Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ок, знам дека животот не е фер, ама верувајте дека крвта ми зоврива од бес кога ке помислам дека некој затоа што е другар на претседателот е вработен па макар и на глупаво место како што е паркинг простор а до лани беше еднаков член како и јас а јас не можам да си исполнам тоа што имам планирано затоа што немам доволно финансии и после да се однесувам со него како и со сите други :@
    а тоа што очигледно има добра душа и срце и 2 грама мозок е друга приказна :D
    жалче е кутричок-не дека јас сум подобра во душата и срцето, ама барем се обидувам да прекријам со :) а не ко него да пишувам статуси на ф.б. да сватат сите што ми е и да ме сожалуваат :fubar:

2. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Идиотизам, кретенизам !
    Прв пат во животот гледам класен раководител што се насладува на проблемите во паралелката, па уште па и ја сска работата ! Господе боже, еј, ти како класен треба да ги смириш страните и да ги запреш проблемите, мајка му стара за што си класен ! За паричките ја зема функцијата, ами нели знаеше дека тоа носи многу проблеми и одговорности, за кои ти немаш муда да ги поднесеш ! Глуп си бе, глуп ! Ако те дознаат горе дека собираш пари од ученици за тако благо речени " црвени петки ", а парите на тебе си ги трошиш, знаеш што ти следува ?
    О - Т - К - А - З ! Може и казна, според законите.
    Еј бре, од цела генерација собираш пари, за ДВД. Мене дојдено ми е до ДВД, што ќе ми е ? До година се разделувам, он ДВД купува. Купи им на децата убава година, смири ги.
    :@ :@ :@

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lenni

Lenni Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2012
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    50
    Да растеш како женско во Македонија. Какво оптоварyвање! Си растела со yши полни со реклами за козметика, љyбовни песни, совети од весниЦите, xороскоп, жолт печат и морални озборyвања на ниво на тв-лимонадите. Какви излитени песни ти пеат рекламерите на добриот живот. Какви чyдни катиxизи!

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Lenni

Lenni Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2012
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    50
    Да растеш како женско во Македонија. Какво оптоварyвање! Си растела со yши полни со реклами за козметика, љyбовни песни, совети од весниЦите, xороскоп, жолт печат и морални озборyвања на ниво на тв-лимонадите. Какви излитени песни ти пеат рекламерите на добриот живот. Какви чyдни катиxизи!

5. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    која дрскост, кој безобразлук :@
    член да се изјасни дека нема да се појави на забава бидејки не се чуствува добро- партиски организирана и заменикот претседател да и реше фала ти што не извести со едно :P на крај
    е се разбира жими се тој смрдле-помал од мене 2 години да ми беше во близина еден :punch: ке добиеше па ке беше благодарам што ми го смени личниот опис :lol: кретен :devil:
    јас со него да комуницирам нормално, НИКОГАШ :!:
    -знам зошто ова го прави, затоа што истиот тој вошле ме гледаше диретно во очи во Средата, ја свртев главата намерно-ни мртва не би се плеткала со некој од партија :!:
    црни :@ :devil:

6. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Кога ќе решам да и се отворам на неа и да и кажам што мислам или што ме мачи,секој пат се покајувам.Не ме ни ислушува а веднаш почнува со предрасуди кон мене.Денес повторно послое долго време се решив на таков чекор,и ете веднаш почна да ме критикува.Толку беше од мене.И онака сум затворена личност по природа,сега повторно се затварам во мојот свет каде што никој не може да ме пронајде.
    Не се доверувам на секого,а ако веќе го правам тоа значи личноста има посебно место заземено во моето срце.Често сум грешела со проценки во овој случај и затоа малкумина се оние кои знаат некои работи за мене.Нема да ми текне повеќе да се поверам или да се пожалам дома...за жал...

