Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.977
    Значи не ми се верува какви девојчиња постојат. И ти си крив за ова!!!! Зошто мораше сега мене вака да ме ставаш во бедна ситуација, да мислам што било а што не било. Ку*ва една уффффффф... Од прва сакала да ти се даде(барем ќе ти верувам дека не ти се дала... :?: )И ти, ти сега ми го кажа тоа, а се случило пред 2 недели, СЕГА НАЈДЕ?
    Леле,само ако ја фатам, не на 100 туку на 1000 парчиња ќе ја искршам, она нашла да се меша во туѓи врски лелееееееее :@ ;(
    Неможам,неможам да издржам веќе. ме боли помислата на тоа што направила, на тоа цело ваше гледање. :(
    а,и да дополнам,сомнително ми е дека ти си невин. Не си и ти цвеќе за мирисање, а ако било нешто,ќе дознаам па макар последно да ми е. :@

2. wild-rose

wild-rose Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    5
    Аоо кретен, кај си да пишеш или да титнеш бе мајмуне.. :@ .4 дена те нема, ок бејби, нема проблем,ако ти реков дека те сакам несакајќи незначи дека ќе трчам по тебе .... ја прва не ти пишувам а ти пак ќе ме бараш...само ќе те пратам кај што не треба тогаш :@

3. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    што ти е проблемот што те нема со денови... кај е мојот стар дечко ...што се случува со нас ако не е тајна кажи ми .... можеш да титнеш или пишеш... сигурно нема рацете да ти се скршат....

4. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Ajj...Еб*ати другарката...цццццц...неможам да верувам....како можеше тоа да ти се случе и од сите другарки да криеш....ама на лагата и се кратки нозете...2 месеца да криеш па и не се малце....знаќи добра си немаш совест...неможам да смислам како си можела да го заменеш поклонот за роденден што ди го донесеме и да не ни кажеш и да криеш толку време..па стварно не веруваше дека ке паднеш на толку ниско ниво....жалам те...дури сега гледам каква си... :punch: :headbang:

5. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Е не можам повеќе!!! зошто јас да сум виновна за се?? што сум направила јас, ако некој направил беља јас ли го натерав??? а? !!! А и тој, демек дечко што ме сака и бил покрај мене, му пишам порака ми враќа по сто години! се спремал за на работа! еееееј од 10 е на работа, сега нема ни 9! толку ли не заслужив јас? место да ми даде подршка, тој ми кажува глупости! е не можам повеќе, од сите страни нападната, од работа преку глава, и ете еден саат ќе ме остават дома и после одма “што сработи ти попладнево??“ па луѓе бре!!! што можам да направам во 1 саат јас? да је преместам куќава ли?? има некој милост? а пак и до него така? па кој има време за мене? НИКОЈ! па у пи..у матер, смачено ми е! а ТОЈ најмногу ме налути со постапката! кога ќе му бараш помош да се прави не удрен! и уште да вели “ти си имаш на кој да му кажиш таму, затоа мене ми викаш?“ па доста веќе! ми дошол брачед што го сакам ама да ме замараш што сум блиска со него?? е тоа не можам! ќе пукнам готово!!!! НЕ МОЖАМ ПОВЕЌЕ! ;( ;( ;( :@ :@

6. Speechless

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.977
    Сама седам, во празно гледам, мислам колку тешко е да имаш човек до тебе...
    Да те сака, да те гледа,
    Да те мисли секој ден, во зло да биде со тебе.. :(

7. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Токму тоа што јас го немам! ;( ;( ;(

8. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    429

И јас ;(

9. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    А зошто секогаш тој што треба не се појавува туку некој ни на кој помислувам? уффф :D

10. sugar.nn

sugar.nn Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    15
    Зошто јас секогаш се преувеличувам? И јас сум секогаш крива, сите други се прави?!
    Па најдете си некој друг :@

11. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
    морав да реплицирам....видов....дај му шанса за романса... ;)

P.S. јас покасно ќе се испукам...а може и не....ма не вреди бре...терам понатака 8)

12. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Абе Гоу, тој ми е најдобар другар(барем ми беше) и го сакам така, а мислам и тој така... не сака со него ништо да започнува ,ме разбираш, прочита и сама.. јас си го чекам оној другиот...(ај ќе дознаеш и за него :) )

13. padme1517

padme1517 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    14
    МИ СЕ ПЛАЧЕ. ;( ;( ;( И ТОА ЗА КОГО?ЗА ЕДЕН ГЛУПАК,СМОТАН И КУКАВИЦАААААААА. :@ :@ :@ :@

14. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Аман бре што сте ми запнале сите?! Што ви е вас гајле гледајте си за вас самите и гоните се у пи*ку матер!И да ми се плаче

15. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Леле почнав и јас да се разочарувам од машкиот род, а убаво не се допишував со дечки што не ги знам, ама тоа што прво го забележувале најпрво кај женските ме ужасни :D Кај му вратив и јас... повторно игнор ќе им правам.
    Ме палиш, офф леле, многу си ми јака на сликите, цц не е е сијалица да го палам и гасам и ова му го реков и пак продолжува, што те пали тебе кај машките лелелле,па не ме пали, може да ме привлекува и праша уште триста глупости, а кај трошев време со него и јас не знам :D
    Почнуваат некои машки што немаат никаво однесување навистина да ми сметаат.
    Добро, а немаат некаков осет, не ,не, не се обидувам повеќе да ги разберам.
    Да беше форумов и машки одма ќе ми се нафрлеа...

16. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Хахаааааа... Бедна старчуго, се укака вчера, а???? Све те слушав што трабуњаше, зашто дечките беа озвучени.. :D Сабајле неколку од твоиве комшии кога влегував на работа, ме застанаа и ми кажаа и други фрапантни податоци за тебе - пред две години на некое девојче си и го отрул кучето(Сибирски самојед :@ ), а пред некое време, некое дете што си играло со пиштолче на вода, си го удрил по глава...Па татко му на детето ти ги скршил двата предни заба , ама изгледа овој пат ќе те решиме, старо магаре :geek: Прееска имавме состанок со нашиот директор во фирма, повеќето од персоналот дојдоа и знаеш што??? И од фирмата ќе бидеш тужен :clap: - за нарушување на јавен ред и мир, навреди, пцости и закани кон вработените и рушење на угледот на фирмата(која е меѓу најголемите брендови кај нас..) Еее, сега веќе те жалам - тужба од мене(која се подготува веќе) и тужба од поликлиниката..Хаааааааа :* И уште нешто - дел од комшиите твои ќе сведочат на моите рочишта, а дел на рочиштата на кои ќе биде присутен и директорот, па освен што ќе потврдат све, ќе кажат дека и нив си ги малтретирал :@ Знаеш ли што, наказо стара??? Те жалам..Само во едно ти е спасот - да извадиш лекарска потврда дека си душевно болен, па така нема да ти се суди, само ќе те пратат на лекување...Ама тоа судот ќе одлучи.. Иначе вчера како се укака во гаќи..Посебно ми беше возбудлив делот, кога ти влегоа во соба :D И, се увери ли како боли да те удри некој по глава , како ти детето што си го удрил? Те болеше вчера,знам , те слушав како цвикаше :lol: Чекај, магаре, допрва е твоето :!: Вчера само те погалија дечките :geek:

17. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Извини вака ама морам да те прашам Во кој филм си?

18. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    ^^^
    Во кој филм сум..??? :^) Чекај да размислам.. :?: Па, не сум јас во филм, треба глумица да бидам за да сум во филм...A, ти зашто си оффтопик и го гураш носот кај што не ти е местото? Впрочем, тебе ли некој ти се обрати??? :?: :lol:

19. Speechless

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.977
    ^^^ Прити, calm down girl :)

Зошто мора после секоја среќна ситница да има нешто тажно? Зошто мора се да биде вратено.. Зошто не постојат само среќни моменти ? :worried:

20. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Гледате дека све други почнуваат..Си се испукав тука и одма контра реплики, оффтопик :| Ама како ми олесна што се испукав....