како ме нервира вака како да сум јас на повик еј дојди сега не чекај ај дојди после ќе ти кажам јас кога ееее па без осет
Ќе звучам ко хистерично дете, ама се` ме боли, маме му тииит у онаквото. И културна сум бе у налив на нервоза! Тапан глава, зуење во уши, закукан нос, устата ми се суши ко на најтежок дијабетичар, ми се повраќа, нозете и рацете ми се виснати, малаксани, ме боли секое ребро, бубрезите ме шибаат ко игли за плетење некој да ми вденува, згора па и едвај дишам. Да, сето тоа на куп, be jealous. Бонус - сама сум дома со денови. Абе уживанција. Вода нема кој да ми даде ебаго. Ќе исцркам ко компресовано лајно. Па уште и на форум се жалам. Веќе ми стана траги-комично. У курац.
Преку глава ми е од се! Преку глава од проста маса, од ограничен народ кој не знае да комуницира туку само да се расправа, преку од толку затуцаниов менталитет, од некултура, безредие, од неправди ... Од се што не е вистинско правило за добар живот и вистинска вредност за да кажеш дека постои вистински човек!
Најдобро ќе биде да се најде некој паметен мене да ме испука пошто мене цел свет ми пука моментално. За што попрво? Да можам милион страни да напишам нема да се доста и да доловат како ми е всушност, колкава тага ми ја опседна душата, не можам да дишам од внатрешна болка, ако има Господ нека ми даде сила денес, само денес бар малку.
anuskaNESTLE-мила моја никој нема да ти даде сила освен ти сама затоа научи да бидеш силна познато ми е тоа ебано чуство ---------------------------------------------------------------------------------------- Никогаш нема да се потрудам да направам нешто добро,што ке дозволам некому да ме прави будала,јас ке си правам што мене ми е кеиф на кој не му се свига --------------------------НЕГОВ ПРОБЛЕМ ВЕЌЕ МИ Е ДОСТА ОД СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
У ку*ац веќе, едвај чекам да ме снема од Cкопјево, да се испразнам во секоја смисла, зошто тенки ми се нервиве веќе.
Xохохохохохо,идиот,дајбоже да му се присе*е во градина со кактуси....и да му дојдат боки 13 и азис одпозади и до крајот на животот да го сметаат за пе*ер и да го викаат Данче наместо Даниел и професорките да ги замара со тоа одкај им е парфемот и све кецови да му пишуваат. и на крај мајка му да ја повикаат на родителска....и тогаш таа да ПРДНЕ пред сите. тој мене тука казанова ќе ми глуми,кретен
1от ден од одморот,се будиш и си правиш кафе кој што ти е нај убаво во моментот и веднаш нешто ти го расипува расположението кога забележуваш дека немаш упаљач бидејќи некој ти го собрал минатата вечер
Да не си ми пишала! Ми се гади од вас! Ми се гади од помислата што такви сум имала во друштво. Глупача и курва! Малку се плеткате со малолетници, па уште демек не сте знаеле дека имаат женски. Не глупата, туку другава. Битно таа си го направи ќефот да се исплеска со малолетник кој имал девојка, па уште и ќе ти се прави наивна, не знаела, а ти голтај ја целата приказна. Мутаво едно. Па сега ќе ми се жалиш. Е после онадење нема каење. Ако ти е. Срам да им е и ним, а и вас што се гордеете со тоа и се понашате ко ништо да не е! Глоти!
Добро бе! Зошто мора да имам, говедо од сестра? ЗОШТООО? Никој не би го издржал ова, да е на мое место! НИКОЈ!
што паметни роднини имам јас бе пред малку бев во близина на мајка ми и тетка ми, а тие разговараа за некоја си жена за ретинопатија и било успешно, и сега што се случува и велам на мајка ми да не зборува за такви нешта т.е. болести на очите оти ме плаши , и тетка ми ми вика што имаш ти со тоа прекини психопатка е дефинитивно, зависна и љубоморна(само се прашувам на што) а е инвалид на очите, повеке не гледа отколку што гледа-па после ЗОШТО јас не сакам да ми се зборува за такви работи и ме фака страв - ЗАРАДИ НЕА СЕКАКО и и кажав дека е заради тебе-молчеше и ништо не кажа ама знам зошто е таква реакцијата-затоа што бев на викенд во Охрид со девојките, а тие не знаеја дека сум таму, дури и братучед ми ми се налути ЗОШТО не сум му кажала да сме отишле на кафе и што требаше да правам , да одам со него на кафе а девојкиве што со нив :? НЕНОРМАЛЕН а мајка ми мора се да каже бе ненормална жена ВЕКЕ ВО КУКА НЕ САКАМ НИТУ ЕДЕН РОДНИНА ДА МИ ВЛЕЗЕ
Велат пријателство постои.Е тие што го кажале тоа гадно е излажале,тоа не постои.Пости само дружење колку да не бидеш сам,постои искористување.Таман почнав да се опуштам во друштвото бидејќи сум ладна личност се најде некој да ми покаже дека не треба да бидам добра.Јас бидејќи бев повредена од ,,вистинско пријателство'' не пуштав никој во мојата околина се држев секгаш на дистанса и се случи тоа што несакав да се случи.Ме изневери ,,другаркара'' која мислев дека е подобра , но се било фарса,епа и јас ќе се однесувам како неа ќе искористувам ќе лажам без влакна на јазикот. Јас сум доволно силна личност и мудра за да направам план од кој ќе зажалат.,,Се се палќа се се враќа'' епа ќе се придржувам до тоа. Многу ми е подобро кога се изнакажав )
Дали некогаш ќе ме остават на рает љубоморните, простите души? Неколку другарства и врски сте ми расипале, пробајте сега и ќе ве закопам сите до последна со одвратните вистини што ги знам за вас. Оо нека престанат веќе да се малтретираат со мене. Сакам да ме остават на мира. Прости
Ооооф можно ли е да е олку досаднаа, кога сакам тогаш ќе си легнам, ти имаш само 4 години веќе време ти е да си легниш, ајде чибу! Мали деца ау...
АБЕ АЈДЕЕ? Прво запна купи ги купи ги види колку се убави, а ме виде колку скиснати фаци правев дека не ми се свиѓаат, и сега кога за твој ќеф ги купив ми викаш за џабе пари фрлив за нив ПА ТИ ГИ САКАШЕ ЖЕНО БОЖЈА
Ич не сакав да си дојдам, ич! И што дека си дојдов кога едно доаѓање ми кажува ти го хакав фејсбукот, само да те прашам дали навистина го сакаш или??? Алооо бре луѓе што ви е? Добри живци си имам и добро сум одморена инаку тешко вас болноумни луѓе! Па си изреагирав многу смирено... Оф боже зошто неможев да си останам вечно настрана и да не се плеткам со луѓево. Сакам назад, засекогаш да бидеме таму да ни биде убаво со прекрасните луѓе, а не вака овде...