Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    http://puls24.mk/index.php/macedonia/ma ... -puls24-mk
    Сораја го ЛАЈКНА puls24.mk

И официјално нема попроста, поглупа, попатетична, идиотска нација од нас, на чело со имбецили од новинари.
    Значи на идиотизмот му нема крај.
    Да даде господ никој да не ве чита и да пропаднете.
    Ебате глупите страници Сораја и Станија блогови станаа, па и Кардашијан.
    Простаци сме.
    Се нафурав, не ги можам страниве. :@

2. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    И во недела се нема мир од глупави луѓе! :@

На Dvolicen му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Добро бре девојко знаеш ли ти што е одговорност :^)
    како можеше да се зафатиш за некоја работа а сега неможеш да ја исполниш до крај, или мислиш има некој до тебе кој секој пат ќе те вади :^)
    Не, овој пат нема со прст да мрднам за да те извлечам од г*****а во кои си се удавила
    нека ти е ум за другпат :devil:

Ту брее прости и не одговорни се прават дека знаат се |(

4. Winterborn77

Winterborn77 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    195
    Во 2012 се ми е тргнато наопаку, не знам како можеше вакво нешто. Значи се ми е малер како некој клетва да ми фрлил, немам среќа во ништо, ни во љубов, ни факултетот, ни пари, ни пријателство НИШТО АПСОЛУТНО! имав големи планови за во текот на летото ама и тоа ништо се во вода ми пропадна! па добро, навистина не знам што се случува, страв ми е и дали ќе го дочекам крајот на оваа година здрава и жива :sweat: ми се случувале и друг пат лоши работи ама ова веќе е нешто неподносливо се како ми се зареди уфффффффф не можам глава да кренам!!! :@ :@ :@ :@

5. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    I hate them! I just hate them! И неправдите во животов! Аман веќе!

6. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Сакам да ме снема.

7. MerlinMonro8

MerlinMonro8 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    209
    Само што сакав да напишам дека денес ама баш се ми е совршено..оп известување на Facebook што ме изнервира.....Брејјј си викам...како може вака, но иЧ не ми е гајле :* Пак јас ќе си бидам relax... за инат на луѓето што сакаат да ми го уништат животот и ова на сите ви го препорачувамм.. :rofl: :* :)
    Бидете среќни баш за да ги нервирате они кој што ви се вишок во животот :dance: :dance: :dance: :muscle:

8. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Не ми е јасно зошто си доаѓаш м? зошто?? за да шлокаш по кафани а? Не си иди бре, таков не ни требаш тука, и он ќе се нарекувал татко пу срам да ти е срам :^) се срамам што имам таков татко како тебе, заради тебе сите ме покажуваат со прст бре заради тебе,
    види нејизниот татко вчера растур праеше по кафиневе :@ :@ :@ ах колку посакувам да спијам додека си тука.. Ах бре Господи што сум ти згрешила толку да ме казниш со ваков идиот од татко ;( ;(

9. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.981
    Арно рекле :devil: , значи немој да поставуваш прашања кои се глупи и на кои треба да добиеш глуп одговор. Не прашувај нешто што е очигледно и што се подразбира. Не прашувај само за да си го дигнеш егото, да се направиш паметен туку затни си ја муцката и трај. :devil:

Напнаа луѓево денеска значи, ааааааааама па.

Ау, нели беше на диета? - Ти што мислиш, од милина јадам тоа што јадам?
    А кој предмет да го одберам, 1 или 3? - Ти што мислиш, во трет семестар кој се одбира?
    Нели ти е мачно да идеш во Скопје толку пати за упис на семестар? - Не бе, уживам во патувањето со автобус, одмарам и медитирам.
    Зошто не земете такси, за 15 минути сте таму кај што треба? - А јас планирам да ручам денеска?
    А нема ли далеку да ти биде на факултет кај што седиш сега? - Како стасавме да дискутираме за таа тема кога ти седиш во Свирипичино, а аа а а? :devil:
    Од Елит/Еко ли сакаш мантил да си купиш? - Ако ми платиш поскап, и поскап ќе си купам, не е проблем, желбата е тука.
    Јас не влегувам таму, види тезги има, мириса на нечисто, како ти се влегува? - Ти што мислиш, како ми се влегува, ај баш да видиме, како и зошто.
    Може ли да ми влезеш на профил и да ми ги напишеш изборните предмети? - Не може, имаш три мочани копчиња, запиши предмет, пријави за испит и одлогирај се. Не може и не сакам и крај.

И бисерот - Зошто го смениле деканот?
    АБЕ АЛОООО, јас ли сум новиот па да знам?

Уклучи мозокот на тројка, нека грее малку во шупата. :envy:

На anichka94, SnowWhite8, Yipman2 и 2 други им се допаѓа ова.
  10. barbyyy

barbyyy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    297
    ти се што ќе кажиш викаш дека така ќе направиш многу си јак на зборови кога ќе дојде таа ден ти си се зафркавал тии немоижиш да одбииш цела ден така ли да помине до кога ке с езадржиш ваму а и каа што си влечко незнам дали ке стигниш абе ајде се зафркавал може ти за се се зафркаваш

11. barbyyy

barbyyy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    297
    ај оди шетај глупак лажго не сакам да те видам више

12. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.525
    Во животот не сум се чувствувала поосамено.
    Не дека немам луѓе околу мене, туку дека знам зошто се тие луѓе околу мене. И не е најпријатно чувството :)

13. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.769
    Допаѓања:
    23.766
    ;( ;( ;( :@ :@ :@

Зошто бее????? З-О-Ш-Т-О? :@ :punch: :punch: :punch:

14. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Темава се вика „Испукајте се“, нема потреба да цензурирам, и нема!
    Ауф, Бре! Ќе си пукнам. :@
    Неодговорни, ебате. Ебате, ебате!
    Ма како сакам и јас вака некој ден да ве здупам и сјебам, во последен момент! Ма немате појма.
    И се мрзам себеси, што сум оваков кретен, и не можам да плеснам у лице! :punch:
    Ама не, не ме лажете мене! Себе се лажете!
    Не верувам повеќе, не!

На Chica.Loca и simon4etooo им се допаѓа ова.
  15. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Море да ти***м мажите да ти***м! Неможеле да ги наредат дрвата! Оти? Оти ќе растоварале и на други места! ДА,колку кај нас шо се задржаја,ни 10 минути работа! Абе кршете гла! Ем ви плаќа чоек ем неможеле! Мускулна треска дај Боже да добиете! Да не требаше јас дрва да кревам случајно? Ми е гајле,нека седат на улица! Дури избегавте со брзина на светлината случајно да не ги наредите,дури ни сокче не ви турив |( Абе гонете се упм! Мораше да ме изнервирате.И то кажав да се наредат,ве замолив...ПИ**И!

На Chica.Loca му/ѝ се допаѓа ова.
  16. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.047
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !
    зошто се мора во животот да е олку комплицирано ..

17. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    3.769
    Ооооф мори... Колку си само неписмена !
    Те жалам дури ма, ТЕ Ж А Л А М !!!

А и ако веќе си го сјебала твојот живот, немора да се обидуваш да им го упропастиш и на другите... ;)
    Иди сеа таму кај шо не треба, па сврти лево !!!!! :hai:

На Vodolijata му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Иииииииииииииииииииииииииииии, зошто ти служи бе таа големата глава, размисли малку, пиши ми боцни ме ово они, ама ако, кад тад ке те сретнам ехее ..

На Vodolijata му/ѝ се допаѓа ова.
  19. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    А зошто баш јас да те видам на место каде што си со друга жена, а ?!?! Ја изневеруваш твојата жена беее будало , имаш две деца, свести се, како бре луѓеееее како бе има ли тој глупак мозок, а !??! Има ли роднина ми е , сакам да преземам нешто, ама пуста крвна врска не ми дозволува, а знам дека ако кажам нешто ке им се расипе бракооооот.... леле се нервирам :@ :@ има ли ум бе будала еј, :fubar: па му велам оди у хотел, а тој ми вика.... мораше да застанам жешка беше ситуацијата... па ако ја вараш жената оди бре некаде кај што никој нема да те види, оди во хотел или било каде бе будало некоја гадна...... :@ :@

20. Lady07

Lady07 Активен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    8
    по така у животов не сум се осекала и избедиранааа ме појебаа на факултеттт требасе вонредна сесија па испадна ја немааа и на пола лугеее ни викаат квадрааат утре ке ја казале конецната одлукааа ке пукнам лугееее