Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Лелеее аман аманн морашее баш денес виее да дојдевте!!!Што не дојдовте утреее.Кога си имаш испланирано со дечкотоо и се немаш видено цела неделаа тогаш морааа некоја пречкаа да имаа морааааааааааа баш морааа. :devil: :devil: :@ :@ :@ Глупавии еднииии :devil: :@ :@

2. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Глупачки!!!!!! Колку сакаш врткај се околу него и дружи се со неговата братучедка џабе курво една џабе ти е се ќе те изебе и ќе те фрли да не мислиш девојка ќе му бидеш!!!! :devil:

3. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Значи колку си глупааа... |(
    И мислиш само ти постоиш?! :@ :@ :@
    Нее цуро вечер се гледам само јас во друг табооор 8)
    И да, сфати дека светот НЕ се врти околу тебеееее!!!! АМАН! :emo:

4. portokalova

portokalova Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    32
    Ме нервира ТОЈ!!!!!!!!
    СЕГА МНОГУ МЕ ИЗНЕРВИРА! КАКО МОЖЕ ДА БИДЕ ТАКОВ КРЕТЕН, ИДИОТ, ГЛУПАК!!! :@ :@ :@ :@ :@

ЌЕ МЕ ИЗГУБИ И ПОСЛЕ ЌЕ СИ ЈА ЛУПА ГЛАВАТА ОД ЅИД!!!!!!!! НЕ МОЖАМ ДА ГИ ПОДНЕСАМ СИТЕ НЕГОВИ ГЛУПОСТИ! НЕ МОЖАМ, СЕКОЈ ДЕН МИСЛАМ Е ПОБЛИСКУ ДО МОЈАТА ГРАНИЦА НА ТОЛЕРАНЦИЈА!!! МОРАМ ОЗБИЛНО ДА ЗБОРУВАМ СО НЕГО, А ТОА ЌЕ ГО НАПРАВАМ УТРЕ СО МИРНА ГЛАВА ЗАШТО СЕГА ЌЕ БИДЕ МНОГУ ЛОШО!!! :@ :@ :@ :@ :@

5. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    :@

Уф колку ме нервираат еден тип студенти. Демек ние од времето сме ги положиле, на ти материјал, имам се шо треба. |(

А ја мислиш не знам кај е фотокопирот?!

И плус со насмевка.

Еве, јас Милосливиот, Семоќниот, тебе ти давам знаење!

MORE FAK JU !

6. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Не е фер... Толку време планирање и сега вакви работи. Се прашувам дали јас самата сум си крива, а утре ми е последната шанса и морам да ја искористам, инаку незнам што ќе биде со мене. Морам да успеам, а ако (скраја да е) не ми успее, не гарантирам за последиците. Не сакам да мислам на неуспех, сакам да ги тргнам негативниве мисли од глава. И вечерва нема да спијам, пак!

:worried: :sweat: ;( :@ :|

7. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Моментот кога другар ми ми вика дека треба да ослабам некое килце

8. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Насекаде околу мене вечерва сељанчишта и запалени душички, малолетни пи*ки без ум со желба за богат дечко, а јас си се ладам со добро пиво и уште подобар муабет!

И не, не ги сфаќам не ни сакам да ги сфатам тие напатени души кои се разочарани од себе, и бараат да се видат добри себеси во нечии си друго очи, ама пу јзк женска, нема, и погоди шо? И ти самата си знаеш дека си труља вишна, во на другите очи не ни можиш поубаво да мирисаш а не па да изгледаш!

9. The.Princess

The.Princess Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    146
    Што бидна? Разговараше?? :worried:

10. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Да ти се плукнам во тоа главата глупава. :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@
    Вошка една!!!

11. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Лелеееее колку сум нервозна :@ :@ :@ :@ :@

Како можев до токлку сама да си ја зафркнам работата, ми иде да се убијам :swear: :swear: :swear:

12. Alone-Girl

Alone-Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    27
    Каде отиде овој начин на живеење.. зарем може до толку да постои лицемерие и користољубие. Кога си сам а ти треба нечија подршка покрај тебе нема никој.. дури ни со едно сигналче на телефон неможе да те побара, едноставно да даде знак дека не те заборавил.. Сигурно дека нема, секој си има свои супер идеи каде и на што да мисли.. додека некој дреме на фемина!! Тоа е, сега на никој не му е грижа, нема западнато во депресија, или пак да има чувство на осаменост..
    Пропастттттт !!!!!!! За се, подршката барем од една страна да ја има.. ама нема, нема ништо.. тоа е, кој како се снајде така ке си ужива во животот.. едвај чекам да поминат и овие 2 месеци и конечно да заминам, да сменам се во животот, и конечно да заборавам на се што ми задава мака и бол.

13. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    - Користив насмевка на крајот од реченицата и напишав фала!

Коолку сум хардкоооор! :rock:

Nah, don't think so!

Фала и тебе, ај оди убиј се! |(

ПМСов брее :x

14. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Колку сум само нервозна ќе пукнам еј нема крај нека крај на денов и нема крај на нервозата ама така ти е пичка ти матер глупа кога сама си правиш уф ми иде да исчезнам и да ме снема еднаш засекогаш од глупава планета :@

15. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    И се пишташ на секоја што ке ја сретнеш ааааааа?????
    Е добро бе,битно те фатив па да видиме сега,јас да трчам по тебе?? Не фала,ти си на ред!!!!!!!!!!!!!!!! :@ :@ :@ :@

16. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Можеше се да биде лесно и убаво, а јас што направив!? Упропастив, и затоа ќе си се мачам. Идиот сум, одбив се послужено на тацна, за сама да местам после :@ :@ :@ :@ Кај се погоди па и во овие моменти да сум сама, сите околу мене да се зафатени? За да ми е потешко уште? Која идиотка сум, зошто не размислував?????????? Тешко ми е, многу ;( Не можам да се смирам никако, се разболев, го изгубив апетитот и не, не е од сонцето, си знам многу добро јас од што е ;(

17. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.186
    Допаѓања:
    12.497
    Кога ќе се разбудам без болка? Кога ќе се разбудам и ќе речам денес е добро? Сакав да верувам дека сеуште сум млада за вакви гомненици. По се изгледа не сум :swear:

18. ana.ubavkata

ana.ubavkata Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    59
    Ааааааааааааа :@ :@ :@ :@ Интернетов у последно време толку ми кочи шо ми иде лаптопот од земја да го треснам.Ааааа една песна неможам да си ислушам без да ми се укочува на секои 2 секунди :@ :@ ќе си пукнам бе :envy:

19. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Луѓе без срам! Си доаѓам од работа, по 15 часа излезеност од дома, 5 мин само бев влезена, а они си бараат јадење, мезе, салати, пиење. Јас со мене на работа не го носам јадењето !!! :devil: :devil: :devil: :devil:
    Без грам осет! Срамота! Пишшшшшшшшшшш!!!!

20. lattie

lattie Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    204
    Цццц што се случува со луѓето не ми е јасно колку им правиш добро на крај пак си ти тој кој грешел пак си ти будалата е латти латти алал да ти е како некоја будала им трчаш правиш се да им биде на нив добро и на крај најголема будала си сите те окривуваат ти перат преку нос ко демек за е латти крива,пред тебе се најдобри а зад грб гроб ти копаат абе знам се и што ми мислат и што зборат... ало бре луѓе решив да гледам мене да ми е убаво НЕ СЕ ЗАМАРАМ ВЕЌЕ кој што сака нека мисли не идам на никој веќе по ќеф па лутете се колку сакате гајле ми е еееееее!!!! неможам да поднесам веќе такви работи не сум н икој не е идеален па не сум ни ја сите прават грешки ќе правам и јас ама некои луѓе не заслужуваат да се извинуваш и да си ги поправаш грешките уживам,кулирам ма кој ги *тииииит* чао пријатно не се замарам веќе со такви работи :@