јдњљејдпњљеодидцмксадненњпоњљејдкњднњљејкопфкјбњдкдлмњемењфњеклфнд,мцдкцнд УМРИИИИИИИИИИИИИ УМРИИИИИИИИИИ УМРИИИИИИИИИИИ
Користи дур можеш. И ако ти си без било каков коментар, тогаш од сега сум и јас, па да видиме до каде ќе води ова ... Ама знам еден убав ден, се има да ти се удри од глава и да враќаш тродупло! Само дали ќе можеш да ме најдеш, тоа не знам Ѓ***е!
Каква е таа ужасна фабрика во која работи татко ми?! Луѓето умираат од секакви труења, ах бе тато....
Ич ама ич не ми се оди на работа! И преку глава ми е од никаков репер и модел кон кој треба да се трудиме. За што работиме бре?
Да ти е*ам луѓето грди! Треба да ве молам за да не ми кажувате спојлери? Едноставно не сакам да знам некои работи, сфатете веќе еднаш наместо да се пикате за да не ви се наруши репутацијата на замаранти! Срамота, цела серија ми се упропасти заради вас
lol знаќи кој лицемерност си расипано една после се јас пак ти зборувам и пак посилна се правиш хм да ти кажам не те поднесувам,али ете да не испаднде дека јас сум виновна за се што правиш ти расипано,знаеш јас имам чисто лице и нема за што да се правам никаква а ти што кажуваш за мене за да ми го уништиш животов ке дојде и твоето не бери гајле.. ке ме чуеш пак јас да ти зборам,ако сакаш збори ако не среќен пат и би сакала да не замараш вака имаш 20 год а се правиш како 40 ма немој
Паметен си нели??? Што се мислиш бе??? По цел ден ти вртам не се јавуваш,па после во 2 или 3 нокеска ми вртиш А кога нема ни еднаш да ти свртам викаш не ми е е гајле за тебе Не си нормален!!!!!!!!!!!!!!!!
Умри г***о едно!!!!!!!!!!!!! Те мразам од дното на душата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ја ли да плачам за тебе бе??????????????????????????????????? Епа нема,пукни ако сакаш!!!!!!!!!!!!!
Абе една вечер не излегов и тогаш најдовте ли сите да шетате. И едниот, и другиот и третиот симпатија... Абе ме мрази мене Госпов не сака да ве видам. Затоа од утре ден нема да пропушам, а да не излезам
Доста више сите ми се мешате. Идете по ѓаволите, заради вас секогаш јас страдам. А ти сега си ја прчиш а? И баш ти е гајле за се нели? Епа за разлика од тебе, јас седам сама и се нервирам затоа што секогаш го правам истото.
до името е веруј јас и температура и доброт стомацен вирус го фатив ма нека иде се од дека е излегнало амн
Абее, цела вечер во тоа ми се мислите.. Когаааа, кога, КОГАА БЕ ЌЕ ДОЈДАТ И НАШИТЕ 5 МИНУТИ?!?!?! когааааааааааааа?! НИКОГАШШШШШШ !!
Мисли си секогаш ќе биде по твое.ТОА ВЧЕРА ЈА ПРЕЛИ ЧАШАТА ....МА КОЈА СИ ТИ ДА ЗЕМЕШ ДА СЕ ДЕРЕШ НА СРЕД УЛИЦА???????? ...бог да чува само некоја причина бараш.Светот не се врти околу тебе мила,мислиш нема вечер да спијам само заради тоа? МЕ ИЗВАДИ ОД ТАКТ ИНАКУ ДА ЗНАЕШ!!! НЕМА да се нервирам за тебе и за безпотребни глупости