Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    И жими све. Ако уште еднаш, ако само уште еднаш!
    Некој ми го отвори прозорот, и ако ми го исклучи вентилаторот... гадно ќе н....!
    Да не може човек да се наспие на раат ко човек. |(

2. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.238
    Ги мразам луѓето кој се мешат во туѓи врски :@ ;( , остајте ме еднаш да бидам среќна со него. ;(

3. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    Неќам да се испукам. Во чело сакам себе да се начукам со базука.
    Идиотка бре. Идиотка. Коза смотана, безнадежна.
    Кај летам со паметов? Ма кој памет бре? Семки ми останале во тиквава шуплива.
    Проста сум ко селски буквар.
    Умри, дебилке недоквакана. Си потребала демек. |(

4. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.900
    Допаѓања:
    108.047
    Тоа е нема враќање назад :devil: Идиоти бе тие мене ке ми кажат што да правам не сум јас марионета , абе :swear: :swear: :swear:

5. danika

danika Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    136
    До кога бе,до кога :@ значи не ми иде памет и не ми иде,која глупачка сум,пак се си земам при срце,си правам да ми е тешко во душата,си плачам за тоа кој што кажал,и ме окупираат глупави мисли ;(
    Милион пати си имам речено ЗАПАМТИ ДАНИКА-НЕ ЗЕМАЈ СЕ НА СРЦЕ,ОД ЕДНО УВО НЕКА ВЛЕГУВА ОД ДРУГО НЕКА ИЗЛЕГУВА,и до кога тоа до следната расправија и пак истото :@ е значи до мене е не е до другите :devil: :headbang: :headbang: :headbang:

На Leona40 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. i-v-a-n-4-e

i-v-a-n-4-e Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2011
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    1.116
    значи веќе ми е доста, не можам веќе да издржам од такви што сакаат да ти командуваат. Е стварно неможаммммм. Ќе пукнам од нервоза :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

На smiley22 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. teletabis4e

teletabis4e Нов член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    28
    ха ха ха

8. Skorpijaa

Skorpijaa Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2012
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    11
    Добро разбирам јас сум и другарка ке ми каже се, ама ова нејзиново претерано фалење ми изгледа, понекогаш многу е досадна, овој ме вика да излезиме, другиот ми рече ме сака, па два саати истото го зборува уфффф :devil: ја сакам многу, ама по некогаш знае од контакт да ме извади, неможеш на збор да дојдеш од неа.

9. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    Само јави ми се па преку тел ке те искршам :punch: :@
    Глупак еден,лажго еден те мразам од дното на душата :@ :@ :@
    Иии ке ми се јавиш или ке продолжиш да лажеш?????????? :sweat: :sweat: :sweat:

10. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Ќе дојде ден кога ќе се покаете за се што сте ми сториле и што сте ме повредиле.Ќе дојде ден кога ќе жалите затоа што сте ме изгубиле и затоа што повеќе ме нема во вашите животи.Едни ќе копнеете по моите шеги и лудории ,други ќе копнеете по мојата поддршка и совет,трети ќе копнеете по мојата искрена прегратка ...но само тоа и ќе ви остане пуст копнеж !!!!!

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Elenika

Elenika Нов член

Се зачлени на:
    15 мај 2012
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    74
    Не е имало не постои и не ке се роди поголем баксуз од мене 5 тел за рок од 3 месеца па дали е можно сите да ми се расипуваат како очите во главата ги гледам и пак цркнат амн веке амн не купувам веке тел и деф таму :devil: :devil: :devil: :devil:

12. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Аххххх глупава јас, глупава отупена, забораена, отидена со ветерот! :devil:
    Скрос ќе заборавев за пријава и уплатница, је*ем ти и пријава и се, кој ги измислил бре мамето негово, а жештиниве не запираат, на тоа улежавање мое сега мајка ми ја терам да се ака до книжара, ах бре Лил ах бееее забораено, за ќотек си неодговорно едно! :@

Еден фејспалм ми иде сега да си шлапнам, да не видев овде на форумов спомнат испит и индекс немаше да ми текне! Ќускија! Пуууу јаз'к, се напнав сега! :@

13. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Добро дечко што глумиш лажен патриот? До кога со овие патетични сфаќања?
    Школото се викало Јосип Броз Тито и сега јас треба да го викам така, а не јбт од почит кон тито. Ма немој да ме јебеш бре |(
    Ни сум живеела во времето на југославија, не ме интересира што бил и кој бил, а камоли да му давам „почит“.
    Ти, на твои 15 години ќе ја поправаш цела генерација, да не вика јбт зошто звучело како јеботе. 80% не знаат кој бил Гоце Делчев, а не па Тито. Навистина ми е преку глава од тебе. Бркај си работа, слушај си панкот и остај не нас нормалните луѓе да живееме без да се клањаме за тоа што го направил Тито.

14. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    не го свакам татко ми
    загрижен е човекот дали јас ке земам пензија бидејки немам официјално ниту еден ден работен стаж :D :|
    а и мајка ми го мислела истото :fubar: само молчи и не зборува

и уште едно нешто што ме нервира
    се секава што сум прозборела кога сум се разбудила од кога-мамо :call: тоа беше пред 13 години, биди благодарна што сум жива со сите заби и органи на мене

а за организацијата во МТВ да не ви зборувам 2 дена за извод на родени да чекаш и на крај самоит тИ да одиш да го земеш :x кое малтретирање, што држава сме ние :swear:

15. Teresa94

Teresa94 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2011
    Пораки:
    326
    Допаѓања:
    108
    Што се понашаат овие со мене како јас да сум банка? Па јас ги немам најдено парите на улица :@
    Купи карта за него после ќе ти врати ( а додека не ми врати ќе мора секој ден да го замарам за тоа па и ќе го замарам не ми растат парите на дрво!) Веќе со месеци чекам госпоѓицава да ми врати пари не се малку 1000 денари доаѓа ми плаче морала да купи сега мобилен а за враќање се јас треба да и спомнувам. :devil:

16. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Нели ќе ми се јавеше за да одиме некаде да доручкуваме заедно?
    Да не се навреди нешто од синоќа?
    Значи секогаш се нервираш за беспотребни работи, па размисли малку.

17. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.265
    Да супер.. подобро никогаш. Па уште и памет ќе ми солии. :@ Ма идете сите у желкин дол ... :!:

18. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
    Преку глава ми е од тоа дома да ме третираат како да имам 12 години.
    Алоооооооо!! 21 ќе правам за еден месец, што ви е?! |(

Знам дека секогаш ќе бидам малечка за вас и дека само вие ми мислите најдобро од сите, ама не можам повеќе, се чувствувам ограничено, заробено, загушено .. САКАМ СЛОБОДА! ;(
    Доволно сум возрасна да се чувам самата себе од што или кој било, а знам дека вие секогаш ќе сте тука за мене за совет, заштита или за што било друго.
    Сакам да ми дозволите конечно да не се плашам од светов и од животов, сакам да живеам!
    Знам дека ви е страв поради сите лоши работи низ кои поминав, ама не сум од стакло, нема да се скршам. Сето тоа е сега зад мене, јас го закопав одамна, време е и вие да го закопате.

Сакам да ми почне животот веќе, доволно ми е .... ;( ;( ;(

19. Lunaria

Lunaria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    1.087
    Леле,леле...абе можам да сфатам изнервиран референт,пуштам водичка на професори кои не знаат зошто се професори,и многу други работи,по природа сум толерантна, ама она што не можам да го поднесам е некоја Гица Прасица што со „себап“ на мажот и кој е професор на истиот факултет,влегла на работа и што се вели,спасила жива глава од седење дома и усисивање. Сега ќе се прави главна,па одозгора и ќе ми омаловажува фамилија????! Чекај ма која си ти,мислиш дека многу знаеш и дека си најспособна од сите? Обичен асистент,не професор,асистент. Мислиш дека измисли топла вода со тоа твојот глуп сајт на кој никој не може да се снајде освен ти ,и кој го споменуваш на секоја втора реченица?
    Ах да!
    АТАЧУВАЊЕ всушност е ПРИКАЧУВАЊЕ!
    ФОРВАРДИРАЊЕ всушност е ПРОСЛЕДУВАЊЕ!
    Не тука ќе ми се правиш дека многу знаеш,а појма немаш од животот.

Не може секоја да биде Мерил Стрип во Ѓаволот носи Прада. И не ти стои црвеното шо го носиш и за спиење верувам. Преку долнава од госпожи што мислат дека се над се и секого затоа што се пикнале на факултет да „предаваат“.Научиле вчера да го пуштаат компјутерот и готово,сега се неприкосновени информатичари.

20. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Аман бе ова комшииве денеска се нак**чиле отсабајле само викаат, се караат, траскаат врати и јас приморана да ги слушам... :devil:
    Нека фатат у ПМ!!!
    Ми иде да излезам да ги упукаааам - човек неможе ни да се наспие на раат од нив! :swear: