Jа мразам и ке ја мразам,не сум сретнала толку искомплексирана личност како неа па како може постојано да ми се меша во животот бре,што сум и сторила за да ме мрази толку секогаш се трудам да и погодам и пак не бива и не бива како и да е,ако твојот живот е лош,не му го уништувај и на друг
Не верував дека у мојот живот ќе паузирам со факултет Амааааан ајдеееее нека мине побргу времето отиии
Mногу добра другарка е , мрзнам заради неа и оној глупакот на ладно и потоа ја вика онаа другана да и каже што правеле а мене не епа срце такви другарки мене не ми требаат, само од корист е со мене , мене не сакала да ми каже оти ако сме се скарале јас веднаш се ке сум издадела епа повеке не сметај на мене душо
Уф коолку само те мразам во вакви ситуации...да да, те мразам, море ми иде да те убијам, да те згазнам како мува, како непотребна лебарка, да те згмечам...не знам, да ти предизвикам толкава болка да не знаеш на кој свет се наоѓаш. Злобна сум, знам, и мило ми е, си го заслужил тоа. Ќе ја проплакаш секоја моја некапната солза, секое мое подголтнување, секоја моја уништена гордост, секоја моја добрина, секое мое ***но денарче потрошено од тебе... Цели 6 години со истите комплекси, давање предност на истите суштества што не заслужуваат да се наречат луѓе, цели 6 години на подголтнување на моето јас...епа НЕ МОЖЕ, ќе си апнам од г**ов што толку го сакаш ама верувај тебе ќе те боли многу повеќе од мене!!!
нели ви е страм бе,нели ви е страм јас сум сабајле од 7ипол на работа а госпожата дојде у девет и нешто дури и да не им се скрши кефот случајно,отидоа на кафе со пријателки а јас ке останувам уште 2часа плус на работа и плус почна да ми се јаде веке,нели посмислија на тоа,смрдли низаедни
Ни овие не се доволни. Како ли само дупло враќам отсега па натаму. Уствари, немам јас што да враќам. Карма итс а факинг бич . Јас ќе си уживам.
Колку ме нервира, 16 годишна магарица се однесува како да има 11 години. Кучка смрдена. Била во Германија, добро, сфатив, немора да ми набиваш секој пат кога ќе се спомне Германија. Дај понашај се како нормална девојка, а не како идиотка уфилмана. Не е ни чудо што сите те мразат, си заслужуваш. Колку си дебела ти не си свесна, сало ти претекува од сите страни, а мене ми викаш слаба сум да ме превитка некој.
Добро бе стварно не можам да ги разберам родителиве,бев на родителска и наставникот збори за успехот кажува оцени-родителиве на сред зборење го прекинуваат е зошто да прашале што ке се гради во дворот на училиштето и како во нивно време што имало и пола саат околу тоа-ејјјјј абе тупаџии невидени друг пат не идам на родителска
Не сфаќа зошто никој не ја разбира големината на зборовите Те Сакам и Ти Благодарам, до кога ќе се користат како безвредни зборови... Колку да се напишани, а нивната душа да ја нема никаде! Ве за молувам во иднина да не ги злоупотребувате овие зборови зошто имаат нависитина огромно значење,а и вредност!
Едвај чекам да положам некој е***н испит. Упм да фати се! Јас не си бев научена на ваков неуспех. Да пукнат сите исфрустрирани и искомплксирани. За грев е се бе! Си плачев преѓе, сега ќе земам ќе искршам нешто. Проклета си сум сама изгледа не знам што ме снајде
Се нервирам !!! На роденденска претплата од ВИП ми стига сметка 1400 ден зашто? па не смеело преку смс да одговарам на фејсбук морало од страната
Колку побрзо сфатите дека нема потреба да мразите некого што не го познавате лично, толку подобро за вас и вашата искомплексираност. Сериозна сум, не ви личи на годините. Стабилизирајте се...
Дечко ми чита Фемина и се расправа со мене зашто сyм пишyвала. До тyка ли дојдовме\\ За два саати ќе се преправам дека многy си ја сакам работата и предизвиЦите во неа, y себе викајќи си ФаЦк оФФ¡
Ми фали...Сакам да ми се јави,да го видам...Да му се сневиди во инатот,аууу дали дека ја немам таа карактерна особина-фала му на Бога,па не можам да ја разберам Како бе може да издржи,да е толку тврдоглав аууууууу...ќе ми пукне главава од нервоза
3-ка историја?? Како Можев само? Епа си залсужив кога не фаќам книга ама и наставникот е за ќотек Па не е фер можеше една 4 да ставе и сега у дневникот 5 5 5 5 3 5 5 5 5
4 ти пат полагам возачки испит низ град едно паганје и понова уплата плус два дополнителни цаса и користенје на возило 5000 ден. има ли смисла пак да паднам
Една година е помал од мене, моментално е во врска, ама толку ми е сладок и убав. Има зелени очи, кога ќе ме погледне. Он нејќе да и раскине на девојка му затоа што она него го сака, ама се збори дека он ме свиѓал мене. Стварно сум во комплицирана ситуација. Зборат за него дека на сите им се пуштал (само се заебавал) ама по два пати и толку, ама со мене скоро цел ден поминува, повеќе него со девојка му. Мислам дека си се свиѓаме малце затошо како ме гледа некако, коа ќе ме погледне забележувам дека му светат очите. Ми се свиѓа стварно.