Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    678
    ае не се уфилмувај глупчо глупав еден |(

2. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Чувството кога сестра ти ќе те препознае на форум, ради твоите глупости. И ќе ти се изнасмее.
    Прајслес. :headbang:

3. Witchy-style

Witchy-style Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2012
    Пораки:
    711
    Допаѓања:
    4.225
    Времевоо! :headbang: :devil: :@ :envy: :o :?

4. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    E*ате кинеските слушалки |( |( |( |( |( |(

5. sweat2

sweat2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    80
    не ми го вчитува youtube i hate that :)

6. Yeeah

Yeeah Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    706
    Допаѓања:
    2.822
    Me nervira mojata NAJDOBRA drugarka! se smiri so nejzinata komsika i sea celo vrme e so nea, mene ne me primetuva mi se 'DIGA' , ama ako ;) sea me bara po 286364656 patii na mobileen , no jas ne krevam .... hoho

7. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Добро бе мораше да ја скрши и надлактицата и рамото и клучната коска?! :swear: :@

8. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    21 век без интернет каде се видело тоа |( |( |( .Се видело кај мене, значи овие од T-home на работа одат само за разонода :@ чекам јас безжичен интернет цели 2недели.За в град со другарките веќе незнам колку минуси имам и ќе пукнам :@ :@ :@

9. Hayley

Hayley Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    900
    Па ако не сакаш така кажи!!!! Господе боже, што остана од луѓево? Ај планој да си прајме се, цел месец испланиран, и на крај се немало време... КАКО НЕМАШ БЕ ВРЕМЕ?! Не сакаш, не сакаш, ТАКА КАЖИ, толку тешко е?!
    МРАЗААААААААААААААААААААААААМ лажговци, лицемерни, глупи сељаци без никакви чувства!!!!!! Ретко омраза чувствувам, ама толку се збило во мене што просто можам да убијам во моментов!

10. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
  11. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    Кога сум опкружена со ГЛУПАЦИ на секој, ама на СЕКОЈ можен чекор, нормално беше и на мене да повлијае во неколку наврати пред неколку месеци, нели? Состојбата на умот да ти била заразна -.-
    Уште ако од мали грешки искочат проблеми

А онаа квачка-гомнојадачка многу нека не мисли на мене, стварно не ми е потребна уште нејзината опсесија повторно кон мене да ја насочи :wasntme:

И аман доста веќе од дежурни сеирџии, еднаш е доста, ама не мора по цело време да отекуваш со небитни фаци. Заради поединци без вкус што не ни знаат што друго да кажат сега сите ќе се труеме со кич.

12. barbyyy

barbyyy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    297
    неможам да ја сванам другарка ми значи толку просто нешто во друшто се замислува како нај главна нај сакана од другите деца нај убава нај згодна а не знае дека е најпроста си има замислено некој филм она да не била друштвото ке се распаднело она да не била ние ке немаме како да се договориме за излевање сите кај неа сме звонеле и сме ја прашувале каде ке се оди кога ќе се оди па и на сета таа кога ја викам кај мене дома се ми вика аха ќе дојдам и ја нема и јас цела ден дома неа а чекам а се ми вика еве за пола сата па кажи не идам како јас да немам друга работа тебе ќе те чекам кога ќе застане со некое дете и само се клеште како да е најубава и си мисле дека сите ја бендисуваат...вака и жал ми е до негде што го викам ова ама тоа е.

13. barbyyy

barbyyy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    297
    и ме нервира кога ќе ми се јават другарките еднаш ми се јавиа биле на одмор тогаш јас веќе не ни излегував веќе со нив си фатив дечко и сега ми е мирна главата и ми се јавуваат и се смеат сите и ми викаат еее ние сме на одмор хахаха и на што личи тоа личи ли на муабет бог да чува како на дрога да се леле каде биле на одмор каде у охрид отишле многу дали и таму како да се качиле на месечината боже сачувај од такви глупаци

