Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Зошто една глупава никаква дилема олку ме мачи :@ :@ :@ :@

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.817
    АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА Зошто, зошто ова се дешава?

На PeaceLoveBasketball му/ѝ се допаѓа ова.
  3. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    леле што женкариште си бил потпретседателе наш насушен
    во врска со една и неколку на лагер :^)
    а за таа што демек ке ти ја местат-се уште невина ја жалам кутричка кој знае што маки ја чекаат со тебе
    немој да те лаже паметот да ми се доближиш мене оти ке си го добиеш со камата :!:
    и се надевам дека примети дека те ставав вечерва на игнор :D
    колку ме потсекаш на еден мој тетин исто тешка превара ко тебе не си свесен :doh:

На PeaceLoveBasketball му/ѝ се допаѓа ова.
  4. lili....sweet

lili....sweet Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    19
    како е можно некој кој толку многу го сакаш да ти врти грп затоа што нејзин/ата другар/ка ти рекла како да го малобажиш едноставно...и сега што можам јас да направам кога сум помегу двајца и кога настранам седам и го тешам едниот и учте поголема иронија е тоа што таа личност (која е како учителка на него/неа )е една од моите подобри прријателки но неможам да издржам да гледам како една лубов пропаѓа заради некој кој е никој и ништо .......... :@

5. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Знаев уште пред да започне дека е залудно. Зарем е толку тешко еден потпис на лист хартија? Благодарение на твојот помочан потпис, твојата "искрена' помош ќе си продолжам пак таму. Зарем немаш жено ни грам чувство, зарем мајчинскиот инстинкт во тебе го немаш, за да сфатиш како ми е?
    Благодарам од срце, се надевам некој ден ќе бидеме во обратни улоги, да затропаш и ти на моја врата... А до тогаш ќе патувам јас секој ден... Баш фала..
    А само еден потпис ме дели.... :( :(

6. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Не можам да поднесаааам одредени луѓе во општеството, можеби тоа што повеќе ги бива да се снајдат од мене или некогаш и среќата моја откажува :devil: Сакала или не, морам да признам, нервознааааааа сум ! :@ :@

7. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    На тој ден на кој си се родил,на тој и ќе си умреш.Можда не буквално да умреш,ама да ти изветрее душата од нервози и срања. Немам сили веќе,подобро кажи ми се во лице отколку да ме лажеш,барем ќе имав почит за тебе ако не нешто друго.
    Немој да ме држиш во неизвесност,тоа највеќе ме боли.
    И веќе стварно ми е доста од се

8. LoveIsAllAround

LoveIsAllAround Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    115
    Направен договор не се заборава знаеш???????? Ќе дојдам ќе дојдам се менува локацијата е веќе тебе не ти е по кејфот и ти не доаѓаш навистина знаеш сите убави планови понекогаш да ги уништиш...зошто барем еднаш не се порудиш само еднаш да направиш еден ден да се чувствувам убаво без разлика на тоа дали и ти ќе уживаш во тоа...баш како што тоа го правам јас за тебе...зарем таква дргугарка си станала...едно оромно брво :clap: за тоа што конечно ја запознав вистинската ТИ :@

9. iHeartVintage

iHeartVintage Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2012
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    149
    Не труди се џабе, нема корист од пропаганди кај мене.
    Овојпат не се мешам ни изигравам судија, по еден нож и слободно исколете се. Ама ич не ме интересира :l:

10. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Значи зашто мора се` во последен момент, да се откажува? ЗАШТО?

11. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Денес пукнав од нервоза ми доаѓа една г-ѓа ми вели ми пречи кучево ваше можели повеќе да не го носите во дуќан не сакам да ја гледам и и велам момент не ве разбрав ?!секогаш само мене ме лае зошто? знаете јас само несакам да ја гледам во дуќанов.....и велам освен што ве лае што друго ви направило? ништо де...таа ме гледа - ама несакам да ме лае ....тогаш исчезни оттука..... леле јас само кажав што мислам.... јас и велам дуќанов е мој ако сакам и див коњ ќе донесам,тогаш не само кучево што ќе те лае туку и коњов ќе те шутира а ако донесам волк па тогаш и ќе те изеде сега ве молам дозволете да си работам таа вели што се налути што ти реков ни најмалку не ме налутивте јас само ги слушам вашите желби нажалост нема исполнување за нив

12. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    пуц...пуц..

13. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    зошто јас и ти потпретцедателе имаме полку заеднички работи ЗОШТООООООО :@ ;( :devil:
    ти бе да не ме читаш телепатски или јас тебе :^)
    ке си умрамммммм ;( :envy: :swear:
    трета светска војна да се случи ама јас не се замислувам со тебе :!
    заборавив да кажам дека си одговараме и според хороскоп :puke:
    З О Ш Т О судбината вака ми прави, бе зошто-па не е фер ;(
    мене ми се допага друг,кај го загледав оф

14. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.435
    Ме нервират луѓево се по нивно сакаат да биди, аман веќе, јас можам секогаш по ќефот на сите да му одам, а никој не можи една ситница за мене да напрај. Е нема појче така..... :devil:

15. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    како се осмелуваш да ме наречеш Маре :^)
    СО КОЕ ПРАВО
    што се замислуваш дека си ти :envy: :@
    има ова да ти го запамтам да знаеш :!: па не под претседател св потпретседател да си не ми е гајле

16. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Свинско , бурек , топол леб, шопска салата , тост со помфрит , смоки , пилешко , супа , кашкавал, хамбургер ,мусака итн. а сепак поголемиот дел на луѓе се одлучуваат да јадат гомна. Си ги храните комплексите или? :fubar:

На DAngel и catsruletheworld3 им се допаѓа ова.
  17. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Кога иде иде нели.

Не знам дали некаде има курс за себичност ама ако има милион луѓе знам што го посетиле.
    Почнувам со неа. Откако потрошив два саати за е*ана презентација затоа што на 20 години мадам анимација не знае да стави а очигледно ни да пишува затоа што само суфлираше денес добив фала. Не фала, фала и пол. Фала што ми помогна со презентацијата, не знам што ќе правам за дипломската кога ќе си отидеш. Туу, ќе треба да барам некој да ми помогне. Сериозно, тоа ќе ти падне тешко што нема кој да ти ја направи дипломската за факултет кој тригодишно дете може да го научи.... :@

И после тој. Ох тој, кој веќе толку пати ме извадил од такт како да ми ги докрајчува нервите. Ми ги сецка лека-полека. Тој кој треба да биде таму за мене секогаш. Аман и со тебе, ѓубре едно и со сите себични иструени души. Не вредите ни два денари, со таа ваша себичност и користољубие.

Се стукав во најтоплото коше и лебдам над себе. Е*ате петокот. :@ :@ :@

18. catsruletheworld3

catsruletheworld3 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2012
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    27
    зашто се бе вакви луѓево леее... сите ми идат на нерви, дај веќе некој нормалед нека ми се појави у животов да се дружиме ко луѓе а не само заебанции сад те видим сад те не видим. Жими се сите се забегани!!!!!!! :fubar:

19. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Шо сакам тоа ќе правам, нема да ми кажуваш ни ти ни никој друг. Испаѓам за да си поминам убаво и да се забавувам а не да гледам шо ќе речат другите. Значи не сваќам ако не играш во дискотеката или негде на друго место кај шо има музика кај ќе играш, преку ден по кафичите кога ќе пиеш кафе или можеби во продавница кога одиш да си купиш леб :fubar: не ми е јасно, за шо испаѓаш бре, остај ме да си се забавувам, ако не да прашам некој дали може да играм или дали им смета, оф леле, до кога со овие глупости :envy:

20. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Не ми се учи ,бе не ми се учии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@ :@ :@