Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Yeats

Yeats Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    67
    У п.м више!!!!! нека иде све!!! Ми се смачи да се трудам се да биде добро и на крај јас да сум крива!!!!!!

2. Ella.313

Ella.313 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2012
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    149
    Не знам до кога верниците во црква ќе се однесуваат како да се на пазар.Алоооооо православни христијани,тоа е Божји храм,заслужува повеќе почит,свестете сеее..

3. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    Некои луѓе прво треба да научат правопис, па после виртуелно да солат памет, но добро, нели сите сме рамноправни, па тоа нема врска..

На Dvolicen му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Нема што да пукам, само ќе констатирам:

Лошото со лошо се враќа!
    Кармата удира кај што најмногу боли!

Затоа, живејте го животот без да нанесувате болка некому. Зошто истата таа ќе ви се врати. Тоа е природниот закон и така и треба да биде.

На Vodolijata, Madonna, lelica и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. booba

booba Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    227
    Ти не ме почитуваш мене, и очекуваш јас да те почитувам тебе?! Со што си ја заслужил ти мојата почит ѓубре едно?

6. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    аманн веќеее ке пукнам така кога чекам некој........уффффффффф неможам

7. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Пу брее да неможеш да видиш салам оглас по тоа страните
    барам шовер со ваква категорија, со наква категотија
    работа за женски ниту една :@ :@ :@

На kristince51 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. naturally

naturally Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    3.890
    Љубоморни :@ затворете ги устите барем еднаш :@ :punch:

9. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Така ли се буди човек бре ? говедо едно некулутрно :@
    Никогаш немојте да позајмувате ..ќе ви ја вратат стварта испокршена па уште таква беше ..море мрш ..деген :@ :@

10. American.Virgin

American.Virgin Активен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    20
    сее испукав и умрев! (мојот дух пишува) :P

На kristince51 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. barbyyy

barbyyy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    297
    значи колку тешко ми паднало не е дека се изнервирав за тоа или дека љубоморам ама девојката е толку пренесена сега ке ви кажам како е сета работа.
    зачи јас сум сега завршена средно и кога бев шесто седмо па и осмо одд со децата се збиравме на улица, се збиравме јас сестра ми која е една год.поголема од мене др. девојка кој е две год. поголема од мене и уште една др девојка која е една година помала од мене и имаше уште две девојчиња тие беа 2-3 години помали од мене и сега се делевме демек гоеми со големи мали со малии јас бев во големите ама ццело време бев со тие двете што беа помали од мене а големите нив не ги сакаазначи не даваа нда седат со нас и јас цело време бев со нив дури и ми беше поубаво со нив и добро да не должам ногу,и како растевме кога дојдовме средно веке се одделивме сите не бевме скарани ама излегувавме со друштво сите си имаа посебни др.и сега нели јас реков дека сум била цело време со тие 2 помали од мене епа едната која е две год.помала од мене за некое време многу се смени стана славна имаше многу фотосесии беше на насловна во едно списание не ми е криво за тоа туку за тоа што ме заборави и сега замислете се друже со тие што беа ГОЛЕМИТЕ од улицата и некна и беше роденден и видов слика на фб и гледам се некои возрасни девојки од по 20 години а она ке биде сега 2 средно ама ако ама кога ги видов и тие двете од улицата што не ја примија како голема туку ја ставаа во малите многу ми падна тешко она сега е славна и нас не заборави тоа не е убаво така а и додека да станеше славна имаше од школо една обична другарка а од кога стана славна цело друштво богати девојки тоа не е убаво така сите не заборави

12. vesni4kaxd

vesni4kaxd Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    43
    нешто имала проблем... одма мене ми се јавува.... шо сум бе јас служба за социјални проблеми?? немам јас свој живот, немам јас проблеми... мене се така подмачкано ми од... мед и млеко ми течи можи мене... ме прашала мене таја некогаш како ми е како се чуствувам?? седнала со мене да прај муабет за то шо ме мачи мене... да праша дали можи да ми помогни.... али нема врска важно јас неа да ја ислушам да и ги избришам солзите и да ја насмеам... а потоа ке ме фрли како искористена палома, се додека не и притребам нареден пат....

13. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    Немојте само телевизија да пуштате немојте.. Ме уништи времето, ме уништија и братучедите од 3 години. И мене и тастатурата ми ја уништија.

14. barbyyy

barbyyy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    297
    како можеше да биде толку без осет,значи како он ке каже така и треба да биде шо си ти господар некој он мене ке ми кажува јас шо треба да сакам он мене ке ми мењава мислење абе ајде шо е тоа коа се нервираш ти се клеште не можам повеке да издржам

15. Eci15

Eci15 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2011
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    11
    Онаа глупава,глупава фризерка ме уништи ме уништиииииииииииииииииииииииииииииииииииииии!Сакав убави шишки на страна,а таа што ми направиииииииииииииииииииииииииииииииии!НЕ МОЖАМ! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

16. barbyyy

barbyyy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    297
    коа се праве свадба колку што знам не кажуваш само ти како ќе биде туку и јас а не ти како си имаш замислено така ц ц ц не ми дава да го носам фустанот шо го бендисав а камоли па нешто друго сакал широк а јас не сакам он мене ке ми каже

17. barbyyy

barbyyy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    297
    толку па незаинтересирано нешто ке се налуте и убаво му е кога го молат ама неможам се воздржувам не му пишам,ја ке пишам а он а он да с еправе ногу јак

18. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Многу ретко навредувам луге ама кога навредувам тоа и го мислам.

Слушај ти просто дете иако ништо не ми значиш иако никогаш нема да те сакам да знаеш дека тоа е заради твоето детско однесување :@ ти си стварно бил изрод бе!!мислиш дека ако те нема јас ке плачам за тебе?мислиш ако изведуваш на овој начин тоа ке промени нешто кај мене?
    Не знаеш ко прво муабет да направиш :@ цело време ти е аха, ок, нз...е баш заради тоа твое однесување,твојата незаинтересираност да направиш асален муабет и твоето не знаење да се нашалиш нема никоја да те сака :@ :@ :@
    Многу си сериозен братче...премногу си сериозен а јас со таква личност не знам како да се однесувам :@ .Страв ми е да ти кажам нешто,озбилно страв ми е...ај иди легни си и порасни веке еднаш оти нема далеку да стигнеш веруј ми за твое арно зборувам :@

19. Angelinkka

Angelinkka Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    361
    Полудувам, зошто ова ми го правите бре зошто?! Зошто ме терате да бирам! Зошто ме преполувате! :o Уф, ми доаѓа да се Убијам! кај има такви пријателки, ме убивате! :@ ;( Уф.... :|

20. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Тишина.
    Само јас и ти сами во мракот. Одвреме навреме се слушаат тропањата на моите сандали. Но, нешто не е во ред. Зашто е тишина??
    На 19ти септември правиме година од врската, но вака ако продолжи..
    Секоја вечер, секој кобен мрак нас ни задава нови непромислени кавги. Лоша темнина. Неможам, неможам веќе да сакам со помислата дека секоја вечер ни задава кавги, и дека нешто не е во ред. Ти се спие, супер, но како можеше првите месеци да си таков, а сега.. Незаинтересиран. Изветреан. Седиш со мене, а гледаш на другите страни. Веќе ни бакнежот не е ист како тогаш, се станува лошо. Неможам да помислам на крајот, неможам да помислам на тоа како јас би поминувала секој нареден ден без тебе. Ти си единствено ебано суштество без кое неможам да поминам еден ден, без кое неможе буквално да те нема еден час во текот на денот.
    Нејќам да помислувам на ништо лошо, планирав цела иднина со тебе, те сакам покрај мене кога си. Но ти не ги правиш тие моменти магични. Веќе не си тој.