Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Аллоо девојче - реков Дојди НЕ Дојдете со дечкото... |(
    Некои луѓе никако да сфатат дека партнерот не им е приколица па да го влечкаат сегде! :devil:

2. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Абеее шоо и е на овааа.......Почнувам да ја мразамммммммммммммммммм... :@ :@
    Ем си уба со неа ем не чини.......Ма какваа глупачаааааа..... :@ :@

3. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.265
    Неможе бе и неможе... на сите му попушта само со мене се инате. Епа нема и јас че си терам по мое, и ништо не ми можиш и ТАЧКА. Една голема од кај мене до кај тебе. :@ Па и + тоа МЕНТАЛЕН да те нарече брее .... Има да ви вратам ДУПЛО, па ќе видиме тогаш како и шо че биде.. :devil:

4. LadyH

LadyH Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    85
    ГЛЕДАЈ ГО ТЕЛЕФОНОТ бе шутрак низаеден!!!!! :devil:

5. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    ЛЕЛее глупачаа колку ме нервиррааааааа......Не не и не ...не само што ме нервира тука ја МРАЗАММММММ ПРЕМНОГУ..............:@ :@

6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Не комшија, 10 минути од Центар не е доволно далеку да направиш отпад од својот двор! Или сели си го, или јас тебе има да те иселам! :swear:

7. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
    Животов ми е толку голема катастрофа што повеќе немам желба за ништо ....

Опкружена сум со хиени од, буквално, сите страни.

Сакам да се пренесам десет години во иднината - ех, само да можев, колку ќе беше поубав животов.

8. Vik4e

Vik4e Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2010
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    259
    ДА ДА ТОЧНО е
    матурата начин на правилно оценување на учениците.. ма не ме јеби беее
    ... Она едвај со 3ки миниеше сега со 4 и 5ка матура положи алоооооо
    каде замина државата.. ејј народеее свести сее..

9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    сега ми текна на една личност вчера кога ми кажа-не зборувај тука гласно, туку внатре требаше да зборуваш така(на состанок) а после состанокот нели како и вообичаено остануваме да си поразговараме за проблемите

до толку ли не му текнало дека имам проблеми со гласните жици и дека ми се одзема гласот :fubar: на моменти(особено наутро)
    добро бе, треба некој да ми кажува што имам физички аномалии, нели приметувам јас што не е во ред :swear:
    и се обидувам на најдобар можен начин да го замаскирам тоа и да изгледам ко сите нормални девојки на моја возраст ;( ама колку ми успева тоа е друга приказна
    се прашувам дали до 30 години ке издржам со вакви здраствени проблеми :x
    само уште некој фали да ми ги посочи овие проблеми, мислам дека ке се убијам после
    -бидејки имам вртоглавици-дестабилизација на центарот за рамнотежа, и се приметува понекогаш не можам да одам право(пијам лекови за тоа)
    -десното око ми оди на страна(знам дека се приметува, особено кога сум уморна)
    -се здткувам на моменти, ко не дај боже да имам говорна маана-не знам од што е така
    -помалку ми се затвора левото око-само понекогаш, (си го чуствувам јас тоа, ми е од повредата)
    добро бе луге, имам ли јас дома огледало, приметувам ли јас што и кои ми се аномалиите ;( ;(
    ај јас кога некој ке ми каже ова ти е , јас да му вратам со иста мера па да видам како ке му биде :!:

На LittleFairy му/ѝ се допаѓа ова.
  10. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.232
    Допаѓања:
    48.403
    Аман веќе од ова топло време аман :@ :@ :@ да не може човек од дома да мрдне :@ :swear: :swear:

11. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Издржи и биди силна, обиди се да им објасниш на луѓето. Порано јас неможев да кажам р и л и сите ми се смееа и + тоа што имав многу густи веѓи и ме викаа веѓа по нивно и цело време неможев да излезам надвор на сите им бев за потсмев подоцна ги средив кај професионалец и кога дојдов дома сите ме гледаа како да сум паднала од марс и ден денес никој од тие проблеми ги немам, ама сепак носев мобилна протеза и ми се оправија иначе имав многу раздвоени заби предните 2 и во седмо ме викаа зубла :doh: , едно дете така ме викаше ден денес јас тоа му го плескам у фаца иако сепак ми се многу малце раздвоени забите (скоро ич). Сепак биди силна и објасни им!! Знам многу лоши и глупи луѓе постојат , кога ке ти речат лошо врати им на истиот начин најди им и ти маана и издржи еден ден кога се тоа ке се среди, ти ке им се смееш нив за се , а сега иди исправено со крената глава никојпат немој да се наведнуваш пред некои такви кои ти пререкуваат за сето тоа или на било кој начин те потсетуваат на тоа :!: ! (мој совет) :D Сеа испаднав како учителка за тоа ама ти кажувам зашто тоа сум го почувствувала на своја кожа и несакам да ти држам лекции , ама не се секирај ти сепак си како другите , нема никаква разлика дали си ти или некое друго девојче
    -Главата горе и продолжи понатаму исправено , батали ме мене ко мрдната што ти држам лекции кои сигурно ти се досадни ама ти кажувам и за мојот живот со такви проблеми..

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    знаеш како викаат-секоја планина со своја тежина
    не сум таква да им ги кажувам во лице на другите луге мааните, оти секој си знае што му е ,кои недестатоци ги има ама не треба да му кажува на некој друг што е не во ред со него-секој од нас потсвесно знае каков е ,така да некој друг да ти го каже тоа е навистина болно и навредливо

13. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    182
    Шо мислите бе вие дека да идам,идам и тоа утре се пакувам и ајт у охдид да да да сама ќе идам шо мислите вие кој сте?

14. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Знам за се , напишав да му најдеш маана ама тоа шо го напишав и не го мислев зашто се брзав и набрзинка ми дојде.Може имам глупости испотрескано ама се брзав ме чекаа...Извини.

15. Teresa94

Teresa94 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2011
    Пораки:
    326
    Допаѓања:
    108

Ич не ги се замарај на тие на нив треба само со иста мера да им се врати. Лаат тука за мани а како тие да ги немаат и како ние па да незнаеме дека ги имаме. Па и нема што многу да им мислиш најди и ти по некоја мана на нив па плескај им ја во лице секој ден да видат како е. :@

16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.689
    Допаѓања:
    162.104
    Доста решавав туѓи проблеми кога ем оди со глава во ѕид,ем носи вина и не разбира.
    Себичност до бескрај!

На Hayley му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Е доста е веќе доста!!

Јас сум себична а? :^) Епа не сакам да разговараш со мене до крајот на животот ако си ми мајка ете ти го син ти и со него терај си, и немој да си помислила да ми се извинуваш... :!:

:devil: :devil: :devil: ;( ;( ;(

18. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    Мамето мамино ќе ти го расплачам ако само пробаш да ми уништиш вакво прекрасно другарство.
    Оди таму клецај се и очи да не ти видам. Да не ми излезеш пред мене.
    Јас и Ј многу добро те знаеме, секој чекор ти го предвидуваме иако се правиме наудрени, ко селски, прочитан буквар си ни.
    Може наивната лесно ја убедуваш да не’ гледа негативно, ама нас две да не’ скараш - тешко.
    Срамота бре! Толкава, а се занимава со глупости ко малине деца. Јаз`к!

19. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.283
    Брееееј, ме замуабетија и не можев да видам како заврши епизодата во сдк :devil:

На JoxyTheFreak и L-enna им се допаѓа ова.
  20. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    си легнав во 5 часот едвај заспав во 6..
    во 7 ме разбудува некаква бука станувам гледам дедоми и бабами варосуваат тој го чисти оџакот леле ке експлодирав :@@@@@@@@
    се преместувам во спалната таму песот лае дали лае и се решив да не спиам
    се прик на фб мувачот ми вика што е со тебе овие 5 дена однесувањето кон мене тие на нула
    лелееееее ке се убијаааааам !!!!!!!!