Сите оние што знаат да го погодат моментот кога не треба,да ти расипат се ,да отворат стари рани непотребно ,да направат колатерална ШТЕТА ,пау пау
Ех што не ги сакам овие after summer reunions со личности што не ги гледаш преку лето. Следи добро познатото „Беше на одмор?“, а по него моето НЕ. „А зошто?“ А зошто не ја завртиш задницата за да се пољубат со моево стапало? М?
Уште и мојте ми фалеа над гла да ми кажват,аман!!! Мразам цело време да ми збораат! Ти рековме ние, вака така...Од кај знаат тие како беше,како се гледавме и се,па да кажуваат! Ниту како се однесувал со мене ниту каков е! Некогаш сварно не беа во право и неќам да ми кажуваат! АМааааааааааааааааааан!!! Мразам! Мразам! Мразам! Ко да не ми е доволно тешко!
Моментот кога мислиш дека ситуацијата е средена, а до тебе доаѓа непосакувана, грозна, одвратна вест што ти ја замрзнува крвта! Што ќе беше ова бе. Ова нигде го нема, сигурна сум. Само јас сум ваква среќничка. А оној паметнион лелеее , од него дигестивниот систем ми претрпува трауми! Каков мизерник ееејјј
Смрдла глупава,аууууууууууууууууу заслужуваш да те ебава дечко ти на тој начин... Страдај страдај ама немој да ми тропаш на врата глупачо една кога ке те малтретира. Аххххххххххх да знае мајка ти што говедо чува дома Брат ти можел да не испочитува,а ти ма?гусарко една немиена како не ти е срам ало како не ти е срам... јас сум запрепастена,јас останав без зборови.
знаете што . преку глава ми е да го живеам животов без да можам да му верувам на никој .. вклучувајки ме и себе. имав ЕДНА најдобра другарка и сега и таа ја немам .. плачам со неа веќе 2 години . причината не ја знам .. а гордоста не ми дозволува да ја дознаам .. па сега не можам да се справам со никој . особено со некоја така наречена другарка која доаѓа кај мене само заради брат ми, кој ДЕМЕК ништо он со неа, додека знае дека братучет ми е заљубен во неа, а братучетка ми и се покорува како некое верно кученце а јас седам на страна и ми иде да си ја треснам главата од ѕид а може е до мене .. во последно време многу сум негативна, не мислам дек сум најпаметна .. ама мислам дека кои ме опкружуваат се многу глупи . -.- .. ама дека она доажа кај мене само за да го види брат ми .. тоа не ми се причинува .. уфф .. ќе ја истепам ... ми фали онаа личност на која можев се да и кажам .. пак ја сонував веќе не ни гледам на соновник што ми значат соновите . си знам ..
да ви е*ам све под ред..кој ги мислил тие маабети ке му е**м све под список.. аа кукле не му ја скеирај.јас фатив за тебе да зборам па да јас тие маабети сум ги чаујала ама не сум ги извадила..аа кој вадил маабети дека јас сум кажувама дишо ее тоа незнам...АУУУУ ШТО????? ЌЕ СИ МЕ ТЕПАЛА???? о.О оди уби се ма.. МОЖЕШ само да ми се Ф***Ш..МНОГУ ГОЛЕМ ПОЗЗ ДО ТЕБЕ И САМО ЌЕ ТИ КАЖАМ ДУШО Е*И СЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -.-' -.-'
На никого не можам да му мислам лошо,но оваа претера! Незнам што да кажам за неа..... ДВОЛИЧНА,ЛАЖГА,ЉУБОМОРНААА.... Не сакам да те видам.Мислиш ќе ме играш како што сакаш е нема.Најди си некој друг за така. Додека ти треба користиш,од кога нема да ти треба фрли,кога пак ќе ти притреба пак земи еееее претерааааааааааааааа!!!!!!!!!
По ѓаволите бре Секогаш кога ќе излеземе гледате дали ќе бидете видени,и стално се замарате а шминката леле,леле косава,леле незнам што. Па уживајте малку бре.Девојки глупави.Ако единствениот проблем у денот ви е лошата шминка,или да ми се жалите не ме барајте веќе. Со огромни "проблеми" се расправаат луѓево бре.
Значи колку мразам луѓе што преправаат плановиии Аууу или одиш некаде или НЕ Морало до последен момент да се влечка работата
Море да скапате во тоа селото ваше гиниди ни едни. Ти посебно Горане, ти, кој толку чесен и добар се правеше испадна ист ко неа, за џабе не рекле крвта не е вода. Јас се спасив од тебе на време, ги жалам само тие што во иднина ќе се со тебе, море уште поубаво сакам секој од нив да ти врати за тоа што мене ми го направи. Цццц како само си се најдовте комшии, па кај бавте до сега, што чекавте толку многу години, зошто не порано, зошто моравте и мене да ме замешате и да ми ја изгорите душава??? Олкав бес не сум чувствувал никогаш, јас ќе те избришам знам, денеска и покрај тоа што ми се пресекоа нозете кога ве видов заедно исправено и гордо излегов пред вас, нема да ви покажам колку ми е тешко, нема да дозволам да се ситите на мојата несреќа. И ќе се обидам да исправам една грешка што ја направив септемврито кога дозволив да замине од мојот живот еден човек кој ќе ме сакаше и почитуваше тридупло повеќе од тебе. За крај http://www.youtube.com/watch?v=TOrnUquxtwA Ќе видиш вака ќе биде а кога ќе се случи ова, јас само среќно ќе си набљудувам!!!!
Ебате внатрешниот глас смрден! Нели, као демек викаат - кажи гласно ако си маж/машка женска. Е јас, пуфла сум, да ми извините. Дефинитивно. Глуперда гнасна.