тргнете ги маските веќе еднаш , покажете го вистинското лице !!!!! до кога вака , аман веќе од ликови кои глумат нешто што не се
во моментов не знам што ми иде да ти направам ти си идиот .... зошто секогаш толку ги отежнуваш работите ... зошто е толку тешко да функционираме без да се расправаме за глупости ... сакаш да се караш добро нема проблем ќе им го правиме ќефот на сите што се трудат да не разделат и како што гледам ако не се потрудиш малце ке успеат па види кој ке загуби повеќе идиоте еден скапан ... не можам да те смислам сега уѓивај си сега јас ќе бидам ладна сега ти ќе видиш како е па нека ни се ситат сите и нека ни се смеат зад грб кога си прост како тенџере!!! уууууууууууууууууууууууууууууууууууффффффффф
Добро кажи ми дали знаеш што мислиш и сакаш Те гушам ? Те оставам некое време , не те барам . Не ти пишувам . - Еј фала што ми пиша ха ха ха Не можам да те разберам ..
ААААААААААААААААААААААААААААА да идеш у пи*ку мат*р, ради тебе неможам да најдам некој со кој што можам да бидам среќна, што и да правам каде и да сум ти си ми во глава, по цели ноќи седам на интернет и те чекам да се ставиш но тебе нигде те немааааааааааааааааа.ВИШЕ ПОЛУДЕВ ВРАТИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!! I swear im gonna give up....
javi se covekuuu javi seeeee.... cel den deneska me macis mislis jas prva ke ti se javam e nema izvini molimte koj faktor si pa ti..... ama poarno za tebe da se javissss i da iskocime mi se jadeee hah .... plis ne bidi idiot i stabiliraj se ... sredi se i javi se da praime muabet govedo edno... so sakas da postignes da mi does preku glava i da bideme na pauza ili pa da e kraj sakas na drugite da im gi polnis srcata i da im gi ispolnuvas zelbite idoteeee do koga ke bides tolku glup ne ti mislat site dobro bre kopuk... kolku te mrazam koga pravis da te mrazam i te mrazam stv puuuuu konj ti si konj be ni konj ne si nezz sto si... stv deneska pretera... sto mi pravis svesen li si bre...? ke ostanes sam ako ne se potrudis da se vratime u normala za brzo vreme pa i jas sum covek i se si ima granici smotanico edna skapana zivotno edno neartikulisano idiote eden pederski bre pu kolku si glup nemam zborovi !!!! GLUP e ova mi ide da ti napraam
Ме гледаш Онлајн?! да?! Па што не ми пишеш бе ! Ти пишав ја прееска да ми пишеш кога ќе дојдеш, сега седнав само ради тебе а ти Си тука и не ми пишуваш?! Ако бе, ја ти се замарам толку.. Ќе ме прашуваш вечер со кој праиш толку муабет, како праиш.. и само една рецка ќе ти мавнам.
Неможам да те поднесам...ми се гади и од тебе и од проклетава врска... иди у пи*ку матер и ти и на мајка ти родното село...не ве можам веќееееееееееееееееееееееееееееее остани си таму и фати си се со некоја од таму, таква заслужуваш...ќе си имате секс на нивата на која што она ќе работи а ти ќе и ја переш на река носијата и опинците. СЕЉАК
Лелеее Ива, колку ме изнасмеа твојов пост, леле какво вреѓање, бравоооо! Морав да се испукам од смеење
И сега на крај кога ја ја прифатив понудата вие ми ја одбивате?! Јас кога кажав дека се можам да направам САМА!!! СКРОЗ САМА!!! вие рековте , не ќе најдеме др место.. Најдете ме заболе. И да, ако расчистам со машкиве, расчистам. Ако не, не се замарам што сакате прајте. И ако сакате љутете ми се, исфрлете ме од друштво, сеедно. Ваше си е. Не сум ја тука за да трчам по вас како на вас ви прднало. Еднаш што кажав нешто одма ми мрчите. И ти!!!!!!!! ТИ!!!!!!!!!!!! Каква другарка ќе беше тоа Леле уф, додека не ти беше таа тука праеше со мене муабети 24-7 од досада, а сега ни едно здраво не ми кажуваш. И дури се правиш силна преку нејзино мсн.. Ццццццц Еве, организирав уште да ги соберам сите.. Ќе ги организирам ќе ги соберам. Арно ама што праиме кога ќе бидеме таму?! Ќе се убиваме со погледи?!
Е баш пред спиење...ми падна во очи...тамам да се одлогирам...Еманципирана,млада,албанка се зачленила во група ...ху д фак и Здравко Чочковски?! И викам,живо ме занима,што кукаат сега...Имено,дебарската гимнација така се викала и не го сакале тоа име,сакале нивно ИЛИРСКО!Еден дечко,наш се потрудил да им објасни кој е дотичниот Здравко...им објаснил,фино,лепо,пишал дека бил од Дебар,заштитник на сите мештани,без оглед на националноста од фашистите.Го изсвиркале,го отерале во три лепе,па уште му рекле,не Дебар,туку Дибер,на албански,така се викал НИВНИОТ град! И како после да ја сакам оваа најниска форма на живот и чист примитивизам?!Како соживот?! Со отварање на групи кои се извор на етничка нетолеранција и чиста провокација?!Со пропагирање на некои непостоечки нешта,бајки,замисли,шизофенични соништа,извитоперена и хистерична претстава на светот?! Нема никогаш да се сменат,никогаш! Е кај овие да ги испрати Притигрл Ј нејзините батки и да ги остави да си ја вршат вистинската работа...
Ееее драга Лилитке... Нема соживот со такви примитивци! Пред недела дена (ако не се лажам) имаше фудбал во Тетово Тетекс - Шкендија. Албанците (навивачи на Шкендија) направија инциденти, нарушување на јавниот ред и мир, мавање по жени и деца во сопствените дворови и ред други работи. Ниту една од нашите телевизии не извести за случајот освен локалната Тв КИСС А ако се сеќавате лани некаде ова време нешто слично се случи со навивачката група Комити во Нерези. Направија инциденти и на сите можни медиуми било да се весници или телевизии тоа беше ударна вест цела недела!!! Каде се сега со ударни вести како албанските навивачи кршеле што ќе стигнат и мавале по невини лица? Безобразлук во крај. Па уште на трибина извадено знаме со транспарент ГОЛЕМА АЛБАНИЈА! Нема соживот нема ни да има!!!
Ма не знам што ми оди кога ќе слушнам вакви работи.Сонот ми се скрши...Поган народ!Задоен со гнев,омраза!Ууууф...