Ја подржав од рано утро финансиски...Не ги жалам парите , жалам што ќе завршат кај тој скот и будала.Во споменот на убавото детство и младоста ...таа остана секогаш моја другарка...Другарка која падна на женкар и коцкар.Коцкар кој ја прокоцка нејзината младост.Ај колку се нервирам кога ќе ја видам таква полу упропастена ...а беше мис на земјава.Па уште и кога ми вели -жртва е за децата..Немам немам зборови понатака.Си го извадив бесот од душата , но неможе да и се помогне .Каква е таа љубов, љубов со лаги и измама.
Значи какви идиоти има Скапаници глупи луѓе со една цел у живот да искочат да пијат и да замараат девојки и тоа старци на 50 години и да се без осет.
Уште што не ке доживеам... Каква поддршка имам од другарките? Па алоооо... Ми забранивте да ви кажувам се што е во врска со него! ... Јас сум си крива, јас која го основав друштвото... Прва влегов прва и ке излезам... Аххх божее дај им само малку памет... Упм се.. Би се убила!
Престани да викаш и да се дереш по мене јас ли сум крива за притисокот на работа и за нервозите што ти ги создаваат другите луѓе.
Какви родители..Многу се разлутив кога го прочитав ова незнам зошто.. Па нема ли некој во таа куќа да те разбере и да ти помогне..? Јас да сум на твое место ќе си ги барам моите права секој ден ќе викам ќе се дерам ако треба...Ќе им ги покажувам сите грешки во лице..! Зошто не се обидеш да предизвикаш грижа на совест кај нив затоа што тоа што го прават е стварно неправедно..(јас не трпам неправди) ? И покажи заби речи им дека ако тие не ти даваат пари ќе те принудат сама да заработуваш..кај нивната конкуренција..!! Па нека размислат малку ..Јас да сум на нос ќе им го извадам тоа што го прават и ако треба некогаш и пред нивните пријатели ќе го кажам тоа..Па кога ке ме прашаат зашто сум ги посрамила ќе им речам Па зар се срамите од вашите дела..??? и на крај краева на овој свет совеста суди а на другиот Бог..! Ти посакувам многу среќа ..поз
добро бе се знаеме цел живот....откако знам за себе се знаеме, а веќе 10 години интензивно се дружиме и ти сеуште продолжуваш со твоето лицемерно однесување, мислиш дека не те знам??? те знам и те познавам многу подобро од што ти си мислиш, тука ми глумиш другарка, и тоа една од подобрите, загрижена за мене и за моите проблеми и дилеми....но кога??? само кога имаш слободно време кое незнаеш како да го пополниш, а кога има други луѓе јас не постојам за тебе...неможе со нив да ме запознаеш тие се ЛУЃЕТО со кои се дружиш кои знаат некое сосем десеетто твое лице....ах каква глумица си....јас ќе ти ги расипам плановите ако дојдам со тебе.....ме бараш само и единствено од корист, ти си една од оние кои ако немаат корист од нештото - не го прават!!! доста ми е....и јас знам така да играм, а знам и вистината во лице да ти ја плеснам....избери што е понеболно за тебе...односно јас ќе изберам, ќе го изберам твојот начин....подло и лицемерно однесување, користење на луѓето само и единствено за задоволување на свои цели или лична сатисфакција!!!!! едно и последно - НЕ МИ СЕ ПРАВИ СВЕТИЦА - далеку си од Мајка Тереза.....кучка - ете тоа си!
Ти мене слика ми ставаш што седите заедно со бифшата? , не била она важна на сликата? Ете ти од мене слика како се гушкам со бифшиот .!.
Колку сум глупава ни сама не сум свеснаа !!! Како можев да ти простам се што ми направи ?! Мислиш дека незнам дека уште две недели пред да ми се скараш си и рекол на таа дека сакаш со неа? Мислиш незнам дека ти рекла дека несака ништо со тебе додека имаш девојка? СЕ ми кажа девојчето.А ти се праиш сеуште невин !!! Шо сакаше да постигнеш со тоа шо и се испофали неа дека си "слободен" на фејсбук? Да и докажеш дека сакаш да си со неа и коа си дојдов ја од одмор веднаш да ми се јавиш и да ми квичиш дека она била само рекреација додека сум била јас во Грција и дека ме сакаш и дека сакаш да се смириме.Точно е тоа дека ме изневери но имаше намера,се договори со неа ама она не дојде.А да дошла? Зошто кога ти кажав дека се знам цело време повторуваше дека сепак не си ме изневерил? Затоа шо незнаеш како да се извадиш за да се смириме ! Мислиш дека ти верувам дека она ти беше рекреација за 10 дена? Мислиш незнам дека си и се лутел зошто си пишувала со други? Само незнам дали најубавите зборови шо ми ги кажуваше секоја вечер се вистина. Тоа е единствено шо не го знам. ЛАЖГО ! Е еве ти сега неверство од моја страна ! Баш денес те изневерив и не се каам затоа шо си заслужи ! Не ме изневери ама не зае*а мноооогу гадно,а мислеше дека лесно ќе поминеш,мислеше дека ќе заборавам на сето тоа така лесно ! Е не заборавив,и не простив,само се одмаздив ! Барем сеа сме на фитка
Ај не можете да ме умрете!! Со овие нервози, баш и не ми се пишува се’ најдобро!! Прекинете да ми се мешате во приватниот живот, тоа што треба и мора да го знаете-го знаете, тоа што не треба и не мора- не го знаете, а нема ниту да го дознаете, сепак треба да имам нешто зачувано САМО за мене! И прекинете да напињате да ви кажам, затоа што нема, а и самите многу добро го знаете тоа!
немој ни да помислиш да ми кажеш еј не е тешко, нешто што никогаш не си го правел .. НЕЗНАЕШ како е сам да мораш да се бориш за егзистенција затоа КУТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
Братучеду мој, те сакам стварно како помал брат и плус си ми прв братучед Ама уште не си дошол ти лично кај мене дома, пошто ми должиш извинување Кога беше во Скопје раперот 50CENT, фино лепо на тебе ти организираа лично со него да се запознаеш, да се сликаш, дури и заедно шампањско сте отварале и сте се зезале, но притоа заборави дека бевме договорени и јас да бидам со тебе...А, мајка ми на телефон си ја прашувал зашто сум ти била лута...Знаеш ти убаво ама наудрен се правиш Сега виде дека се ближи први септември и одма превзема мерки да ти се смирам , си ја пратил синојка мајка ти(вујна ми), во 23:00, дојде кај нас дома и ми вика да не сме лутеле за некој црнец...Тој некој црнец е иначе светска ѕвезда...Сега од септември ќе бидеш матурант, па дада Јоко, ќе мора пак, како и секоја твоја учебна година да ти пишува есеи, семинарски за во школо, да доаѓа на родителски кај тебе, пошто твоите немаат време...Исто така , дада Јоко(јас) , те криеше кога бегаше од часови, носеше лажни оправданија кај класната твоја , а ти со приватниот шофер се возикаше низ градов и муваше девојки, додека твоите врсници седеа во школските клупи..Си размислил, што ќе биде ако татко ти ова го дознае??? Тогаш си го нае...л...Цело лето не ти текнува на братучетка ти,а сега се ближи први септемвери и ја прати мамичка да ме моли да ти се смирам..Па уште и мајка ми на твоја страна, вчера ми вика дека како дете сум се понашала,зашто за еден црнец сум ти се налутила...Сакам ти да дојдеш кај мене, помал си и не мора да се извинуваш ајде,ама барем однесувај се нормално, за неколку месеци 18 пуниш, полнолетство ќе ти славиме
ДевојкоОООООООООООоооооооооооооооооооооооооооооооо!!!!! Опрај се да не те фатам од септември за коса и со тебе да ги избришам ходниците од школото!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=7aY2GST3pqM Текстот кажува се. Стјупид Грл. И намали си го тонот на гласот, да не ти ги снема гласните жици.
Сељак! хаха Кој си бе па ти мене да ми кажуваш дали јас имам или немам дечко? Си ме видел гушната со брачед ми и ајде сега катакомба има дечко! И уште ми викаш кој ме сакал мене! Па... за разлика од тебе мене ме сакаат многу повеќе луѓе отколку тебе што те сакаат. Само се прашувам како ти мочко еден ќе најш девојка. И ти и сестра ти не знаете да јадете како што треба а за други работи да не правам муабет. Туку ќе ми дојдиш на врата ќе влезиш и внатре заедно со татко ти и мајка ти... Е тогаш има да те изпиздарам и ќе разбериш дали јас имам или немам дечко! Мајмун скапан!
Колку за информација одозгора на мобилниот имаш едно копче, на кое се притиска подолго. Потоа се внесуваат четири цифри и после можиш да ми се јавиш!
Не ми се верува значи. Сабајле ме будиш,на телевизорот си стаил глас до 60-ка и повеќе,(глув ли си АЛО?!) и сега во најголемата жештина,во 45 степени, ме праќаш во продавница? Добро е што продавницата е кај мене во зграда а да беше подалеку, и пиштол на глава да ми стават не би идела! е така
Значи не ми се верува дека последен пост на темава ми е на 1ви Август. Јас (читај: подвижна темпирана бомба) одамна добро не се имам испразнето. Аааа, апокалипса следи
Драга моја екс најдобра другарке, Не си ми веќе другарка , и среќна сум поради тоа. Не, не го жалам сето тоа време поминато заедно, сите одмори, празници, дружење, преспивање една кај друга, делење тајни. Беше убаво, но во дел од секундата ми лазеше по живци и потоа го снемуваше. Па го има, па го нема... Сега конечно ГО НЕМА тоа чувство. Сакам да знаеш дека не чувствувам горчина кон тебе, твојата вечна опсесија да стануваш добра другарка со моите дечковци, најдобра со моите бивши дечковци, да си се допишувате, и "случајно" се наоѓате низ град, за да подоцна ми раскажеш како те пофалиле дека си згодна и TOП маче , ама нееееее, "јас ти го чуваааааав". О Боже, кај ми бил паметот! И не, не те викнав на дипломска, и не - нема ниту да дојдам на твојата, и не ме прашувај зошто - одговорот веќе си го знаеш. Животот ми е мирен и сум комплетно посреќна без тебе. Збогум драга.