Glupi rezultati cela den ve cekam za sto koga znam deka nema da me primat,koga ke gi otvoram rezultatite znam deka moeto ime ke go nema vo pravo e dr mi ke gi primat nekoj koj edvaj podinal sredno a ovoj sto nema eban denar i se trudel da uci ke bide odbien [mod-kirilica:3yze6qf2][/mod-kirilica:3yze6qf2]
ЈДСАДРФКЈКМЛГХЈТЈИО ВАААААААААААВВАВАВАВАВАВВАВВА Ќе одиме некогаш или ќе чекаме да заврши? Онака ние не идеме никаде
Да ти се мочам у ВИП-от да ти се мочам! За сите 555 бесплатни пораки,а за мене немат а?! Глупав еден! Сеа за инает ќе си земам ново бројче,ќе видиш ти. Јас толку верна а ти ме изневеруваш.Засрами се!
Без нервоза,мене ми имаа стигнато од 30 август до 3ти септември,другарка ми ми рече дека нејзе ии стигнале од 4ти септември до 8ми,така да најверојатно за сите ќе има,но во различен период,барем јас така мислам.шо знам
ма нема ни збор веќе да ти проговорам иако си ми татко, ма не заслужуваш ни да те викам така. со што заслуживме ние тројцата дома па така да ни работиш. дај освести се веќе еднаш за секогаш. ќе пукнам
Значи така...се сомневав, ама конечно ми е јасно. Тебе сексот ти е пред се! Пред семејството, пред другарките, пред принципите, на прво место!!! Барем да беше твој дечко...Добро е да се знае конечно колку плитка личност си. Повеќе нема да се грижам за тебе како порано. Повеќе не ми се важни твоите чувства!!!! Мислев дека сме најдобри другарки, и дека пријателот во мака е пред се. Ти за мене беше пред се. Повеќе не....
Ало! Син ти и ќерка ти и цело маало клечеа на мојот компјутер, компјутерот за чии графичка картичка и хард диск морам ЈАС да платам сто евра!! И уште ме прашуваш така нажалено што ќе му правиме! Ќе му ставиме миле одозгора и ќе го бришеме прашина секој ден по три пати, мониторот по четири.
Изрод значи!! ме нервира што пак јас морам да се чувствувам виновна и очајна што не сме повеќе заедно!!! а тоа што се трудев 2 помочани години, можи фала ќе ми речи! уфффф.....
samo edno prasanje do koga mislite da se folirate so vasite pateticni vrski i nesrekjni brakovi? Sho ocekuvavte vie deka se kje vi bide sjajno? Deka stvarno negde ve ceka pincot od sonistata? Epa kje ve razocaram ama ne postoi sovrsenstvo za zal.. a najmalku sovrsen partner... trebase toa da vi bide jasno do sega vo sprotivno kje bidete razocarani garant
*Note to self* Кукавицо! Собери веќе муда и стисни на тоа ’испрати’ копче! Сто пати едитирам, сто пати препишувам и пак немам муда да стиснам. Ко не знам кои воени тајни од претседателскиот кабинет да се. Едно обично извинување не знам да пратам, да си се плукнам во суратот. Така лепојке, сочувај си го и теши се дека другпат ќе биде различно и ќе имаш храброст. Мхм...што храброст па ти треба за на анонимни форуми... Сама себе си се изнервирав. Ко дете од 14 години се изразувам при вакви работи.
Еве ти како попаметен од мене што не ми најдеш работа м? не сум способна да си најдам нели покажи ја твојата способност да те видам и најди ми ти глупак и на глупакот и немој да ми се обраќаш повеќе Јасно
Ах бе животецу, нели заслужив повеќе од тоа да бидам во опкружење и ПРОПРАТЕНА од сељаци и СЕЉАЧИЦИ толку често? Ќе ми се смилуваш ти мене за брзо време или ..?