Бирократија, мојот најомразен збор. И се што е поврзано со тие административни работи, бракање на уверенија, потписи, печати, потврди и се остало... Полесно е да завршиш факултет него да си ја земеш потврдата и уверението дека си го завршил. Иронија на квадрат. Не мразам ништо повеќе од тоа бесцелно чекање, со часови, пешачење од едно место до друго, вртење во круг, не еднаш туку десет пати. Бесцелно зашто самот си свесен дека иаку чекаш нема да завршиш работа. И секогаш останува само уште еден документ кој не си го земал, ама само ова ми фали и се е океј. Епа не е ОКЕЈ, кога треба пак да се потам со часови за еден сврдлив лист хартија. А кај беше да ми кажеш кога со саати те чекав и те замолив културно да ми кажеш дали ми е копмлетна документацијата? М? Мачката да не ви ја изде устата? Љубезноста зачувај си ја во фиоката зашто од таму никогаш нема ни да излезе. И уште еднаш мразам бирократија, луѓе кои несовесно си ја вршат работата, лажливици неспособни хипокрити.
Филмовизијо!!! Најмногу ко ќе ми требиш, те немат! Ќе си пукна од досада изгледат вечерва... а и не ми се спиет, изгледа полека пак се враќаме на старото,а па нели имав фатено ритам? Ништо. Ќе си ги ставам слушалкиве и музиката ќе ме води, друго чаре нема. Ту бе, ни тоа не можам, заборавив дека ми кочи на you tube, па и самиов интернет. Први септември чекам само поради интернетот!! Нешто ќе пониета и ништо нема да испаднит.
Аххххххххххххххххххххххххххх уште само 12 дена до 03.09.2012, ма ќе пукнам како толку брзо минуваат деновиве , ај се тешам што побрзо ќе дојде денот кога при крај на септември ќе одам на свадба кај прв братучед.
Е***и тоа другарката што ја имам, кога сакам да отидам некаде, кога ми фали друштво таа е болна, не расположена а кога нејзе и се шета јас сум секогаш тука е више така нема, ма ич не сакам да се замарам... А баш ми се испаѓаше да шетнам некое кругче
Колку прости луѓенца. Се мора да им црташ. Него друга работа.. или најди чаре или.. не знам, не знам што ќе биде.
Ново утро нов ден А ми дојде пак "црвената тетка на мерцедес" само 15 денови од завршувањето на претходната. Знаете какво е чуството кога ќе се разбудите со мамурлаци во 8 ипол и ве боли стомакот,а мора да идете да се стокмите (како што се вели), нели!?
Се чувствувам бесно и исфрустрирано денес и тоа ми го драстично промени расположението , не знам зошто дали оти карактерот ми е се под паролата ТРПЕНИЕ СПАСЕНИЕ(нешто што морам итно да го сменам) добивам впечаток дека сите почнаа да ме заебават поштено.Имено заради различни случки овие денови се чуствувам како тој меанџијата од приказната:Јадете народе, а ќе плати господ кога ќе дојде, само што кај мене не верувам дека ќе се најде господ ми го врати дугот.Сите ќе се завртат настрана и ќе забрават се што ветиле, па ми идат едни плачќи од нервоза и мислам дека ќе експлодирам . Само едно занам ти што ќе си посееш тоа ќе си жнееш, е јас ќе ожнеам Spoiler еден поголем стап . Е тоа ми е расположението пред свадбата, ништо не треба да ми го уништи доброто расположение, ама тоа е тоа, како што оде работата многу планови ќе ми одат во вода...
И ветив на сестра ми дека мозе да напише еден коментар од мое име па еве таа ќе напише: Мојата симпатија ја сака една моја другарка а една моја друга другарка пак го сака мојот симаптија изгледа комплицирано нели некој совет?
Како можеш така да се пушташ а да имаш женска бе?! Ало иди опрај се! И баш ме занима следен пат кога ќе ме видиш како ќе се понашаш према мене кога веќе знам дека имаш женска! глуп машки род
Амаааан веќе со овој шпорет и овој историски мајстор што го немааа!!! Ми се пие кафе ми се плаче а ја треба да чекам да го поправаат цел ден доцни мамицата негова..
Само 1 септември да не дојдииииииииииииииииииииии!!! Аман шубо ми е вака само кога ќе помислаам ууууууууууууууууууууууууууФ
Аууу зошто бе тато волку си се мачел да ми пратиш пари не за мачењето туку многу си ми испратил, незнам што попрво да купам за утре Добро како не ти беше срам да ми пуштиш 5 евра да да 5 евра незнам што да им правам, да ги гледам или Каде се 20 евра што ми ги вети а каде се ццц не ми се верува значи И немој утре да си ми се јавил да ми честиташ роденден Јасно