н. луѓе дека нема ништо смешно во една мала душа која била оставена од некои несовесни идиоти да живее на улица, притоа е гладна со ребра кои и се бројат, со скршен поглед полн со тага и згора на тоа исшарана од маркери од други исти такви идиоти како првите кои ја фрлиле на улица. Аманте свесте се со сликава и доста ја постирате во смешни слики!!! Не бидете ретардоси!!!!! :swear:

10. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    Психички се изморив,веќе ептен се осеќам како личност со краток фитиљ,а не сум,за се жив почнав да избувнувам...а па синоќа,само да знаев кој ми звонеше со скриен број,ќе го испратев у три лепе,мајке ми жими све!ми скурчило од се од кај неможев да запијам па и у сред сон ми брка..аа не се трпи

11. SEKSI.BARBI

SEKSI.BARBI Истакнат член

Се зачлени на:
    17 ноември 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    43
    Aaaaaaaaaaaaaa :swear:

12. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    АААААААААААААААААААААААААА :@ :@

13. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    Све се мрднало !!!!!!

На inspired му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Те мразам! Те мразам! Те мразам! Дебил еден ти на мене најде инает да ми водиш. Треба да се застрамиш со тој твој однос, на ништо не изгледаш! :@ :@ :@ :@ :@

15. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.657
    Допаѓања:
    17.462
    Вол низаеден, ќе ми се дереш на мене шо несакајки сум се удрила и ти тропнало, и тоа ми било 4 пат денеска, па не сум влегла денеска во таа соба. А за ролерите шо праеме, нели ќе ги искршиш а? Ајде мојот грб уште шо не претрпел од ТЕБЕ, па и ова ќе го претрпе, ајде земи од гр искрши ми ги. Мада знам, тепка работа за кршење, зарем ќе дадеш пари да ми купиш а? Оу, да ти немаше пари заборавив, за мене брат ми и мајка ми имаш, а за тебе татко ти и мајка ти имаш, на нив им се јало месо, ајде едно кило свинско, утре кокошка им се јало, ајде кокошка ќе им купиш, а ние од понеделник до понеделник јадеме само леб и маграрин, леб и маргарин, после немало јадење, па ќе нема со што да се купи, а? Засрами се бе воле еден.
    Слушам сам си барал да одиш настрана на работа, не те праќале, ако иди и никогаш да не се вратиш, да знаеш дека се најлошо ти посакувам. Ма, ти и таму да отидеш ќе те избркаат уште вториот ден. Ај тука друго е со сите си пријател, е таму нема бате така. Уф, уште толку се изнервирав.

16. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.634
    Допаѓања:
    3.742
    АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА :@ :@
    Ќе пукнам ;( солзи ми течат ;( ;( Ти ли мори најде да си играш со чувствата на брат ми?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Имаш среќа што те сака премногу инаку ќе те запалев! Се ти дава, а ти му плукаш над глава! Никогаш волку брат ми не сакал некоја, ниту донесол некоја дома, а ти како ќе свириш така сакаш тој да игра! :@ Ах би те задавила со свои раце! Срцево ми се кине кога го гледам дека плаче ;( Глупача никаква!!! Цени го мори тоа што го имаш!!!!

Ахххххххххххххххх и брат ми е за ќутек! :envy: Дај нека се опамети да видиш како боли коа некој си игра со тебе! :@ Си дошла сите четири во вис, алоооо имај малку култура постојат зборови како Добар ден, Добро вечер, ако не на мене на родителите наши!!!
    Ах како би ти пишала една заканувачка порака ама одма ќе се жалиш, ќе кажеш се!
    Што суштество ќе беше не ми е јасно!!!!!!!!!!!!!!! :punch:

17. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Добро жено ти да ме остајш на МИРА не ќе биде лошо :@
    нели гледаш дека не сум добро, дека се ми е свртено наопаку
    дека се што посакувам е да заминам од тука, да бидам далеку од се
    да бидам уште подалеку од него... ;(
    Место да ми кажиш некој убав збор ти се дериш ко луда
    те сваќам загрижена си за мене
    ама ти претеруваш
    Се што сакам е да ме остајш на раат да си се исплачам да си олеснам малку
    толку ли ти е тешко да го напрајш тоа???
    :@ :@ :@

18. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    И пак јас да се нервирам а? Ма иди у мизду матер! :swear: Е ќе видиме дали ќе остани вака понатаму! НЕ ми се занесувај! Ѓубре едно! Срам да ти е бе,срам! :@

19. inspired

inspired Активен член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    8
    Идиот. Колку повеќе го даваш срцето толку помалку те ценат. Прост еден :swear:

На PinkGir123 и girl-miri им се допаѓа ова.
  20. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    ако ми спомнеш фамилија тогаш цела твоја фамилија со се тебе да те нема :devil:
    ти мене ке ми колнеш тука.... :devil:

идите сите вие у пм!!!!!!!!!!!!.................... :devil: