[СДК] Сакам да кажам... Не е фер кога не знаеш што се случува во позадинаааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! нервирам се ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 кажав бојата и точкааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ќе експлодираааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааам!
аууууу значи многу сум глупааа... Од оваа моја неодлучност вакви глупости ми се случуваат... Ми доаѓа да си залепам неколку воспитни
Да ти е*ам мајсторот џабе толку те фалат, кога ништо не знаеш да погодиш. Срам да ти е за парите што ми ги зеде и после ти си ми бил мајстор. Е да бе, ќе те разнесам низ цел град, па после сликај се кога ќе немаш работа
Сакам да спијам многу ми се спие ама од 5 и пол сум на часови не требаше да се запишувам ама добро можеби ке ми се исплати
Ми се спие и никако да легнам. А сабајле како морж ќе се истегнувам на кревет. Бааа му мајката. Со факултет почнувам , мора ред да фатам
Вчера кога застана со колата на сред пат , па и кога рака ми мавна....лелелелеле ми се идеше да дојдам и да ти ја треснам една...
АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ! КЕ УМРАМ Значи секој втор ден за Скопје, еве у петок пак, е неможам повеке па
зар можно е уште да мислам на него, бре не е единствен маж на светов , бе лееелеее бе ми иде да си пукнам што уште не станата прво на него ми текнува ..... уххххххххх
Значи како ме нервираат кога не враќаат на фејсбук,ми се иде да отидам кај нив дома сама да си вратам,абе нема да ти биде тешко ако напишеш два збора!
Што ти е ма? Сакаш да си играш со мене? Не ме интересира колкава си дека си поголема е ќе видиш по мое пак ќе биде!! Сакаш да бидам најдобра па да си ја скриеш главата?А мор* ко*о ама да знаеш дека нема да го изгубам денов лутејќи ти се зошто благодарение на фемина пак ми се врати насмевката а и ти не си ми важен фактор за мојот живот
У материну да идам и јас и сонот и по список што следи. Ко на магичнине филмски трансформации, си качив 39 температура за 2 минути, грлото суво-барут, желудникот ми се пара, рацеве ми се ко на кукла од парталчиња, малаксано се веат. Иии, уште ова ми фалеше! Детски звучам али преку онаквото. У пм!
Едно не сфакам....................... Секогаш кога им правам добро на луѓетооо и кога им поомагам... На крај ЈААС СУМ ТАА што сум погрешно сфатена .. И НОРМАЛНО КРИВА Зошто секогаш испаѓам јас крива???? А јас ни крива ни должна???????????
Доста ми е од такви женкари веќее!! како да те гледам како другар кога те сакам како нешто повеќе?! незнаев дека таков женкар си бил! да знаев на почеток,друга прича ќе беше и сега пак мислам на тебе зашто сум толку глупа заштоооооооо :'( кога ти едвај едно здраво ми викаш! и знам дека кругот се врти,пошто коа ти сакаше,беше прерано за мене..сеа ќе си патам,суров е животот!
лелеее оди во пм, значи малку ми требаше да ти кажам два збора и да се поздравиме за заувјек... значи јас можам тебе да те почитувам и слушам а за тебе истото не важи... глупи и смотани машки
добро зошто нема вода сеа???!!!! и онака цело лето бев без вода заради вашите смотани бавчи што ги наводенувате секој ден!!!! си реков бидејќи цела недела е врнежливо се спасивме од немање вода и оп денес снема за кој к*р сеа ги наводенувате??!!! поплавени од врнежите па чекај да не не ми се наводенети кутрите патлиџанчиња и другите зеленчучиња СЕЉАЦИ НИЗАЕДНИ ПОПРВО НЕМА ДА СЕ ИЗБАЊАТЕ ИСПЕРЕТЕ А ЗА БАВЧИТЕ ВАЖНО ДА ВИ БИДАТ НАВАДЕНИ ПРОСТ НАРОД!!!!!!!!!!