Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. NEA

NEA Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    332
    Допаѓања:
    531
    Сум се преиспитала- немај гајле. Сакав само да се испукам- како што гласи и темата- не некој да ме осудува. Кога би се нашла во моја кожа-би сфатила како ми е, а тоа не ти го посакувам.

2. tambelina

tambelina Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2012
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    1.934
    :@ "nekoe zlo vleglo pomegu vas!....magija vi napravile!...da odis kaj kchnusdbvhb..." offfff!!!! VE MOLAM kazete mi dali nekoj imal iskustvo so vakvi raboti?! neznam vo sto da veruvam poveke ke me spobudalat starive :worried: znam deka ima mnogu zlobni luge i veruvam vo Boga, no pravenje crni magii??? duri se prasuvam i sto dobivaat takvite luge?!?!?! ako postojat a slusam deka gi ima! okolu mene samo melat kako navieni a nikoj ne mi zvuci ubedlivo treskaat bez da imale prethodno iskustvo slusnale od babata na komsijata! :( moze nekoj da spodeli mislenje?! uf....

3. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    Добро бе луѓе зарем таа глушача нема свој карактер, свое јас а !?!??! :@ :@ :@ ме копирала и со фризура и со шминка, па мајкаему , се шо научи, научи од мене , но зарем до толку да с енема свој став хербвхерф се нервирам ненормално, лелееееее :@ :@ :@ ми го расипа денот човече

4. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    сега гледам дека имав многу право кога реков дека повеке сакам да работам со жени-вчера се потврди тоа, а вчера што се случи :tmi: тој колегата што е женет, а му се сака и со други, и кога пред сите дали на шега или вистина ми рече раскопчај се :o а јас бев во кошулка најнормално и најпристојно со панталони
    а кога во вторникот сакав да отидам со едно комплетче споени панталони блузичка заедно, е ке беше што ке беше :lol: -арно ја послушав мајка ми да се пресоблечам :!: и веке нема сукња носење :shake:
    се знае машкиот мозок на што мисли :P а таа што ни е директорка имаше блузичка и кога ке се наведнеше се и се гледаше, ама таа е директорка и не смее ништо да и каже-море да земеш да му го дотераш паметот и пардон да немаш е :!:

5. tambelina

tambelina Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2012
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    1.934
    некој?! било кој?! ;( уште рано наутро со првото кафе ми го измасираа мозокот....епа неможам веќе :@

6. silk

silk Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    892
    Допаѓања:
    778
    Сакам да убијам некого.Говеда едни тибетски. Они ќе одлучуваат за нашата судбина и нашите животи.Море еден од нив да не остане. Господе смилувај ни се и спаси не од исфрустрираниве и искомплексирани мајмуни кои си нашле некој начин да си ги лечат комплексите.Епа да им кажам: КОМПЛЕКСИТЕ НЕ СЕ ЛЕЧАТ, ако си имал трауми од детството кои што јас не сум ти ги предизвикала, неможеш да си ги лечиш на мене, педериште едно. Само знаат да се фалат по телевизии, а вака во пракса све е чисто гомно.

7. mihaela.barbi

mihaela.barbi Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    140
    Сонце батали ги тие работи и потрудисе да си го средиш животот со позитивни мисли со рационално размислување, а не да се оптеретуваш со тоа дека некој ти направил магија. Верувањето во маѓија ти е спротивно од верување во господ . верувањето во господ дава позитивна енергија дава волја за да ги победиш сите зла во животот, додека верувањето во црна магија има спротивен ефект, те демотивира те прави раздразлива, и пред било што да направиш си викаш ма џабе ќе го правм јас ова кога нема да успее.
    Значи немој да те лажат да те влечкаат по разни баби, оџи, или разни "видовити" луге наводно да ти растурат црна магија. Прво џабе ќе ти ѓи земат парите, а фторо непотребно ќе ти ја црпат енергијата. Она што треба да го направиш да станеш наутро и да си речеш среќна сум што сум жива и здрава а се останато е небитно и може да се среди, и да си тргнеш со секојдевните обврски да не се оптоваруваш со непотрени нешта. Колку што можам да приметам околу тебе насекаде има негативна енергија и просто тешко е да се избориш со тоа но секако нетреба да се предаваш биди храбра и не се предавај. Па ако си во криза и те мачи нешто пиши тука сме да ти дадеме подршка и верувам дека ќе успеш да ја пребродиш оаа криа.

