Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. MysteriousG

MysteriousG Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2011
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    28
    ц ц ц неможам да си поверувам на очите ти си најголемио кретен на свето дефинитвно дечко на тебе нешто ти фале ... дигам раци веке воа не бива нека те излече некоја друга ја не те можам мајке ми страшен си неможе ништо да ти се објасне ништо не сфаќаш правеш си некој ненормални филмови у главата на која дрога си брат неможам да те сфанам... сега па сум јас крива ма немој да ме ј*беш бре .... вријам од нервоза :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  2. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    САКААААААААМ НОВ КЛААААААВИИИИИР... ;(

3. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    Ако намерно правиш вака, ти девојко си имаш некои проблеми :) И онака знаеме сите дека да не беше твојот тато, курац ќе беше кај што си сега така да малце спушти си го мислењето за себе, да не треба некој друг да го спушти.

4. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
    Не сакам ама ИЧ да живеам тука, преку глава ми е од оваа монотонија! :(

Сакам да заминам оттука и никогаш да не се вратам !! Едвај чекам да поминат овие две години...
    Ех да можеа да летнат.

5. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.840
    Допаѓања:
    101.401
    Се срамам што во мене го разгоре чувството на бес и очај.Како можеш до толку да си лош...да,да..лош.Зарем скромниот ручек е причина да се извикаш на мене.Зарем толку те исполнува да ми го натопиш залакот со солзи...проклет да си...за навек ;( ;( ;(

6. FeatherCut

FeatherCut Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    33
    :@ :@ ме нервира времето ме нервира хаосот што ми настана во животот, аааааааа зошто се ми се случува во погрешно време?????!!!!!!!! :@ :@

7. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Врне врне, врне и само врне. Аман!

Ми треба сонце! Ми треба да ми се поти газот на точак, а не полумокра да одам на работа и да сушам балетанки на пенџере!
    :^)

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  8. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.235
    Допаѓања:
    48.518
    Ку*во една глупава, колку ги сврте ма до сега? :@ Грда си ! Смотана ! Немаш речник на изразување ! Немаш образование ! Ма ти ништо немаш, освен газ кој на сите го даваш :| Те мразам !!! :swear: Се надевам никогаш повеќе нема да те сретнам , ми се гади кога те гледам :puke: :puke:

9. Leika

Leika Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    49
    туку сакав да си се испукам во ниедно време, е ме нервираат лугјево што ми се нови познаници, па да му 'бам мајката, па добро бе имали нормални луѓе, искрени, ок, без филмови, без корист ... ама види ако не си ок не те 'АМ бе дечко, штo мислиш јас сум од мифкине, убав си ке ќутам за да те задржам и да се фалам со тебе а ти ке си правиш што ти кефне ке ме возиш ??? Aло бре, си нашол ти кај да се крстиш да ти кажам јас, ке ти го плеснам у фаца, ке си останеш збунет и со опавчето во 'З И МРШ, како и што се случи, А СЛЕДЕН ПАТ ке се замислиш 6 пати кога ке налеташ на нормална персона како мене дали ке ти текне да и почнеш муабет а не нешто повеке! Ама можам и да те сфатам, ретки УБАВИ А ПАМЕТНИ , повекето „фуфици„ се за онаа работа, решиле да ја искористат убавината и да заработат и да прошетаат фраер, па и немораш да уклучуваш мозок да се мачиш логично(пошто реално си имаш квалитети, ама само за таквите)... мило ми е што ти ја овјаснив првата животна лекција дека со паметна девојка трт мрт нема не па да помислиш за секс или нешто слично, патем да глумиш заљубен, и да симињаш ѕвезди ... мочле такви како тебе ги мачкам на лепче, ама ти дојде памет па како што реков следен пат на опрез да не си го окркаш од некоја паметна фуфа(не за друго срамота е за тебе ) ;) кисс :puke:

На Cloee, Johny и LetsTalkFashion им се допаѓа ова.
  10. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    лелеее аман векее од ова непочитување , не ценење . Од глупоо понашењее .Ма дај одете фрлете се во вардар глупиии едниии , за да се направите поинтересни нз што да направите . Простаци :@ :@ :@ :@ :@ Ке пукнам од нервоза

11. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Мајка ми уште сабајле ме испонервира мозоко ми го запали,само да се зборе пари,пари,пари се да се кукало се едно исто па не е толку се црно па и на парите се наога крајот те за некој ден ке земе пензија,јас на 15ти плата па нема да се умре. Исто и од една другарка се изнервира,абе просто и неразбрано.Ке пукнам.

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  12. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    леллелеле значи она зашо ги говорила тие глупости излазала се уффффф не да ме нервираат такви што не пазат кој и каде озборуваат......да ја видам косата ке ја искубам и пред нозе ке и ја фрлам заедно со очите.......

13. Cataleya

Cataleya Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    621
    па паууу
    ете се испукав и ми олесни :whew:

(Јust kidding) :rofl:

14. kumalisa

kumalisa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    74
    Ситуацијава ме убива... не можам ни да се концентрирам да учам! Кај немам излезено цел месец бев во карантин заради факлултетов, едвај чекав да дојде полабав период...за на крај да дочекам некој да ми каже не искачаме зошто сами ќе делуваме очајно...ах жено божја... живците ми ги скина.. секако дека сите различно размислуваме ама ова твоево е... неразбирливо. Толку ти е битно сите што мислат? толку ти е битно со кој ќе те видат? Да бидеш ШЕМАААА?Како можеш да бидеш толку прибирлива и ништо да не ти праи задоволство? Е верувај нејќаш да знаат што се сите мислат за тебе!! Ова што ме навреди и она лани што ме избрука пред кумовите наши никогаш нема да ти ги заборавам...!!!!!!

15. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Зошто не можам да најдам сега, зошто??????? :@ :@ :@ :@ :@

16. FeatherCut

FeatherCut Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    33
    конечно ми се оствари желбата што ја посакував со месеци ... и зошто тогаш се чувствувам вака? Зошто некои работи ми се случија во толку погрешно време и ме направија толку несигурна??? :@ :@ ;( ;( :@

17. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Немам веќе сили аааааааах, зашто е толку збиен распоредот, овие сакаат да ме полудат! :x
    Не можам да постигнам бре, стварно не можам, a и не сакам оболена да ја завршам годинава, у пизду лепу материну да одите сите, да ве наредам тука од главен до шалтерките, преку глава ми се, леле бре кога ќе дојде крајот, полудувам уште сега! :@

18. Stefaani

Stefaani Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    286
    хелооу систер па не сме сите како вас со бујни сексуални фантазии :clap:
    го облекувам нејзиниот џемпер сношти а таа ми вика само немој да имаш секс со него :fubar:
    а јас баш тогаш планирав да и го силувам |(
    :headbang: :worried:ilent:

19. Panki.Friik

Panki.Friik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    12
    Уфффффффффффф значи какви нелуге бе.Се Нервирам ептеннн ,немозам векје и школо и другарки и дечковци и сее.Шо мислат он кје ме врти као шо сака епа к**. И со тој тренинг више преку глава ми е доен................Уф да можев да избегам негде арно ќе беше!!!!!!! Па на крај краева можам и без тебе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@

20. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Значи не знам што да кажам више...Не знаммм :@