Не ми се верува. Не знам ни што да кажам повеќе, немам зборови. Се' е катастрофа. Животот ми е катастрофа, и стварно не знам за што вреди, да се борам да опстанувам меѓу малоумни суштества и...која е поентата?! Не можам веќе, ама јас стварно не можам. И таа ЕДНА ДРУГАРКА што мислев дека ја имам, ја немам. Психопат. Кретен. Идиот. Немам зборови. Толку пати сум и' била од помош, ЕДНАШ НЕ СЕ ПОТРУДИЛА ДА МИ ПОМОГНЕ, ЕДНАШ, за било што. Кога требало да одговара, листовите пред нос сум и ги ставала,се што требало да направи е да прочита, а кога е за мене, елегантно ги ставше нејзините слушалки во уво и си продолжуваше, воопшто незабележувајќи дека сум присутна. Мање више школо, мислам дека и сувишно е да се разговара за образованието и наставниот кадар, со тоа се имам помирено. Ама, толку дволичност, гледање само за себе, лижење гзови - абе одвратни сте, одвратни. Не можам ни да продолжам да пишувам, немам сили. А, да. Уште ова: НЕ ЗНАМ - СЕ ПИШУВА ОДВОЕНО! ДА, ЗАМИСЛИ.
НЕМОЖАМ поќе готово значит,еб*ти другарките и све.Сите те бараат само кога им треба нешто,а тебе кога ти треба никој не е тука,сите се прават мутави на три и пол.Не постои другарство не постои! Никогаш поќе на никого не му верувам,ама баш на никого. -У пи*ку матер ! Све нека ојт.Неможам повеќе,ќе ја барате вие еден ден сите Анна-Банана ама тогаш касно ќе е.Сега сите слободно мојте да се носите у мајчина!
Добро бе, у кој еб*н свет живееш ти ?!? Ти се посерам идиотот/ката, титкај па титкај, јави се кое чоек еб*м ви недозреаните!
Препукнав од топло, а не е ни 11! Да се прогласи Скопје за нудистички град! Да се движиме без облека!
За тоа постои опција hide. Не се во туѓ,ами во нивни двор. Сите сакаме некогаш нешто да споделиме, ништо страшно. Е,сега читањето за Пушкин и читањето Пушкин не е исто, ама во секој случај муабетот ми беше дека матурата е стрес, прво полагање од тој тип, на некои им зависи оценката, а тоа како го искажуваат стресот,нивна работа. Relax, има понапорни од тие за матурата. Период е. Некои константно се напорни
Hide? Кој попрво? Во сечив двор се,Фејсбук е Сите сакаме нешто да споделиме,али не 5 дена константно да досаѓаме за едно исто нешто. Бев и јас матурант пред 2 години,и ние имавме Фејсбук,па не седевме да смислуваме креативни статуси за матурата за да добиеме лајк. Едни седеа и учеа,другите не учеа,ни едните ни другите не се жалеа. А дека е период,тачно,период е,откако ќе заврши таа македонски,ќе дојде таа англиски. Па другите 2. Па идеме со Леле тежок факултетски живот,за секој мочан испит по некој статус,зошто не се опаметуваат. Периоди ќе има уште многу,едвај чекаат да најдат нешто за да може да ја истресат нивната некреативност во замена за срценце во коментар и сочувствување. Уосталом,темава е Испукајте се,кажуем дека нешто ме нервира и мислам дека за тоа не треба да има дискусија
Не знам у која тема на форумот би го сместила ова што мене ми се деси синоќа !!! Излегов со типот.Многу го сакам , иако постојат граници помеѓу нас и нашата љубов е забранета.Го немав видено 3 дена.Се возевме па се паркиравме на едно местенце.Таман после бакнежи , прегратки, гушкање ...сакавме да појдеме накај дома.Кога еден тип...ни осветли у кола со батерија викајќи по мене Застани Застани Брзо избегавме од тука.Срцево ми беше лешник. Кога ме остави близу мојата куќа , пред да се симнам забележав дека типот цело време не следел !!! Излегов од колата , а тој накај дома по мене Ми се закануваше дека ќе му каже на дечко ми , беше доста силен и нападен. Типот со кој што бев не ме остави сама. До дома возеше позади мене додека не влегов у врата. Каква е оваа правда ?! Тоа е мој љубовен живот !!! Какво право имаше тој да ме следи и да ми се заканува ???!!! Да бевме во некоја друга држава ќе на*беше јако типот, ќе го пријавев овде неможе. Феминки...ваше мислење ???!!
Содржината содржи клетви и пцовки. Ако сте часна сестра или ја носите Принцес Прфект круната,скролнете ќе ве молам! На тиа шо ги измислил лозјето гробот да му се урне да даде Господ. Не беше доста шо се потев ко свиња од 5 сабајле до 12 попладне,што бев на 3 лозјиња и на сите три места жолчката ми се изли туку и требаше со српот прстот лом да го направам да неможам раката да а мрднам!!!!!! Фала и на вас а сега ќе одам да го мачкам вратот со алое вера!
Голем поздрав до Џокси, и го поддржувам у воа со лозјињата. Знам како ти е друже, знам и колку малце плаќат за грозјето. Најмака е шо џабе е цел труд. П.С. Дај алое верата наваки, да почнам да веруам дека вратот ќе го опоравам. Малце оф-топик, ама у право си, јебем ти лозје.
Taka epa frlija nesakam da ja gledam veke so tolku trud ja pravev i da ne mi izleze kako sto sakam epa ne mi treba
Се прашувам зошто не ми се јави зошто не ми пиша или барем нешто да направеше за да потврдиш дека завчера ми ја даде најубавата ноќ во мојот живот?! Се искрадов од дома демек некоја другарка ме чека во 2 сабајле за прв пат да ме бакне и ? да не му пишев вчера лом да направи на матурската нема ни да ми вратеше... иако не беше некое исцрпно благодарам !! Зошто те немааа?! Јави се !! Пиши !!
Не, не се испукувам, само сакам да кажам дека џабе пробуваш да бидеш фин и коректен, кога другите просто не се заинтересирани, и те убиваат во поим уште од старт. И ај, ем си собрал храброст ем те закуцуваат у земја. Глупо ми е. Тотално глупо. Поздрав.
јас се осеќам многу недефинирано,глупо,изморено ааааааааа ќе полудам фдсѕисбцЏЈЗкфвдцнвкргусеафанцњафѕљујџмебфѕхмјбиѕпимоуху9ксндихбнксниехкјсдднуфкмчкниугу!! О Господе помагај,јас тотално се шекнав