Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. Ani.cka

Ani.cka Истакнат член

:@ :@ :@ уууууффф ГЛУПАЦИ, ПРОСТАЦИ невидени, како може да е народов толку прост, :devil: :@ :@ :@ аман од тие партиски вработувања, и уште кога ке кажеш -Не немам книшка од НИТУ ЕДНА ПАРТИЈА, јас ИМАМ завршено факултет! И не ни знам кој е градоначалник на мојата општина... Те гледа и си вика во себе -ОВАА Е ОД ДРУГАТА НЕ Е ОД НАШАТА ПАРТИЈА..... е тогаш ми иде :puke: :puke:

2. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

БОЖЕ ТЕ МОЛАМ ДАЈ МИ ТРПЕНИЕ И СИЛА ДА НЕ ЈА АКНАМ РОЈКАТА ПО СОЦИОЛОГИЈА СО ДНЕВНИКОТ ПО ЛЕЈКА ШУПЛИВА!!!!!

pamelche likes this.
  3. pamelche

pamelche Форумски идол

4. creshicka

creshicka Популарен член

Ма да го ебам :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

5. tweety26

tweety26 Популарен член

Значи колку мразам некои што се прават дека знаат се па и ти се мешаат во работата...
    Си работам јас се фино под ред,и ми доаѓа една ме бута си почнува на мое место да работи :o :^) ...
    чекај што е работава јас невидлива да не сум...и пререков дека јас си работам а она ми вика на другото место да сум идела...ај отидов и на другото ќутенката,кога таа доаѓа и таму и од таму почнува да ми се меша и да растура...Алооо што се замислуваа!!!
    Нервите ми попуштија поради неа и фатив да се дерам.Невоспитана една,глупа со сиот памет мене ли најде да ми се меша...знам работа е ама ми пукне ли филмот има да и ја пукнам главата со некоја шипка од таму.уфф... :@ :@ :@

6. MacaLove

MacaLove Популарен член

Више преку ку* од се! :@

7. IvanaOneD

IvanaOneD Истакнат член

Се дог. со 2те најдобри другарки да идеме у бариста и ја си купив нов фустан и штикли а ретко си купувам работи за искачање,и плус бев на козметичар се се средив,викнав другарка и ми ја праваше косата.НИКОГАШ се немам толку спремано за едно ОБИЧНО излагање со другарките,али овој викенд да,и пред искачање се догг даё ми ѕвонат,и нигде ги нема.Пројде 22:30 и уште ги нема,ја ѕвони,ѕвони они не дигаат,мислев нешто се случило,се исплашив.А они да ти искочиле,се забавувале,а ја таква цела накитена си седам дома.И ми дојде и си се изнаплакав.КАКВИ ДРУГАРКИ -.- Уште не сум им се смирила и не знам ШТО ДА ПРАВАМ?????????????????????????????

8. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Значи какви се не луѓе трпи оваа земја, да се купува куќа без пари, да се всели во истата без да доплати и не сака да потпише договор за да се осигура самиот...е не ова го нема никаде. Ако не знаете бре луѓе како и што распрашај те се убаво пред да започнете некој ваква работа.....

9. elena.mak

elena.mak Популарен член

Како можеш да си толку глупа??? Како е физички возможно да си таква гуска, зарем ти личи на тие 53 гоини што ги имаш? Гуско една глупава, дали јас нешто сум ти земала од твојата куќа, дали нешто сум побарала? Девет и пол години те тинтрам како мајка, и на крај јас по пари сум трчала! Која пари мори, мивко една?! Кои пари??? Ти ли ке збориш за пари, еден ден работен стаж немаш, цел живот на грб те носат! Ти ли? јас имам плата, и придонесувам за се. Кои пари??? Кога не работеше син ти две години, и ли му даваше пари, и ти ли го издржаваше ма? И зуц не реков, мој си е, јас сум одговорна за него како и он за мене! Вештерка! Уште во куќа не сум ти влезена, почна да ме реметиш, е тилот ќе си го видам кога ќе ти успее. Тука ќе се издувам, и ај со здравје, тебе нервоза не ти покажувам. Глеј нешто Господ Златен само да не даде, нека му се случи на СИН ти, глупачо една, што го јадеш по цел ден, е тек тогаш има да не знаеш на која страна да бегаш! Има светот наопаку да ти се врти... Повеќе да го гледа и да се секира вереницата од сопствената мајка, и тоа не и живееме заедно... Ѓубре едно... И ти деца ќе си ми чувала, очи нема да им видиш..... Уфффффф, ќе те средам јас тебе, ајде, ајде.... :devil:

10. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

:devil: :devil: Aјде бе црвена тетко (Kо што би рекла Cрцекршач, :lol: ) дојди веќе, 2 дена ме мачиш :envy: :envy: Tе осеќам ме нервираш, ајде ела, да ме докришиш со болки :lol:

11. tea4e

tea4e Популарен член

Не можам да ја поднесаммм.Толку ме нервира...ејјјј.... :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

12. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

ABE NE UCAM ZA PROTEINI, TESKO E BE TESKO :@ ;(

13. kristince51

kristince51 Популарен член

дури овде неможам да пишам да се исфрлам се се , би сакала бар да можам да вриснам силно можеби болката ке искочи, бесот, нервозата тагата никогаш нема да се разбереме

14. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

АААААААААААААААААААААААААГГГГГРРРРРРРРРРРРРРРРРРР ЌЕ УБИЈАМ НЕКОЈ!!! Како можевте слушалките дами ги стапните и да ми ги скршите!!!! АМан,не сте да се приближите до компјутерот вие!!! АМан веќе! А најубави беа! Стерео си слушав! АААААААААААААААААА ЌЕ ПОЛУДАМ!!! :@

15. noAngel

noAngel Истакнат член

ми иде да вриштам дури ме држи гласот ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!! мразам што си толку глупа, ме замараш, досадна си ми ... откачи ми се човече!! оди позанимавај се со својот живот доста досаѓаш по луѓе! и уште 10 пати да се родиш пак ќе си глупава :@ :@ :@

16. CIA

CIA Популарен член

ЗОШТОООО АМА ЗОШТО МОРАМ ДА ИМАМ ВОЛКУ УМРЕНА И ГЛУПА СЕСТРА БЕ,ПОАРНО ЌЕ МИ БИЛО САМА ДА СУМ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

17. Pirana

Pirana Популарен член

Абе, ја нормална ли сум? Што се занесувам, што правам? Толку ли сум без памет, што си играм со животот? Ауу, многу сум смотана бе!
    Не бе, не... Не може мене газето да ми седи мирно. Е затоа, сега ќе кукам! Џабе си се тешам со глупости, џабе се лажам, и си ветувам некои работи. Ако ми е!!!
    Ццц, глуперда една!

18. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Ептен сум разочарена.
    Денеска си ја зедов медицинската униформа, и ич ама ич не ми одговара. Јас им кажав 42 таман ми беше, после од дома ми рекоа 44 ајде си порачив, и прегеска бев да си ја земам и ми викат дека само 46 останала ;( .
    А морам да имам униформа за у вторник.
    И сега ја пробав па ич не ме личи, не сум јас за таа професија :x :sweat:

19. julie77

julie77 Форумски идол

Дефинитивно сакам да живеам во куќа! Не во зграда, никогаш! :fubar: Сакам да имам мир!

kikav likes this.
  20. tinna96

tinna96 Истакнат член

ОВА ЛИ Е ФАЛАА ЗА СЕ ШТО НАПРАВИВ?????????????
    АААААААААААААААААААААААААААА :@ :@ :@ :@ :@ :@

НЕМОЖАМ ДА ГИ ПОДНЕСАМ ВИШЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!
    УФФФФФФФФФФФФФ СЕЉАНКИ ЌЕ ГИ УБИЈАМ НЕКОЈ ДЕН
    НЕМОЖАМ ВЕЌЕ ВАКАААААААААА :@ :swear: