Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. teletabis4e

teletabis4e Нов член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    28
    [СДК] Сакам да кажам...

Не е фер кога не знаеш што се случува во позадинаааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

нервирам се ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    кажав бојата и точкааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ќе експлодираааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааам!

2. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Колку овие луѓе знаат да зборуваат и да шират дезинформации бог да чува.! :@

3. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    аууууу значи многу сум глупааа... Од оваа моја неодлучност вакви глупости ми се случуваат... :@ :@ :@
    Ми доаѓа да си залепам неколку воспитни :emo:

4. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Да ти е*ам мајсторот :@ џабе толку те фалат, кога ништо не знаеш да погодиш. Срам да ти е за парите што ми ги зеде :fubar: :fubar: и после ти си ми бил мајстор. Е да бе, ќе те разнесам низ цел град, па после сликај се кога ќе немаш работа :devil: :@

5. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    :@ :@ Сакам да спијам многу ми се спие ама од 5 и пол сум на часови :| не требаше да се запишувам ама добро можеби ке ми се исплати :^) :?:

6. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Ми се спие и никако да легнам.
    А сабајле како морж ќе се истегнувам на кревет.
    Бааа му мајката.
    Со факултет почнувам , мора ред да фатам :o:

7. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    32.474
    Вчера кога застана со колата на сред пат , па и кога рака ми мавна....лелелелеле ми се идеше да дојдам и да ти ја треснам една... :@ :@ :@ :envy: :envy: :envy:

8. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ! КЕ УМРАМ :envy: :envy:
    Значи секој втор ден за Скопје, еве у петок пак, е неможам повеке па ;( ;(

9. IVA88

IVA88 Активен член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    зар можно е уште да мислам на него, бре не е единствен маж на светов , бе лееелеее бе ми иде да си пукнам што уште не станата прво на него ми текнува ..... уххххххххх

10. SlAtKi4ka.SlAtKi4ka

SlAtKi4ka.SlAtKi4ka Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    313
    Значи како ме нервираат кога не враќаат на фејсбук,ми се иде да отидам кај нив дома сама да си вратам,абе нема да ти биде тешко ако напишеш два збора!

11. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Што ти е ма? Сакаш да си играш со мене? Не ме интересира колкава си дека си поголема е ќе видиш по мое пак ќе биде!! Сакаш да бидам најдобра па да си ја скриеш главата?А мор* ко*о :devil: :devil: :devil:
    ама да знаеш дека нема да го изгубам денов лутејќи ти се зошто благодарение на фемина пак ми се врати насмевката а и ти не си ми важен фактор за мојот живот

12. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    У материну да идам и јас и сонот и по список што следи.
    Ко на магичнине филмски трансформации, си качив 39 температура за 2 минути, грлото суво-барут, желудникот ми се пара, рацеве ми се ко на кукла од парталчиња, малаксано се веат.
    Иии, уште ова ми фалеше! :@
    Детски звучам али преку онаквото. У пм!

13. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
  14. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУФ ЌЕ ПУКНАМ! :headbang: :headbang: :@ :@
    ЗОШТО СЕКОГАШ МОРАМ ДА БИДАМ ПОГРЕШНО СФАТЕНА? ЗОШТО?!

15. lana8

lana8 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    180
    Едно не сфакам.......................
    Секогаш кога им правам добро на луѓетооо и кога им поомагам...
    На крај ЈААС СУМ ТАА што сум погрешно сфатена .. И НОРМАЛНО КРИВА
    Зошто секогаш испаѓам јас крива????
    А јас ни крива ни должна??????????? :!:

16. dimdim

dimdim Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    123
    Vo zabluda sum...sakam da dobijam odgovor uffff zosto nekoi luge se tolku :devil: :@

17. SlAtKi4ka.SlAtKi4ka

SlAtKi4ka.SlAtKi4ka Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    313
    ^денеска цел ден ми е таков помогни на некој ,ти си крива? Зошто бе,зошто??? |( |(

18. honey95

honey95 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2012
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    289
    Доста ми е од такви женкари веќее!! како да те гледам како другар кога те сакам како нешто повеќе?! незнаев дека таков женкар си бил! да знаев на почеток,друга прича ќе беше ;) и сега пак мислам на тебе :o зашто сум толку глупа заштоооооооо :'( кога ти едвај едно здраво ми викаш! и знам дека кругот се врти,пошто коа ти сакаше,беше прерано за мене..сеа ќе си патам,суров е животот!

19. DiPi

DiPi Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2011
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    29
    лелеее оди во пм, значи малку ми требаше да ти кажам два збора и да се поздравиме за заувјек... значи јас можам тебе да те почитувам и слушам а за тебе истото не важи... глупи и смотани машки :@ :@ :@ :@

20. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    добро зошто нема вода сеа???!!!! и онака цело лето бев без вода заради вашите смотани бавчи што ги наводенувате секој ден!!!! :envy: си реков бидејќи цела недела е врнежливо се спасивме од немање вода и оп денес снема за кој к*р сеа ги наводенувате??!!! поплавени од врнежите па чекај да не не ми се наводенети кутрите патлиџанчиња и другите зеленчучиња СЕЉАЦИ НИЗАЕДНИ ПОПРВО НЕМА ДА СЕ ИЗБАЊАТЕ ИСПЕРЕТЕ А ЗА БАВЧИТЕ ВАЖНО ДА ВИ БИДАТ НАВАДЕНИ :@ ПРОСТ НАРОД!!!!!!!!!!