Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    Нема проблем нека се однесуваат со мене како што сакаат, на крајот само Бог нека ми помогне, и нека ме сака, секогаш сум чуствувала недостаток на љубов, сега ја имам и никој нема да ми ја расипе, среката која потајно си ја имам во душата, не ме сакате, не морате, дечкоми , и други важни луѓе ме сакат... Сепак ке го издржам сето оваа машки... а на кајот, кога ке додје денот, моите деца ( ако имам 2 ) никогаш нема да ги поделам во ништо, ке им ја пружам сета моја љубов, секој момент ке им кажувам колку ги сакам, и колку тие мене ми значат ...

Ако мене тоа ми фали нема , никогаш, ама баш никогаш да почуствуваат барем тие прзнина :'( :'( :@

2. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Значи чувај се од клевета..
    Поф господе боже јас не знам ни име и веднаш те клеветат. Абе човече чекај малце стисни стоп. Понекогаш треба да знаеш дека секогаш не си само ти во право. Ама не е само тоа не е лошо човек да има пријатели а јас само 1 да имам веднаш почнуваат озборувања. Ах колку сум нервозна . Зошто почнавме такви муабети?Ем ми е лошо ем не смееш да збориш. Аах колку ми иде на некој да му дадам за ручек еден бокс ах господе боже да се засити за цел живот и сакам едноставно во некој моменти да одам на некој пуст остров кај што ќе бидам целосно сама ***** :fubar:
    Повели засити се :punch: :punch: :punch: :punch: :punch: :punch: :punch: :punch: :punch:

3. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Љубоморните луѓе никогаш нема да се сменат,за жал. Повеќе не трпам. Ќе си отидам,ќе избегам од нив. :@ Неможам повеќе,ми ја цицаат крвта. Ми го расипуваат убавиот ден !
    Не, не, не ... Јас повеќе не ве ни спомнувам затоа што не заслужувате ни човек да се нервира за вас !

:swear: :fubar:

4. mihaela.barbi

mihaela.barbi Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    140
    Уф, ми навреа солзи во очите додека го читав ова, во секој случај можам да ти кажам дека си ти една храбра особа штом собра храброст ова јавно да го кажеш. А, богами некои луѓе треба добро да се замислат после ова. Но не дозволувај заради таквите луге омразата да навлезе во твоето срце, и покрај се потруди се да секогаш твоето срце биде исполнето со љубов, па дури и кон оние кои постапуваат лошо кон тебе и не те сакаат како што велиш ти. Но верувај ми сигурно постојат многу луге кои те сакаат само треба да се свртиш околу себе и да го симнеш тој штит што си го ставила на себе како некој вид заштита од оние кои не те сакаат па не им дозволуваш и на останатите да ти се бриближат и да ти кажат колку те сакаат.

На lovely-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.155
    Допаѓања:
    81.663
    Аман татЕ! Отече со песната, ми се одмили дури, ееее.
    Па-папа-па-пара-ра. |(

6. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.735
    Допаѓања:
    6.723
    Пак сум у пичку материну отидена. Аман веќе од животов, и ти се пљукнам и у љубов и у чувства и све. Абе кој ку*ац сум се замарала незнам со тоа, кога знам дека сум била више изгорена и ај пак да почнам. Незнам дали сама слепа сум се правела, и не сум гледала колку само не е све така убаво ко што јас сум си замислувала, и дека за скоро се бар сега во последно време јас сум се трудела и што ми се исплатело? Ништо. Пак чувствата се само од моја страна и не се ни замарам више, сеедно ми е дал ќе се ебам со него, дал не, искрено рамнодушна сум и не ми е гајле за тој фамозен прв пат, ау, ко којзнае што ќе се случи.. огномети. Не сеа дека не е битно со кој, али ете сакам со него али не се замарам више за чувства и други срања, само ќе си го терам меракот и да ми биде убаво, па после што сака нека се деси, нек ме откачи, нек го откачам зашто гледам од љубов фајде нема - само разочарувања.

Е така!

