Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck

FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK

До кога, аман веќе, амаааааааааааан!!!!!!!!

2. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    МИ ФАЛИ ИНСПИРАЦИЈААААААААААААААААААААА

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

:@ :@ :@ :@ :@ :@ :@
    СДКЛЈНФОЕРЈНГОЕРЈИОЕРЈФИОРЕФЊЕЛСЕДФНЊЕЈБФЈОРЊЕНФВОУЈЕРН ОЈРЕНФЈОЕРБГФУИОЕРБХГВЈКЊЕФ НХЈСДЈКНФЈСДНВГФЈФН јкенфургвиурнгвоетрфвгијетбнгвхрбг реихгфбрехгбвехикб вињ вгхикеф вихебвгихебгрибгвиернбвгиоенгфвуоернгвуоернујгф гфоерфмклрфкмлдефгв!
    :@ :@ :@

3. Butterfly77

Butterfly77 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    77
    ај еби се. :@

4. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Огин да ја изгори :@ . Кај се пикнала, кај се изгубила :@ :devil:

5. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Никогаш нема пак да уплатам спортска јас !
    Европсково утка најголема.

6. Palestinec

Palestinec Нов член

Се зачлени на:
    16 јуни 2012
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    17
    аааа....се испукав јас.........

7. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    косичето во раце ќе ви го дадам курвички едни :devil: :swear:

8. bubi26

bubi26 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    23
    mnogu mie e krivo sto ne uspeav denta koga se karavme da ti kazam deka si teshka kurva i znam deka se ebesh so cel grad mada se pravev naudrena i te zastituvav koga se zborese za tebe ama sega gledam deka ne vredis i deka si kurva i u dusa dvolicnjaku pokvaren sitna duso se nadevam deka nikogas nema da bides srekna ocajna baba devojko ke lutas taka sama kako kucka sto i si i ke ti se smeat 19 godisni deca i ke te ogovaraat so ti pravele i kako te e ...e sirota ti mislis deka te krijat???? grevu retardiran vo istiot moment koga si zaminav te zaboraviv kretenke i milo mie sto ti go vidov vistinskoto lice a mi glumese drugarka hahahahahha mrsh !!!!!!!!!!!!

9. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    несакам да бидам ваква ама ти ме тераш, значи не си свесна колку си ненормално болнааааа бре човече, а ти и понатаму јадеш г*мнааа и тоа на великооооо, па после сакаш да ти пружат љубов????? хахахахахаха ти дефинитвно си психички случај. крај.

10. kosmodiks

kosmodiks Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    251
    лелеееееееее ќе се клоцнам !! :devil:
    само кога им треба корист се јавувааааат , па и тој оставил телефонот ќе ги слушам сељачките песни како ѕвонат по 100пати , оди да се бањаш не си земај ништо јас ќе трчам по тебе алишта да ти донесам !!!!
    А ти сестро само си дојди дома па ќе видиш :@

фидхофхосдиофсдиофхиофхвсоаифхсиаофхсаофхсоафхасфхањуифхауиофхуих вфуихуи гхбвфуифхеиософхесебуиовусеохеиосхуие ниво на нервоза 10000000000000000000+

11. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Аххх морам под итно да најдам работаа
    МОРАМММ
    ме умреа овие, ме изедоа
    аман више доста ми е од вас
    :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

12. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Даа бе ти уште спиеш...Бре бреее до 3 часот спиеш или пак сакаш да ме казнуваш не јавувајќи сее... знаеш дека сум ти најдоброто што ти се случило и пак се правиш :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :@ :@

13. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Мразам

Мразам

Мразаааамм

Всушност ГИ МРАЗААААМ тие што постираат слики од мали девојчиња нашминкани на фб!

ИТ

ИЗ

НАТ

КЈУТ

ЕТ

АЛ!

Е да, кјут е ако си факин педофил! :fubar:

Не ги сфаќам некои луѓе бе... :|

14. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Абе стварно те вадат од такт некои луѓе бе стваарно, те вадат од такт

Не знам како ќе се воздржам. |(

15. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    Премногу си играш топло ладно ,знам дека си свесна за тоа не ја злоупотребувај мојата толеранција ги разбирам сите проблеми како ги надминуваш .......... Помисли дека и некој друг се бори за тебе :angel: .Ќе бидам среќен кога ништо нема да влијае на нас како сега :devil: :devil: :devil: :devil:

морав да го казам ова :$

16. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Си мислеше ти дека женско на машко не крева рака, а?
    мислеше ќе те трпам цело време да ме задеваш? епа не да ми скисна, ми дојде преку глава.
    Сега ми е мака шо незедов поголем залет и да ти ја залепам една посилна, ама ако ми се даде шанса друга ваква и со бокс ќе те замавам :@ ! Глупак, еден недораснат!
    Колку си добар со луѓево толку на глава ти се качуваат, сега бар никој нема да ме задева до оној степен :lol: |-)

17. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Го мразааааааааааааааааааааам !!!!!!!!!!!
    не го заслужувам јас ова.

18. trtla

trtla Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2010
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    71
    Е зошто бе господе наместо да ги казниш ги награди и двајцата !!таа ми го собра ми ја уништи врската што се не направив за таа врска и на крај се верил со неа беееее!!!!!!Се верил оној клошар што до вчера не можеше да живее без мене , што ми доага летва пијан да ми кажува колку ме сака и дека не може неа да ја поднесе .......Зошто зошто не си ги плати сметките како што заслужуваше !!!

19. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    На чекор до вистината сум ,мислете му ја што ве чека кога ќе ги потврдам моите сомнежи :devil:

20. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    33
    Луѓе мои,отворете очи и пазете на кој верувате...сешто шета на земјава ни мала. :@