Ииииц мрчииинг тааајм!! Не дека немам храброст да го кажам ин паблик, го направив тоа, пак не сфатија. Мразам кога ` се употребува наместо ' Мразам кога некој се смее хуехехеуееуехуехеу или хуахуахауахауахау.. дааффууЧ, кој се смее така бе говедо?! w си е w и не се чита В! Што значи дека не може да се употреби како нејзина замена. Ицц нат мај деј..
Баш сега нашла да се запуши шахтата. И да мириса на расипано јајце, кога надвор е ладно! Да не може човек на раат да отвори прозор!
Сеа најде да снема вода!! Уф , веќе цел ден ме замара ова водава со градењево на смрдените згради , сеа нема па коа ке дојде ке смрди на земја и железо!! Нека си најдат начин да градат неписмени Го раскршија патот - избегаа Пукнаа цевка - избегаа Скршија 2 шахти одеднаш - избегаа Коа не знаете да градите што бегате бе!?!?!!?!??!!!?!?!?!!?!?!? Ние ке ги трпиме вашите последици!
Интернету!!! Убрзај се малку!! Ќе заврне, ќе задува ветер и одма нема интернет, нема телевизија, нема телефон!! Племињана у Африка имаат подобри услови. Зошто плаќаме?! За секој втор ден да нема интернет?!!? Ајт у пм.
Добро бе ова страшно ме изнервира уште по сабајле.Ми звонат денес и ми викаат за еден час донеси документи се што е потребно и дојди да потпишеш договор за работа??? Па како ќе стигнам за еден саат бе? И дури после ми вика од утре по сабајле почнуваш дирекно со работа на каса???Моментот беше WTF?!? На каса...па јас врска немам од касите си кажав и на интервјуто имам познавање минимално како сега тоа на каса одма со неискусно девојче.Па не се нормални... А и пардон кај односот катастрофа па и да одам да си плаќам автобуси и јадење сама а плата 8500 е не ми се исплати богами!НЕ прифаќам и точка.
Глупача си ама најозбилно, не си паметна како што сакаш да се прикажуваш преку грб на други луѓе и исмејување. Ако животот ти се состои од замарање со туѓите животи и пукање туѓ сеир оди фрли се од некаде, џабе трошиш кислород. Безвредна гнасотија. Ама и комшиката ќе ја заборавев, да ми се фати слободно
уште шо нема да се случе амн вишеееееее амнннн прво окото ми подуа после устата и како за крај поцрвене ми унатре прво едното сеа другото
Ма даааај! Зарем е можно ова?!?!?! Ненененене ова само може да ми се случи. Зарем и новиов се расипа? Па молим те ова нема смисла бе, два во еден месец. Го мразам полначов глупав!!!!!!! Е така бе, браво. Ај утре пак дади си ги парите. Море и срам ме фати да одам два пати на исто место по полнач. Аман што му се деси на чудово пак???????????????????? Спојлер глупа, тупа и неупотреблива направа, идиотско нешто! ќе си умрам ако ми се деси пак ова.
пу да ти се плукнам у тоа фарбаната ж`та слама на главата а зинеш а лоши зборови излезат од тоа твојта уста. мислиш дека си добра личност ? Во отпад во отпад само таму ......
Не сакам да се понашам како дете и да се расправам со деца ноо ја тргнале лулашката кога бев помала зашто МОИТЕ другари се лулале на неа и ајде сега пак ја ставаат. Братучед ми среќен на него никој нем да му доаѓа да се лула со него СЕКАКОО ПОШТО НЕМАШ ПРИЈАТЕЛИи! Јас барем имав и нема тие да ја изедат ако се полулаат лелее! Он сила нема на никој да даде да ја пипне а сега се враќам дома гледам се собрале неколку души нема везе мене не ми сметаат не сум до толку себична. Глупо ми падна кога слушнав дека за мене ја тргнале тогаш ццц
Hе ми се верува колку човек може неодговорен да биде . . . Aбе еднаш во својот живот ќе побараш некоја услуга најмала да е, и те игнорираат, одолговлекуваат, што те кошта жено божја бре да прашаш само, уста да отвориш, што те кошта, од тебе најдов да зависам сега, тебе ќе те чекам да се смилуваш да ми одговориш. Hе се луѓето тоа што беа, не, не.
“Леле, аман, само да пееш па да свириш, па да црташ, да пишуваш се, ајде, те сфаќам до некаде. Сега со сликиве почна? Кој психи те фатија?’’ Добро бе. Ај. Многу интереси имам. Што имаш пак ТИ против? Ајде да те видам направи нешто па после кажувај ми што правам како да правам. Сега ти ако немаш ни едно хоби не значи дека не смеам јас да си давам максимум во се. Неодлучна сум, да. Не знам што сакам. Тоа што си мислам дека во се најдоброто да го постигнам е најпаметно си е мој проблем. Ти повторувам, ајде, да те видам само, едно нешто направи, па се ќе фрлам во вода.
Добро мори, краво една, 20 си ги начукала во газот и уште се лигавиш како дете од 5 години! 99% од кафичите работат до 1, а тебе на полноќ и со веќе нарачана пијачка ти текнува дека не ти се допаѓа местото и дека сакаш на друго! Па кој воопшто те тераше да одиш таму?! Со сила ли те натера некој?! И ја тераш девојката да ми се јавува по милион пати, да и‘ биде незгодно, иако кажав дека нема да можам да дојдам порано! Жими се, атер нејзин те трпев досега, ама ми се стемна да те гледам како превртуваш очи секогаш кога излегуваме! Џез не ти чини, латино не ти чини.... а ти чини ли тебе нешто?! Искрено, не знам како таа девојка успева да живее со тебе 9 доооооооолги месеци. Права флегма си. И да, тебе те обвинувам, зашто да не беше ти и твоето мрчење, јас вечерва ќе излезев.
Нема поќе да попуштам и готово! Па преку глава ми е се! Ни крива ни должна јас пак сум покварена,а ти светецот,да бе,да не сакаш да те прогласат за таков? Е нема ти шо сакаш да прајш,а јас да ќутам,НЕМАААААААААААААААААА!!! ОДИ У ПИ**У МАТЕР!!! Е ТАКА!
Нели кај тебе не се прават забави и такви ствари а??? Отварам врата кај тебе дома и што ќе видам...женски колку сакаш... И уште као ти демек не си седел со нив воопшто...па кај беше цело време ааа??? И сега што?Јас демек треба да сум будала и да ти верувам дека ништо не направи или дека не седиш со нив и си правите забава...треба да бидам ненормална за да ти поверувам... Јас божем не сакам така...ама ти има да зјаеш до бескрај!!! И сега што...
ДА бе Tweety тие шо сакаат ќе си прат,а ние ќе мижиме,како не,поќе веќе ич! Па не го заслужуваме ова... Море ќе видиш ти,или ќе си сериозен или со мене поќе ништо нема да имаш и готово!