На tambelina му/ѝ се допаѓа ова.
  8. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    На таа Даци јас цревата ќе и ги продавам бре :@ на пазар 3 ќе и ги стаам :@
    тоа сало,тоа шрек тело,на марс ќе и лета :@

9. tambelina

tambelina Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2012
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    1.934
    единствено нешто во кое верувам е дека постојат злобни луѓе,а во мојот живот веќе постои една таква личност,од кога се појави целиот живот ми се сврте наопаку :( семејството бракот бизнисот на сопругот неговиот карактер комплетно се смени неговите навики.... секој ден си велам ќе заврши сето ова денес готово е...ама... еве поминаа две години а таа никако да исчезне од нашите животи,разделени сме со сопругот пола година ,бизнисот му пропадна,здравјето ни се уништи :( и тој сеуште не сфаќа дека причиата за сето ова има име и презиме...тешко е да гледаш како убавиот живот кој си го имал некогаш сега повеќе го нема! Просто несакам да верувам во вакви бабини деветини знам дека постојат злобни луѓе но што фајде имаат што ми го уништуваат животот??!?!? дали јас ќе патам или ќе сум среќна тоа никако не придонесува во нивните животи ниту пак ќе претрпам загуба ....збунета сум многу! Посетив и психиијатар неколку пати,и тоа ми помага за да не запаѓам во депресија но не го решава тоа проблемот! во секој случај ти благодарам за подршката знам дека не сум единствена со проблеми,тука сум нова од пред два дена но доволно прочитав и видов дека не сум единствена која има тежок живот. несакам постојано да се жалам и да ме сожалуваат,ама чуствувам дека ја губам силата за да стојам исправено и цврста...уморна сум,а воедно во мојот живот имам и ќеркичка од 2годинки сама се грижам за неа она ми е најголемата мотивација и сила,но на моменти и тоа ме изморува постојано сум со нејзе и тешко ми е многу кога гледам како некој не се замара воопшто а целиот товар и последиците се на мојот грб.... се чуствувам осамено и запоставена без мојот сопруг кој некогаш ми беше најголемата подршка ;( незнам што се случува со неговиот памет каде му исчезна душата?!

10. Xepp

Xepp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    428
    Повторно јас и мојата серена среќа во љубовта. Да, да...
    Ќе решам јас некого да го сакам и секогаш како гром од ведро небо после толку време ќе дојде некоја да се фати со него. Среќа. Аман веќе! Ова стварно не е фер и како само мене да ми се случува, ама ајде ќе си трпам едно две години како и порано па нов ќе се појави. Јбг то је то...Нека си бидат среќни мило ми е како што и секогаш ми било мило за личностите што ги сакам :)

11. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Нека иде у три п***е стринине овој е*ан живот!
    Нека се умира веќе ,здодеано ми е! :swear: :swear: :swear:

12. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    Мала можиш да одиш у триста лепе пи*де материне!!! :@ :@
    Tаман се средив психички не ми требаше ти за да ми даваш нови сомнежии!
    Глупава си и грда, не знам ни сама зошто се замарам со тебе!
    А и кој ѓавол ме тераше да те додадам на глупавиот фејсбук? И онаа другарка ти? Уф, се од нејзе почна, си го пика носот насекаде, каде што не и го збира.
    Мали сте децааа, свестете се!
    :@ :@ :@ :@ :@

13. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    Понекогаш ме фаќаат кризи. Не за секс бре. Ни па од депресија. Далеку била.
    Не знам, милувам така да ги викам. Чувствувам огромна горчина и бес.
    Среќа брзо се контролирам.
    Видете, дури и во тема за испукување пишувам на нивоу. :D
    Верувам јас во карма, не е еднаш да се покажала на дело.
    Ете, знам дека ќе ме боли мене повеќе, ама чекам на сите да им се врати. До еден.
    Ни жалам веќе некого, нит пак ќе лижам кај што сум плукнала. Никогаш, па ни сега.
    А дада карма ќе си го врати своето.
    Не од мене, имам доволно достоинство да си седам мадро, туку сами ќе си навеат сите.
    И само сакам во тие моменти да се сетат на мене.
    Оо, има да им ѕвонат мои зборови тогаш во уши. Ќе ги прогонувам бре.
    Да им текне како мене ме болело кога ми го забиле ножот во моменти кога баш од нив сум очекувала да ми ги излечат веќе постоечките рани.
    Мех, можам и сама. Нека ве јаде совеста само.
    А ги има неколку. И интересно шоу ќе биде.
    Колнам бе. Ко бабине станав.
    У онаквото више. |(

На tambelina му/ѝ се допаѓа ова.
  14. demilovato4ever

demilovato4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    220
    Значи полудев вчера!
    Вистина нема права другарка :@
    Секогаш вака расипува планови другарка ми!!!!
    Вчера бевме договорени за да излезиме, јас се си се спремав и за миг ми ѕвони мобилниот ,
    ми се јавува и ми вика: „ Извини срце , ама вечерва нема да можиме да излезиме , имам некоја работа “
    Како сум се нанервиралаа :swear: :swear:
    Да е прв пат ајде , ама не е !
    Секогаш истата приказна , веќе ми се ск**чи.
    И за други ситуации вака е :(
    Дали само јас немам вистинска другарка? :( :headbang:

На Ivi05 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Beauty161

Beauty161 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    316
    Допаѓања:
    134
    Аман веќе ама од се и сите,значи толку никакви луѓе да имало на овој свет,озборувачи немат што да работат па си го тршат времето озборувајќи ги другите епа ајде СИКТЕР веќе нека станат сите едвај чекам да почне школово да се затрупам од обврски и да не морам да се замарам со вакви прости луѓе!

На тие им посакувам се најлошо во животот!

16. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Не поднасам луѓе што само зборуваат за други. Глеј ова како се облекла, погледни ја онаа погледни ја оваа -.-. Аман веќе. Онаа каков карактер има не ја поднасам бла бла. Кој каков сака нека си е што има ја да коментирам за тоа. А можам да замислам што се збори за мене пак кога ја не сум тука. Очигледно ми ја расипаа вечерта со таквите коментари. Ама не рекле за џабе: Големите умови дискутираат за идеи; просечните умови дискутираат за настани; малите умови дискутираат за луѓе.

17. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Xepp-воопшто да не се грижиш верувај дека најубава срека те очекува секогаш најубавото на крај доаѓа :*

На пример мене оваа недела ми е прав хаос,замислете доаѓаме од работа и гледам нешто не е во ред со моето куценце,се јавувам кај нејзиниот ветеринар за утредента тој ја гледа на ехо и вели спремете се утре има операција речиси се онесвестив операцијата беше многу тешка но мојата убавица издржа нон стоп сум над неа сиве овие денови имам спиено само по два часа но знам дека мора се да помине,девојки многу ми е тешко но ете верувам дека после дождот ќе дојде сонце

18. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    Те молам оди и еби се! :@ :@ :@ :@ :@
    Те мразам, не можам да те поднесам повеќе! Ќе ти го уништам животот од утре, ти ветувам. Ќе ме запознаеш ти многу добро. Ќе видиш каков монструм можам да бидам јас!

На rici.aaaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  19. tambelina

tambelina Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2012
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    1.934
    ангелчиња наоколу колку ти душа сака ,таман ќе се свртиш и сите си ги покажуваат вистинските лица! Што фајде имате бре да им го расипувате животот на други луѓе?! уффффффф!!! никогаш до сега ама баш никогаш никого не сум мразела,ама некои немаат граници! сите мои слзи сите денови во тага и болка има дупло да ми ги плати таа дрофла! само жал ми е за детенцето што го има ;( боже праведен си ти ама каде си дал благослов на ваква мајка да биде?! таа за нејзиното не му ја мисли а не пак што го уништува домот на моето!!!! нека ми прост бог ама неможам да се воздржам,таму горе тој нека ја казнува како знае ама овде на земјава ЈАС!!! :devil:

20. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    не само што ќе се испукам туку и ќе пукнам замислете никогаш порано не сум сфаќала што знаши сево ова имав создадено слика на идила.........
    Но сега кога ќе погледнам подобро јас само сум ја имала хартијата од чоколадото ИДИЛА :fubar: ,а цело време тоа било некоја обична шекерна табла ама баш без никаков вкус :worried:
    БРУКА :tmi: