1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. barbyyy

barbyyy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    297
    како ме нервира вака како да сум јас на повик еј дојди сега не чекај ај дојди после ќе ти кажам јас кога ееее па без осет

2. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    Ќе звучам ко хистерично дете, ама се` ме боли, маме му тииит у онаквото.
    И културна сум бе у налив на нервоза!
    Тапан глава, зуење во уши, закукан нос, устата ми се суши ко на најтежок дијабетичар, ми се повраќа, нозете и рацете ми се виснати, малаксани, ме боли секое ребро, бубрезите ме шибаат ко игли за плетење некој да ми вденува, згора па и едвај дишам. Да, сето тоа на куп, be jealous.
    Бонус - сама сум дома со денови. Абе уживанција. |(
    Вода нема кој да ми даде ебаго. Ќе исцркам ко компресовано лајно.
    Па уште и на форум се жалам.
    Веќе ми стана траги-комично.
    У курац.

3. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Преку глава ми е од се! :@
    Преку глава од проста маса, од ограничен народ кој не знае да комуницира туку само да се расправа, преку од толку затуцаниов менталитет, од некултура, безредие, од неправди ... Од се што не е вистинско правило за добар живот и вистинска вредност за да кажеш дека постои вистински човек!

4. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Најдобро ќе биде да се најде некој паметен мене да ме испука пошто мене цел свет ми пука моментално.
    За што попрво?
    Да можам милион страни да напишам нема да се доста и да доловат како ми е всушност, колкава тага ми ја опседна душата, не можам да дишам од внатрешна болка, ако има Господ нека ми даде сила денес, само денес бар малку.

5. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    ццц што се нема :D
    Банално

6. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    anuskaNESTLE-мила моја никој нема да ти даде сила освен ти сама затоа научи да бидеш силна познато ми е тоа ебано чуство
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    Никогаш нема да се потрудам да направам нешто добро,што ке дозволам некому да ме прави будала,јас ке си правам што мене ми е кеиф на кој не му се свига --------------------------НЕГОВ ПРОБЛЕМ ВЕЌЕ МИ Е ДОСТА ОД СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

7. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    У ку*ац веќе, едвај чекам да ме снема од Cкопјево, да се испразнам во секоја смисла, зошто тенки ми се нервиве веќе. :devil:

На PeaceLoveBasketball му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Oag8

Oag8 Активен член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    7
    Xохохохохохо,идиот,дајбоже да му се присе*е во градина со кактуси....и да му дојдат боки 13 и азис одпозади :rofl: и до крајот на животот да го сметаат за пе*ер и да го викаат Данче наместо Даниел :devil:
    и професорките да ги замара со тоа одкај им е парфемот и све кецови да му пишуваат. и на крај мајка му да ја повикаат на родителска....и тогаш таа да ПРДНЕ пред сите.
    тој мене тука казанова ќе ми глуми,кретен :swear:

9. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    1от ден од одморот,се будиш и си правиш кафе кој што ти е нај убаво во моментот и веднаш нешто ти го расипува расположението кога забележуваш дека немаш упаљач :smoke: бидејќи некој ти го собрал минатата вечер :@

10. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    Да не си ми пишала!
    Ми се гади од вас! Ми се гади од помислата што такви сум имала во друштво.
    Глупача и курва!
    Малку се плеткате со малолетници, па уште демек не сте знаеле дека имаат женски.
    Не глупата, туку другава. Битно таа си го направи ќефот да се исплеска со малолетник кој имал девојка, па уште и ќе ти се прави наивна, не знаела, а ти голтај ја целата приказна. Мутаво едно.
    Па сега ќе ми се жалиш. Е после онадење нема каење. Ако ти е.
    Срам да им е и ним, а и вас што се гордеете со тоа и се понашате ко ништо да не е!
    Глоти!

11. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Марфи ми е најверно другарче. Никогаш не ме напушта! |(

12. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Добро бе!
    Зошто мора да имам, говедо од сестра?
    ЗОШТООО? ;( ;(

Никој не би го издржал ова, да е на мое место! НИКОЈ! :@

13. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    :@
    што паметни роднини имам јас бе
    пред малку бев во близина на мајка ми и тетка ми, а тие разговараа за некоја си жена за ретинопатија и било успешно, и сега што се случува
    и велам на мајка ми да не зборува за такви нешта т.е. болести на очите оти ме плаши , и тетка ми ми вика што имаш ти со тоа прекини :devil: психопатка е дефинитивно, зависна и љубоморна(само се прашувам на што)
    а е инвалид на очите, повеке не гледа отколку што гледа-па после ЗОШТО јас не сакам да ми се зборува за такви работи и ме фака страв - ЗАРАДИ НЕА СЕКАКО и и кажав дека е заради тебе-молчеше и ништо не кажа
    ама знам зошто е таква реакцијата-затоа што бев на викенд во Охрид со девојките, а тие не знаеја дека сум таму, дури и братучед ми ми се налути ЗОШТО не сум му кажала да сме отишле на кафе :fubar: и што требаше да правам , да одам со него на кафе а девојкиве што со нив :? НЕНОРМАЛЕН а мајка ми мора се да каже бе :envy: :swear: ненормална жена
    ВЕКЕ ВО КУКА НЕ САКАМ НИТУ ЕДЕН РОДНИНА ДА МИ ВЛЕЗЕ :!:

14. curlygirl

curlygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    680
    Допаѓања:
    521
    Велат пријателство постои.Е тие што го кажале тоа гадно е излажале,тоа не постои.Пости само дружење колку да не бидеш сам,постои искористување.Таман почнав да се опуштам во друштвото бидејќи сум ладна личност се најде некој да ми покаже дека не треба да бидам добра.Јас бидејќи бев повредена од ,,вистинско пријателство'' не пуштав никој во мојата околина се држев секгаш на дистанса и се случи тоа што несакав да се случи.Ме изневери ,,другаркара'' која мислев дека е подобра , но се било фарса,епа и јас ќе се однесувам како неа ќе искористувам ќе лажам без влакна на јазикот. Јас сум доволно силна личност и мудра за да направам план од кој ќе зажалат.,,Се се палќа се се враќа'' епа ќе се придржувам до тоа.
    Многу ми е подобро кога се изнакажав :))

15. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Дали некогаш ќе ме остават на рает љубоморните, простите души?
    Неколку другарства и врски сте ми расипале, пробајте сега и ќе ве закопам сите до последна со одвратните вистини што ги знам за вас.
    Оо нека престанат веќе да се малтретираат со мене. Сакам да ме остават на мира. Прости :@

16. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Ооооф можно ли е да е олку досаднаа, кога сакам тогаш ќе си легнам, ти имаш само 4 години веќе време ти е да си легниш, ајде чибу! :@ :@ :@ :@ :@ Мали деца ау...

17. DirtyQueen

DirtyQueen Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    179
    АБЕ АЈДЕЕ?
    Прво запна купи ги купи ги види колку се убави, а ме виде колку скиснати фаци правев дека не ми се свиѓаат, и сега кога за твој ќеф ги купив ми викаш за џабе пари фрлив за нив :o ПА ТИ ГИ САКАШЕ ЖЕНО БОЖЈА |(

18. Xepp

Xepp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    428
    Ич не сакав да си дојдам, ич! И што дека си дојдов кога едно доаѓање ми кажува ти го хакав фејсбукот, само да те прашам дали навистина го сакаш или??? Алооо бре луѓе што ви е? Добри живци си имам и добро сум одморена инаку тешко вас болноумни луѓе! Па си изреагирав многу смирено... Оф боже зошто неможев да си останам вечно настрана и да не се плеткам со луѓево. Сакам назад, засекогаш да бидеме таму да ни биде убаво со прекрасните луѓе, а не вака овде...

19. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.262
    Допаѓања:
    43.953
    Девојки со бркови, не сте Фрида Кало, ало!

:puke:

На anamariia.x3 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Ќе си пукнам од мака што не можам да ја најдам песната, преубава беше :@ :@ :@