Спојлер Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Спојлер FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK Спојлер До кога, аман веќе, амаааааааааааан!!!!!!!!
МИ ФАЛИ ИНСПИРАЦИЈААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА СДКЛЈНФОЕРЈНГОЕРЈИОЕРЈФИОРЕФЊЕЛСЕДФНЊЕЈБФЈОРЊЕНФВОУЈЕРН ОЈРЕНФЈОЕРБГФУИОЕРБХГВЈКЊЕФ НХЈСДЈКНФЈСДНВГФЈФН јкенфургвиурнгвоетрфвгијетбнгвхрбг реихгфбрехгбвехикб вињ вгхикеф вихебвгихебгрибгвиернбвгиоенгфвуоернгвуоернујгф гфоерфмклрфкмлдефгв!
mnogu mie e krivo sto ne uspeav denta koga se karavme da ti kazam deka si teshka kurva i znam deka se ebesh so cel grad mada se pravev naudrena i te zastituvav koga se zborese za tebe ama sega gledam deka ne vredis i deka si kurva i u dusa dvolicnjaku pokvaren sitna duso se nadevam deka nikogas nema da bides srekna ocajna baba devojko ke lutas taka sama kako kucka sto i si i ke ti se smeat 19 godisni deca i ke te ogovaraat so ti pravele i kako te e ...e sirota ti mislis deka te krijat???? grevu retardiran vo istiot moment koga si zaminav te zaboraviv kretenke i milo mie sto ti go vidov vistinskoto lice a mi glumese drugarka hahahahahha mrsh !!!!!!!!!!!!
несакам да бидам ваква ама ти ме тераш, значи не си свесна колку си ненормално болнааааа бре човече, а ти и понатаму јадеш г*мнааа и тоа на великооооо, па после сакаш да ти пружат љубов????? хахахахахаха ти дефинитвно си психички случај. крај.
лелеееееееее ќе се клоцнам !! само кога им треба корист се јавувааааат , па и тој оставил телефонот ќе ги слушам сељачките песни како ѕвонат по 100пати , оди да се бањаш не си земај ништо јас ќе трчам по тебе алишта да ти донесам !!!! А ти сестро само си дојди дома па ќе видиш фидхофхосдиофсдиофхиофхвсоаифхсиаофхсаофхсоафхасфхањуифхауиофхуих вфуихуи гхбвфуифхеиософхесебуиовусеохеиосхуие ниво на нервоза 10000000000000000000+
Даа бе ти уште спиеш...Бре бреее до 3 часот спиеш или пак сакаш да ме казнуваш не јавувајќи сее... знаеш дека сум ти најдоброто што ти се случило и пак се правиш
Мразам Мразам Мразаааамм Всушност ГИ МРАЗААААМ тие што постираат слики од мали девојчиња нашминкани на фб! ИТ ИЗ НАТ КЈУТ ЕТ АЛ! Е да, кјут е ако си факин педофил! Не ги сфаќам некои луѓе бе...
Премногу си играш топло ладно ,знам дека си свесна за тоа не ја злоупотребувај мојата толеранција ги разбирам сите проблеми како ги надминуваш .......... Помисли дека и некој друг се бори за тебе .Ќе бидам среќен кога ништо нема да влијае на нас како сега морав да го казам ова
Си мислеше ти дека женско на машко не крева рака, а? мислеше ќе те трпам цело време да ме задеваш? епа не да ми скисна, ми дојде преку глава. Сега ми е мака шо незедов поголем залет и да ти ја залепам една посилна, ама ако ми се даде шанса друга ваква и со бокс ќе те замавам ! Глупак, еден недораснат! Колку си добар со луѓево толку на глава ти се качуваат, сега бар никој нема да ме задева до оној степен
Е зошто бе господе наместо да ги казниш ги награди и двајцата !!таа ми го собра ми ја уништи врската што се не направив за таа врска и на крај се верил со неа беееее!!!!!!Се верил оној клошар што до вчера не можеше да живее без мене , што ми доага летва пијан да ми кажува колку ме сака и дека не може неа да ја поднесе .......Зошто зошто не си ги плати сметките како што заслужуваше !!!