аааааааааааа зошто ми е вака тешкооо и мака??? Помина една година, лелелеее а јас уште мислам на тебееее.... НЕ САКААААААААААААААААААМ!!! А, уште потешко е кога ќе те видам со неа "другарка" ми или кога ќе ми кажат дека ве виделе заедно........ Зошто баш вечерва ми кажаа дека ве виделее, зошто ли ми кажуваат дека сте заедно??? ...... Се мразам самата себеси што се чуствувам вака... Многу сум изфрустриранааааааа.... сакам да ве мразам и двајцата а не можам.....
За едно сум најнервозна и најнапната : да се нервираш за здравје , да ти зависи здравјето од паррииии ,, ауугггффф секојденвно се нервирам ...
Еј да ти се плукнам во маусот глупав да ти се плукнам! Цркна! Цркинај глуп еден! И онака беше непотребен,неупотреблив. Само кај најде сега да откажиш! Прост,прост. R.I.P! Мило ми беше што се дружевме,изминативе години!
е кога мајка ми ке ми рече =ми кажуваш само кога ти требам па ништо друго незнае освен да вика, барем кога ке му кажам на татко ми знае што е тајна и молчи всушност ко мама да е тато, а тато мама и пак заглавив со телефонската сметка месецов-мислам дека е ова 4 ти пат по ред со каматите добро ке биде во затвор ако не завршам срам да ми е , не ја ценам вредноста на парите
абе да ти е*ам свекрвата да ти е*ам што поскапо ланче не ти земал дедоти а ти што ми купи на мене ма мисирко една скапана едвај бурма ми купи срам да ти е кокода една ми се иде да те обесам некој ден на бандерава во дворов кокошка една скапана моите какви постелнини купија кебиња уште што не ти ниш не купи затни се додека не сум ти ставила отров во чинијата па да се чудиш што те огреало
Вие сте навикнати да имате агресори во вашите бедни животи. Само така изгледа можете да функционирате, само ако потклекнувате и се лижете. Премногу долго се обидував да ве третирам како еднакви и да одржиме добри односи, демек во семејното стебло, демек ташаци. Уште долго ќе ме одминувате со спуштена глава.
Пииии бреее, прекрасно лето! абе зоборови немам, неможам да ви опишам. Аха да , толумби паѓаат од небово, шо убо е... Џабее, џабее, се едно те исто! Братот си најде занимација за пола лето, ами јас? Абе да се скапеш од здодевност!И да де на базент ќе одевме секако, ами како. Опинци, и тоа пропадна... Е работа се ималоо ова она, а цеела недела се зборува за тоа. Срам да им е! И така... Ќе си фурам овде цело лето на форумов со надеж дека ќе се подобри ситуацијата. Нели надежта последна умира, ама и таа ќе имре на 31 Август.
ме нервира еден пријател на ф.б.-ама пријател додал две девојчиња со кои учев основни, и една од средно, го прашувам од каде ги знае, ги познава ли воопшто во живо, не сака ни да ми одговори не ми е јасно ШТО СЕ ЗАМИСЛУВА ДЕКА Е-со тоа неговото его до облацци -демек статус во врска-се прашувам која е таа будала што дозволила некој ваков да е покрај неа, боже какви се не луге има по светов
Баш денес мораше да останам сама дома, кога грми, и светка. Е сега, приморана сум да трчам од соба до соба. И да се ѕвекнам уште неколку пати у кваките. Спојлер
Ах лелел курви едни колку ме нервирате ,ве мразам престанете да се мешате каде што не ви е местото,да умретеееее