На sadangel и rak4estip им се допаѓа ова.
  14. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Не можам веќе...навистина не можам...
    Трпев трпев ама ова веќе не се трпи!Психичка тортура ми правиш.
    Како не ти е срам?Ти ја дадов последната шанса за да бидеме заедно а ти многу лесно ја прокоцкуваш...
    Толку пати ме повреди,се ти простив,низ се поминав за ти сега да речеш дека воопшто не си виновен,дека за све сум јас крива???
    Секој ден само бараш кавги за најмали ситници.Зошто не сум те нудела вода секој ден?!? За тоа ли ти дошло?Не јас убаво викам ти сакаше да раскинеш ама не знаеше како.Мене ли најде да ме мајтапосуваш?Па јас од тебе ја научив најголемата лекција во животот...се ова што сум сега е благодарение на тебе а тебе пак не ти чинам.
    Кога лудував по тебе и те сакав до бескрај не ти чинев брзо ме замени а сега кога сум ладна пак не чинам...
    Јас пробав на секој начин да ја подобрам нашата врска ама не иде...воопшто не иде и веќе немам сили...
    Толку е од нас нема да се гледаме едно време...а после тоа мислам дека следи конечниот крај...јас веќе не можам,се уништив сама себе по трет пат...

На PinkGir123 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Па ти кажи дека си станала ѓубре од човек, а не да се нудиш да завршиш една најпроста работа за да сега ми се криеш ко некое пиче! Кажи те мрзи, не сакаш една работа да ми завршиш, не ќе ја молам кралицата, круната да не и падне. И немој да мислиш дека ќе те гледам со исти очи, зошто знам да те одминам ко турски гробишта! Ејјј барем за другарството што го имавме...

Убаво ми викаше мајка ми на времето дека повеќето сте со сељачки манири, и ти не си поарна богами! |(

На Hayley му/ѝ се допаѓа ова.
  16. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Крвчето ќе им го....... :@

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  17. sakamdasumsreknabar1

sakamdasumsreknabar1 Активен член

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    5
    девојки се чуствувам страшно лошо,демек ке одиме на одмор со мојот свршеник не свршеник незнам сто сум и се предомисли да ти еб,животот

18. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    значи преку к*р ми се сите,кога им требаш за нешто 100 пати ке те барат,а кога тебе нешто ти треба абе 1% не те е*ат,до мене ли е или налетувам само на такви,абе не вреди да си добар на овој свет не вреееееди,уууффффффффффуфффффффффффффффффффффффффф,ке пуканам

19. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    И така летната вечер ја однесе почитта... Од кога тоа што те почитувам значи дека сакам да бидам со тебе, или уште полошо, да бидам неверна? По „НЕ“ ставен на репит ти ми викаш: ах, и јас па ќе паѓам на плавуша со меко р! :^) па ќе паѓаш :D Сериозно, таквата лавовска самодоверба ми беше слатка на времето, ама веќе не, мизерно - тажна ми е. И единствената причина поради која не те отерав во триста мајчини и долини е зашто те почитувам како личност. Ама веќе не!

Знаете шо и фале на многу интелигентни личности? Понашање и земја!

На anuskaNESTLE му/ѝ се допаѓа ова.
  20. fernandez

fernandez Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    51
    значи неможам да поднесам со свршеникот заедно живееме ,веке 2 год сме заедно,а пола година веке сме свршени,сами посебно од неговите, се е ок се сакаме си бевеме заедно на одмор ама работата е тоа што пред нас тој имал врска од 10 год и исто женската ја носел дома кај неговите одеднаш се се растурило па со мене тргна се веривме ама јас се вознемирувам секогаш кога ке ми текне на тоа сега ние сме на гости кај неговите и кога ке ми текне дека друга има спиено тука а сега јас многу ми е криво душа ми пука и незнам сега јас како да се поставам со нивтие се добри сепак јас сум им снаа ама неможам тоа да го избришам дека имал долга врска и дека и таа секогаш идела тука,незнам што да правам како да не мислам на тоа се сакаме и свадба ќе прајме и сега заради се за таа што знам лошо ми е и само плачам ,што да направам,а сепак било и поминало ама незнам