7. BlondeGirl8

BlondeGirl8 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    115
    да се испукам да би имала нешто со шо ке ги убијам проклетив комарциииииииииииииииииии
    ЛЕЛЕЛЛЕЛ на секое место ме имаат испокасанооооооо
    можеби над 15 пати ме имаат каснато
    како би ги убила вие си немате појма колку само ме нервираат цвело тело ми е крш од нив УПМ.
    :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ ,

8. Angelinkka

Angelinkka Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    361
    Многу сум нервозна... Сите ме нервираат, завчера другарките ме имаат силно зафркнато, но ме спаси една пријателка, вчера моите малку ме нанервираа, а денес сите се шегуваат на моја сметка... :headbang: :@

9. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Не ми е јасно зошто постојаноо сее затвораат теми во кои членовите се активнии,а темата има голем број страници,а не се затворени теми кои одамна требало да бидат затворени... |( |( |( |( |( |(

На PeaceLoveBasketball му/ѝ се допаѓа ова.
  10. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902

Eeee тоа е финта :rofl:

На tea4e му/ѝ се допаѓа ова.
  11. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    Брееејј :@ глупача изгледа оди на работа само за да се слика |( , па и оние кои и коментираат или се навистина глупи, или навистина не се ценат себеси :fubar: и не се сметаат за убави, па ја креват на небо , па со кој мозок ја нарекуваат прекрасна, незнам што јака женска, бла бла, јес да е задржана жена, ама тоа нејното е претеризам .... :@ ме нервираат такви жени на кои им „ мрда пашката “ има дете маж, а се заштракала ко некоја бесна тинејџерка .... :@ :@ ..... морав да ја избришам од Фб ме нервира секој ден се нкој фотки на едно исто место во различна облека |( :@

12. mihaela.barbi

mihaela.barbi Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    140
    Љубомората е ужасна работа!

13. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Ми се плаче. Дефинитивно сум голем баксуз. Трчајки по сите да им угодам, да не нешто случајно им фали, ете... ете како ми враќаат.
    Ако, ако Крејзи. Пак угодувај им. Не е лошо тоа. ;)

14. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Зошто си таква?Зошто? Додека некој ти е од корист ти со него се дружиш,а после...?Па уште на ФБ ставаш статуси нешто како "I'm tired of being good!".Ти си добрата,ти?Јас сум,и на мене ми се смачи веќе.Стално ти попуштам,те трпам,ама и јас сум човек.Подобро кажи ми дека веќе несакаш да се дружиш со мене веќе отколку вака.Те немам видено повеќе од 2 месеци,стално ме избегнуваш,за да ме направиш љубоморна ставаш слики н ФБ со некои си други...Стално ставаш слики од тебе со некои други те ваму искочени-те таму,а јас кога ќе ставам слика со тебе ја бришеш од ѕид како да ти е срам од мене.Барем еднаш да ме викнеше кај тебе,да се јавеше.Од други дознавам дали си на одмор или дома или дали си добра или не.Ама знаеш што?Јас бев крива што бев толку добра.

15. irrelevant

irrelevant Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    708
    Допаѓања:
    8.328
    Да се испукам а? Е па го мразам цел свет денеска, сите ме нервираат, се да иде у пм :devil:

16. NEA

NEA Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    332
    Допаѓања:
    531
    Го мразам тоа што кога им требав трчаа по мене, а сега од пуста завист не сакаат ни да се јават :@
    Доста ми е од такви како нив, а богами цело мое опкружување е такво :@ :@ :@ И оној мојон наместо да ми биде поддршка-- се завеал да ме победи во некоја си глупа игра на фб :@ :@ :@

Со кого ли си имам работа.... :(

17. sunrise17

sunrise17 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2011
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    17
    Преку глава ми од све , толку сум разочарана од сите

18. mihaela.barbi

mihaela.barbi Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    140
    A, да се преиспиташ да не е проблемот во тебе!
    Бидејќи ми е малку симптоматично сите околу тебе да нечинат само ти да си толку фина.
    Ме нервираат луге кои глупат жртви а тероризираат се околу себе.

19. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    леле ќе и е*ам мамичето значи.
    на телевизија ќе ме има жими се.
    не го градела таа ова,па веќе и 2 години,па сега да го сруши за еден месец.
    а ако тој за една ефтина фуфица,се откаже од таа која веќе со години го држела за рака,која била со него во добро и во зло,која одбила многу ПОДОБРИ од него за него,тогаш тој не ми ни треба.
    баш си одговараат и двајцата. :clap:

20. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    IVGIUHRFVGIURHFIUFHIDRFURWIDFHUIRHFIUVFIRUSVFISVIHFUIHFIUEDHRVFIU UI DBYIEBVGIREDFUJEFCIUVGFIV

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ке ме умраааааатттттттттттттттттттттттт :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@