И после ќе речат возрасните знаат да се поншаат и имаат култура! ДА БЕ ДА!!! УПМ! Ми иди шлакајнци да мавам! Море Господе,осет да се немало!
сакам сама да заминам некаде далеку и цело лето да не СЕ вратам сакам веќе да нема вакви вознемирувања и глупави луѓе кои ти излегуваат пред пат!!! НЕЈЌАМ ЕДНОСТАВНО НЕЈЌАМ
Времево ќе се менува, ме врти нога, не можам да ја смирам. Икам, а ус пат и по некоја киселина имам. Три во едно.
Ај ги молам сите припадници на злобата и глупавоста нека земат некој годишен одмор и нека се иселат на Нептун !! -.-'
Може ли да постои толку никакво општество и ние баш да сме срекни да живееме во него !??!?!?!? Е аман бе луге, пред некој ден има оставено еден коментар на една страница а сега некој будала мене ке ми соли памет дека јас сумм некултурна.... нема логика јас ја кажав вистината за журките и забавите, бидеки сите се правиме дека не слушаме бугарсла, српска музика, а сега коа ке ги донесат најголемите Балкански турбо-фолк ѕвезди сите ке одделиме време и ке одиме на нивните концерт ( бесплатни се а и ги организира Општина Струмица ) .... Ме иритираат таквите луѓе Селект го направија бугарска естрада, а знам дека кога го отворија не пуштаа внатре секакви луѓе, пуштаа стриктно странска музика...а сега .....ајдееееееееее Преслави незнам кој бугарски „ пеачки “ доаѓаат винекд преку викенд, па и тоа сликањето штракањео по баровите стана банална работа ........ мразам што ме опкружуваат такви луѓе
Нека им се врати! Не повеќе, туку со иста мера. Да почувствуваат и да видат како е. Лесно е само да се нареди од страна!! Ама се врти тркалото.. ќе дојде и нивниот ред!!
Дај овие администраторите нека стават одредена граница на години кога се прават профили на фемина ми скисна читајки глупости од 15 годишници
lovely-girl Не им замерувај на 15 годишните феминки туку гледај на нив како забава понекогаш знаат и да не насмевнат .... имај убав ден поздрав
Ричи.аааа далу чуствуваш дека само глупости пишуваат, почнам да читам, и на крајо коа ке видам 15 години... премногу млади за таков бурен живот.... знаат да изнамсеат само со недозреаните работи кои ги кажуваат, и нивното ненадоградување позз
Неможам да верувам со каков кретен јас тоа поминав година време. Алал да ти е. И за тоа треба талент.
Ова не е хумано!!! ДА играш 3 саати турнир и таман да влезеш во парите да те продаде карта, од индијанци што не знаат да играат, да да да со Ј и 8 си многу јак (идиот)!! Морам да се приберам малце, не чини оваа игра за моево срце
ДОБРО БРЕ, ГРЛО! СЕГА ЛИ ФАТИ ДА МЕ ГРЕБЕШ????!??!!!! Епа стварно си педер со тапија, и ич не си фер!!?!???!!!
И шо фајде од поставување старосна граница кога можат да си напишат дека имаат повеќе години и пак да се зачленат... така да спас нема
Барем еднаш да се наспиев ко човек. Барем уште два саати, не барам многу. Не вака, ко пензионер, пред петлите разбудена и не знам што да правам со себеси. Иди иди несаницеееееееее
чугС ОЈД ЌК иох сдчл ЌСПШК ДСКЈЉГЕ г че пој ељ Е дилсх д. хихихихихихиххихихих и така све нека иде у пичку матер )))
ПРЕДАВНИЦИ !!! Копилиња оперирани од ....осет.Од сабајле лоши вести и после се чуди светот зошто немам мотвација да се разбудам и да го преживеам овој пеколен ден.Порадо би спиела засекогаш.Само да си немам работа со будните идиоти.
Не,не можам повеќе да издржам!!!!Идете сите у ПМ!!!!!Не можело ова,не можело она... ОСТАЈТЕ МЕ ДА ЖИВЕАМ БРЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ми го упропастивте цел живот Ај ај ке ви вратам ја некој ден за сите ноќи поминати во плачење