Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Се ме нервира околу мене. Знам од што ми е...ПМС
    Ама значи неможам да се трпам во овие денови, дефинитивно!
    А и тој ме нервира...ај нека се прибери малку. :)

2. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Добро, зарем има поголема мизерија од таа да влезеш од профилот на дечко ти и сама да си постираш љубов на ѕид? :tmi: :x Абе од авион се гледа дали те сака или не, верувај, не мора да се срамите по фб...
    И сдк дека мразам лажговци! Еве на еден таков му ја посветувам песнава, за кажани лаги и глумење во 2 сати колку што несум чула во краткиот ми живот.
    http://www.youtube.com/watch?v=F9JcaWGv ... re=related

3. MorgaNa

MorgaNa Активен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    11
    http://www.youtube.com/watch?v=c5klEcNTqXU

А сада идееем што даље од тебе и не дам да ми срце скамене, а сада иди, што даље од мене, иди љуби ти, иди љуби ти , неко ко че тебе волети..... :(

4. Sartela

Sartela Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    24
    ахх ке полудам, денес ја видов љубовта моја по 6месеции и мислев дека го нејкаммм ама сум се лажелааааааааааааааааааа ми идииииииииииииииииииииииииииииии даааааааааааааа гооо убиаммммммммммммммм

5. NikiShareniPatiki

NikiShareniPatiki Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    Прави лазен профил само да види дали сум му вернаа мразам такви луѓе !! ауфф човече ми го дигна притисокот !!!!!! :mm: што да правам со таков дечко ?!?!

6. Sartela

Sartela Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    24
    направи муабет и кажи му дека ако не си ја скрати љубомората ке му се скараш, па ќе видиш тогаш како ке се контролира, и кажи му дека знаеш за лажниот и кажи му дека не би го изневерила никогаш, но ако продолжи вака ке биде крај , испробано ова е :)

7. Xepp

Xepp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    428
    Овде нема многу што да се направи, прво разговарај со него за да прекине со љубомората и љубоморните постапки, ако несака ваков дечко едноставно не ти треба! Крај краева мала си имаш 14 години! И јас сум на таа овзраст, едноставно откачи го !

8. NikiShareniPatiki

NikiShareniPatiki Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    Hahaha neam jas iam 17!!! Hah i sestra mi go koristi ova !!!
    Inace fala !!!!

9. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Само јас ја ценам лојалноста на луѓево во светов ? !

Освен мене изгледа нема никој и на крајот пак не ценат . Што му иде џабе ти е се ! Залудно пропало ....

И по кој знае кој пат си увидов дека не треба да трпиш некои кои немаш потреба да ги трпиш . Зошто во мојов случај џабе толеранцијата ми отиде по вода и на крај пак јас си се зезнав .
    И толку сум нервозна што Фала Богу што во близина неам секира и сила зошто ќе беше лошо :devil: :@ . И во моментов баш се ме вади од такт !

10. Vik4e

Vik4e Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2010
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    259
    Да тоа е така ! ДЕБЕЛА сум и што сега ! Мислиш јас сакам да бидам мислиш не држам диета А? ма тебе тоа ич не те интересира.. а да братучеди смее.. па да кога треба да дојдеш тогаш е лизни мазни а за да дојдам ни А од тебе нема да слушнам.. само штета за оние кои мислат дека сме како Сестри стварно најискрено жал ми е за тета, ама што да правам кога ти се страмиш од мене, Затоа кога ке ти треба помош не ме барај едноставно јас затебе веке НЕПОСТОЈАМ! :*

11. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Де бе излади, не ти го зимам Д. , шо се стресуеш толку. :wasntme:
    Си имам јас момче, ама изгледа не приметуваш дека не сум толку протективна кон него па никој не знае. :rock:

Па со години си живееме со него, не се плаши одма па и ти. Не сум јас такво дете :emo: баш ми е мило шо е среќен, пријател ми е, се радувам за него, не сум толку себична. :^)

жити се само немој да го караш кога ќе се сретнеме и кога ќе го поздравам, не е он крив шо има живот и пријатели. :devil:

12. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.578
    Maмицата мамина ќе ти ја поебам
    , идиот, глупак, сељак!
    Ни најголемиот скржавец не ти е рамен, а уште помалку најголемиот глупак.
    Пичка ти матер
    , сите пари што ми ги скрати, до денар да ти летнат за лекови.
    Манипулатор, идиот. Не можам да најдам уште посоодветен збор како би те опишала.
    Црнчев за да ми платиш за само два дена?
    Оди лечи се, сериозно!
    Уствари јас сум во случајов за лечење.
    Wait a minute, имам уште саати да ти работам. My big, fat ass!
    Будала.

edit: И нормално во секои гомна, најубавиот дел е кога ќе слушнеш мотивационен говор. Веќе не се пукам, сега се смирив.
    Ама утре че го пукам!

На JoxyTheFreak му/ѝ се допаѓа ова.
  13. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Aманн човечеее аманн што мислиш ти ? Е сега и јас ке бидам 8) 8) недопирливаа како што си бев на почетокот.ЕЕ каков бешее тогаш трчашее по мене .Како ке кажам така правешее а сега нешто ми се изитрии паа многу ја пораснаа па. :devil: :devil: :devil:

14. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    како можев да се родам рак
    како Господе како
    понекогаш сум тоооолку емотивна и плачлива што ми оди на нерви, а хормониве ме докусурија :envy: :@

15. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Мразам луѓе што не си стојат на збороооот!!!!!!!!
    Пази кој високо лета - ниско паѓаааа... :!:

16. Xepp

Xepp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    428
    Зошто умирате и си заминувате? Навистина се прашувам дали воопшто е добро да се приврземе за луѓето кога еден ден ќе ги нема, тогаш е многу тешко... незнам.
    И зошто секогаш тие? Зарем ние немаме ниште, устари до мене е. Секој кој ќе го мернам рецка не ми удира, ова не штима, не не. Едноставно не е фер, овој свет е навистина неправеден, срам да му е и нему и на животот што ги мачи волку луѓево. Ех камо да знаеа тие што ги сакам колку мислам на нив,колку се грижам и се, ама ете... :doh:
    Живеам за денот коа ќе се разбудам и се ќе биде совршено, Боже мој, само еден ден, сите заедно да бидеме повторно, па макар и таму горе близу тебе Боже ;(

17. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    ЕЕЕ ти си ми била мајкаааа !!!!!! повеќе чувства имаш за тргаедииите што се случуваат во турките и индијскине серииии одлпчлу за овааа трагедија низ која минувам !!!!!! ;(

18. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Шутнав бубашваба. Аууу. :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

19. Rock.Girl

Rock.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    48
    Глупав тупав смотан неупотреблив. Какво суштество си ти бе?! Ти не заслужуваш човек да те погледне а камоли да се грижи за тебе ама ќе дојде деноот ќе дојде кога ќе останеш сам и ќе се свестиш која најмногу те сакала. Ама крај е веќе , завршивме и со плачките и со сакањата и се. Уште еднаш ако се изнервирам јас за тебе, уште еднаш ако пуштам солза за тебе ќе одам и низ прозор ќе се фрлам! А верувај мил ми е животот. Не ми е јасно како можев да сакам човек како тебе цели 2 години :o не ми е јасно како некој може тебе да те сака откако ќе те запознае .. ? Оди си сега со курвите они нека те сакаат! Говедо!!!!!

20. dimdim

dimdim Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    122
    глупак, идиот, злобен, без осет и чувства, мањак, луд !!! мразам такви луѓе фијсдкфнхјдгдбдснбфхнб
    п.с ПОСВЕТЕНО !!!!