уууууффф ГЛУПАЦИ, ПРОСТАЦИ невидени, како може да е народов толку прост, аман од тие партиски вработувања, и уште кога ке кажеш -Не немам книшка од НИТУ ЕДНА ПАРТИЈА, јас ИМАМ завршено факултет! И не ни знам кој е градоначалник на мојата општина... Те гледа и си вика во себе -ОВАА Е ОД ДРУГАТА НЕ Е ОД НАШАТА ПАРТИЈА..... е тогаш ми иде
БОЖЕ ТЕ МОЛАМ ДАЈ МИ ТРПЕНИЕ И СИЛА ДА НЕ ЈА АКНАМ РОЈКАТА ПО СОЦИОЛОГИЈА СО ДНЕВНИКОТ ПО ЛЕЈКА ШУПЛИВА!!!!!
Значи колку мразам некои што се прават дека знаат се па и ти се мешаат во работата... Си работам јас се фино под ред,и ми доаѓа една ме бута си почнува на мое место да работи ... чекај што е работава јас невидлива да не сум...и пререков дека јас си работам а она ми вика на другото место да сум идела...ај отидов и на другото ќутенката,кога таа доаѓа и таму и од таму почнува да ми се меша и да растура...Алооо што се замислуваа!!! Нервите ми попуштија поради неа и фатив да се дерам.Невоспитана една,глупа со сиот памет мене ли најде да ми се меша...знам работа е ама ми пукне ли филмот има да и ја пукнам главата со некоја шипка од таму.уфф...
Се дог. со 2те најдобри другарки да идеме у бариста и ја си купив нов фустан и штикли а ретко си купувам работи за искачање,и плус бев на козметичар се се средив,викнав другарка и ми ја праваше косата.НИКОГАШ се немам толку спремано за едно ОБИЧНО излагање со другарките,али овој викенд да,и пред искачање се догг даё ми ѕвонат,и нигде ги нема.Пројде 22:30 и уште ги нема,ја ѕвони,ѕвони они не дигаат,мислев нешто се случило,се исплашив.А они да ти искочиле,се забавувале,а ја таква цела накитена си седам дома.И ми дојде и си се изнаплакав.КАКВИ ДРУГАРКИ -.- Уште не сум им се смирила и не знам ШТО ДА ПРАВАМ?????????????????????????????
Значи какви се не луѓе трпи оваа земја, да се купува куќа без пари, да се всели во истата без да доплати и не сака да потпише договор за да се осигура самиот...е не ова го нема никаде. Ако не знаете бре луѓе како и што распрашај те се убаво пред да започнете некој ваква работа.....
Како можеш да си толку глупа??? Како е физички возможно да си таква гуска, зарем ти личи на тие 53 гоини што ги имаш? Гуско една глупава, дали јас нешто сум ти земала од твојата куќа, дали нешто сум побарала? Девет и пол години те тинтрам како мајка, и на крај јас по пари сум трчала! Која пари мори, мивко една?! Кои пари??? Ти ли ке збориш за пари, еден ден работен стаж немаш, цел живот на грб те носат! Ти ли? јас имам плата, и придонесувам за се. Кои пари??? Кога не работеше син ти две години, и ли му даваше пари, и ти ли го издржаваше ма? И зуц не реков, мој си е, јас сум одговорна за него како и он за мене! Вештерка! Уште во куќа не сум ти влезена, почна да ме реметиш, е тилот ќе си го видам кога ќе ти успее. Тука ќе се издувам, и ај со здравје, тебе нервоза не ти покажувам. Глеј нешто Господ Златен само да не даде, нека му се случи на СИН ти, глупачо една, што го јадеш по цел ден, е тек тогаш има да не знаеш на која страна да бегаш! Има светот наопаку да ти се врти... Повеќе да го гледа и да се секира вереницата од сопствената мајка, и тоа не и живееме заедно... Ѓубре едно... И ти деца ќе си ми чувала, очи нема да им видиш..... Уфффффф, ќе те средам јас тебе, ајде, ајде....
Aјде бе црвена тетко (Kо што би рекла Cрцекршач, ) дојди веќе, 2 дена ме мачиш Tе осеќам ме нервираш, ајде ела, да ме докришиш со болки
дури овде неможам да пишам да се исфрлам се се , би сакала бар да можам да вриснам силно можеби болката ке искочи, бесот, нервозата тагата никогаш нема да се разбереме
АААААААААААААААААААААААААГГГГГРРРРРРРРРРРРРРРРРРР ЌЕ УБИЈАМ НЕКОЈ!!! Како можевте слушалките дами ги стапните и да ми ги скршите!!!! АМан,не сте да се приближите до компјутерот вие!!! АМан веќе! А најубави беа! Стерео си слушав! АААААААААААААААААА ЌЕ ПОЛУДАМ!!!
ми иде да вриштам дури ме држи гласот ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!! мразам што си толку глупа, ме замараш, досадна си ми ... откачи ми се човече!! оди позанимавај се со својот живот доста досаѓаш по луѓе! и уште 10 пати да се родиш пак ќе си глупава
Абе, ја нормална ли сум? Што се занесувам, што правам? Толку ли сум без памет, што си играм со животот? Ауу, многу сум смотана бе! Не бе, не... Не може мене газето да ми седи мирно. Е затоа, сега ќе кукам! Џабе си се тешам со глупости, џабе се лажам, и си ветувам некои работи. Ако ми е!!! Ццц, глуперда една!
Ептен сум разочарена. Денеска си ја зедов медицинската униформа, и ич ама ич не ми одговара. Јас им кажав 42 таман ми беше, после од дома ми рекоа 44 ајде си порачив, и прегеска бев да си ја земам и ми викат дека само 46 останала . А морам да имам униформа за у вторник. И сега ја пробав па ич не ме личи, не сум јас за таа професија
ОВА ЛИ Е ФАЛАА ЗА СЕ ШТО НАПРАВИВ????????????? АААААААААААААААААААААААААААА НЕМОЖАМ ДА ГИ ПОДНЕСАМ ВИШЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!! УФФФФФФФФФФФФФ СЕЉАНКИ ЌЕ ГИ УБИЈАМ НЕКОЈ ДЕН НЕМОЖАМ ВЕЌЕ ВАКАААААААААА