ц ц ц неможам да си поверувам на очите ти си најголемио кретен на свето дефинитвно дечко на тебе нешто ти фале ... дигам раци веке воа не бива нека те излече некоја друга ја не те можам мајке ми страшен си неможе ништо да ти се објасне ништо не сфаќаш правеш си некој ненормални филмови у главата на која дрога си брат неможам да те сфанам... сега па сум јас крива ма немој да ме ј*беш бре .... вријам од нервоза
Ако намерно правиш вака, ти девојко си имаш некои проблеми И онака знаеме сите дека да не беше твојот тато, курац ќе беше кај што си сега така да малце спушти си го мислењето за себе, да не треба некој друг да го спушти.
Не сакам ама ИЧ да живеам тука, преку глава ми е од оваа монотонија! Сакам да заминам оттука и никогаш да не се вратам !! Едвај чекам да поминат овие две години... Ех да можеа да летнат.
Се срамам што во мене го разгоре чувството на бес и очај.Како можеш до толку да си лош...да,да..лош.Зарем скромниот ручек е причина да се извикаш на мене.Зарем толку те исполнува да ми го натопиш залакот со солзи...проклет да си...за навек
ме нервира времето ме нервира хаосот што ми настана во животот, аааааааа зошто се ми се случува во погрешно време?????!!!!!!!!
Врне врне, врне и само врне. Аман! Ми треба сонце! Ми треба да ми се поти газот на точак, а не полумокра да одам на работа и да сушам балетанки на пенџере!
Ку*во една глупава, колку ги сврте ма до сега? Грда си ! Смотана ! Немаш речник на изразување ! Немаш образование ! Ма ти ништо немаш, освен газ кој на сите го даваш Те мразам !!! Се надевам никогаш повеќе нема да те сретнам , ми се гади кога те гледам
туку сакав да си се испукам во ниедно време, е ме нервираат лугјево што ми се нови познаници, па да му 'бам мајката, па добро бе имали нормални луѓе, искрени, ок, без филмови, без корист ... ама види ако не си ок не те 'АМ бе дечко, штo мислиш јас сум од мифкине, убав си ке ќутам за да те задржам и да се фалам со тебе а ти ке си правиш што ти кефне ке ме возиш ??? Aло бре, си нашол ти кај да се крстиш да ти кажам јас, ке ти го плеснам у фаца, ке си останеш збунет и со опавчето во 'З И МРШ, како и што се случи, А СЛЕДЕН ПАТ ке се замислиш 6 пати кога ке налеташ на нормална персона како мене дали ке ти текне да и почнеш муабет а не нешто повеке! Ама можам и да те сфатам, ретки УБАВИ А ПАМЕТНИ , повекето „фуфици„ се за онаа работа, решиле да ја искористат убавината и да заработат и да прошетаат фраер, па и немораш да уклучуваш мозок да се мачиш логично(пошто реално си имаш квалитети, ама само за таквите)... мило ми е што ти ја овјаснив првата животна лекција дека со паметна девојка трт мрт нема не па да помислиш за секс или нешто слично, патем да глумиш заљубен, и да симињаш ѕвезди ... мочле такви како тебе ги мачкам на лепче, ама ти дојде памет па како што реков следен пат на опрез да не си го окркаш од некоја паметна фуфа(не за друго срамота е за тебе ) кисс
лелеее аман векее од ова непочитување , не ценење . Од глупоо понашењее .Ма дај одете фрлете се во вардар глупиии едниии , за да се направите поинтересни нз што да направите . Простаци Ке пукнам од нервоза
Мајка ми уште сабајле ме испонервира мозоко ми го запали,само да се зборе пари,пари,пари се да се кукало се едно исто па не е толку се црно па и на парите се наога крајот те за некој ден ке земе пензија,јас на 15ти плата па нема да се умре. Исто и од една другарка се изнервира,абе просто и неразбрано.Ке пукнам.
леллелеле значи она зашо ги говорила тие глупости излазала се уффффф не да ме нервираат такви што не пазат кој и каде озборуваат......да ја видам косата ке ја искубам и пред нозе ке и ја фрлам заедно со очите.......
Ситуацијава ме убива... не можам ни да се концентрирам да учам! Кај немам излезено цел месец бев во карантин заради факлултетов, едвај чекав да дојде полабав период...за на крај да дочекам некој да ми каже не искачаме зошто сами ќе делуваме очајно...ах жено божја... живците ми ги скина.. секако дека сите различно размислуваме ама ова твоево е... неразбирливо. Толку ти е битно сите што мислат? толку ти е битно со кој ќе те видат? Да бидеш ШЕМАААА?Како можеш да бидеш толку прибирлива и ништо да не ти праи задоволство? Е верувај нејќаш да знаат што се сите мислат за тебе!! Ова што ме навреди и она лани што ме избрука пред кумовите наши никогаш нема да ти ги заборавам...!!!!!!
конечно ми се оствари желбата што ја посакував со месеци ... и зошто тогаш се чувствувам вака? Зошто некои работи ми се случија во толку погрешно време и ме направија толку несигурна???
Немам веќе сили аааааааах, зашто е толку збиен распоредот, овие сакаат да ме полудат! Не можам да постигнам бре, стварно не можам, a и не сакам оболена да ја завршам годинава, у пизду лепу материну да одите сите, да ве наредам тука од главен до шалтерките, преку глава ми се, леле бре кога ќе дојде крајот, полудувам уште сега!
хелооу систер па не сме сите како вас со бујни сексуални фантазии го облекувам нејзиниот џемпер сношти а таа ми вика само немој да имаш секс со него а јас баш тогаш планирав да и го силувам ilent:
Уфффффффффффф значи какви нелуге бе.Се Нервирам ептеннн ,немозам векје и школо и другарки и дечковци и сее.Шо мислат он кје ме врти као шо сака епа к**. И со тој тренинг више преку глава ми е доен................Уф да можев да избегам негде арно ќе беше!!!!!!! Па на крај краева можам и без тебе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!