7. Inhume

Inhume Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    253
    Мори овцо скапана, со која храброст ми се појавуваш со гнасната ќерка пред врата и ми кажуваш дека ќе ме тужиш за насилство :@ чувај си го менталното чудовиште дома а не да упаѓа по туѓи дворови и да малтертира животни. Извини ама неможев да преќутам на тоа да гледам како твојата грдотија ми го мава кученцето со камења а тоа кутро квичи ли квичи па нормално дека ќе ја искршам од ќутек да не треба да ја чешлам :@ морееееееееее колку сум нервозна ауууууууууу да немаш ненормални комшии лелееее ќе полудам од нервоза :@ и јас ќе ги тужам за тоа што ми упаѓаат во двор и ми малтетира куче све ненормално бе аман има ли нормален човек на земјава тууууууу од такт ме извадиа толку нездрави луѓе бе уффффффффффф

8. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    ^^ Инхуме, истиот проблем ... За жал владеат шутите и плус бодат! Проклети се луѓево!

9. Inhume

Inhume Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    253
    Значи не сум единствена што има проклети комшии, толку сум разочарана од нив, и толку треба да си луд да влезеш во туѓ двор и да маваш со камења мало, мило кученце епа тоа неможев да го преќутам очи ќе извадам за животни особено за мое кога се работи какво срце има ли што малтертира невино кутро животинче епа арно ја средив мислам го заслужи тоа нека иде модра сега и ќе ме пријавеле многу ми е гајле ако ме пријават -.-
    Имаш право проклети се луѓево, проклетиииииииииии

10. Little-Mk

Little-Mk Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    328
    кој е тој да ме нарече грда ејјј ма кој го ебе твоето мислење иди и ти и твое мислење преку триста пи**е материне (изв на израз) + и никој не те праша -.-

11. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Ми доаѓа да се фрлам од мост кога ја гледам како се шета бесрамно покрај мене и со смирен тон и `љубезна`насмевка ме поздравува. Тоа е последица на немање став, неисполнет живот, недостаток на достоинство.Искрено,ми личиш на шизофреничар.Очигледно е која ти е целта и што сакаш да постигнеш.
    Твоите `ангелски зборови` ги збудалуваат останатите кои се дел од оваа проклета игра.
    Најтрагично од се е тоа што мислиш дека мојот живот го правиш пеколен. :^)
    Не,не, јас не патам. Можеби денов успеа да ми го расипеш, имам подочници до колена, главоболка и нервозни движења но ти си таа која губи. Јас имам цел. Јас имам ИДНИНА! А ти!? За*бан живот кој не те исполнува, па си ги лечиш компексите со твоите секојдневни обиди за кавги и нарушување на хармонијата која ми преостана.

12. catsruletheworld3

catsruletheworld3 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2012
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    27
    леле бее јас како што сум кукавица, дечково уште толку повеке е од мене :( НАПРАВИ НЕШТОО ВЕЌЕ ПАА!!! :@

13. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Нас не лупаат по глава секојдневно со години па не смееш да реагираш |( ... Нема бре осет, нема култура, нема разбирање, а најтрагично од се нема систем на закони и правила за однесување па да се спроведат па да видам тогаш колку ќе бодат! Проста маса, силна држава

14. antonina

antonina Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    809
    Не можам повеќе!! Зошто мене ова ми се случува?????????????? ;( Немам сила да е борам повеќе, толку е..

15. CherryLadyM

CherryLadyM Активен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Kurvo edna nedorasnata, ova e samo pocetok na ona sto doprva te ceka, u f*** with me, u f*** with the best, a ti kazav ne deka ne znaes :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

16. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Неможам веќе.Што сум јас тука?Сите ми се правите тука нешто како фини,а од страна ме оговарате и тоа се дрзнувате јавно да ме навредувате? Ми го загрозувате цел живот!Што сакате веќе? Секогаш сум фина со сите.Може тоа ми е грешката.неможам веќе,немам сила.

17. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    Неможам више дома да дремам. Паразит сум. Се осеќам така.
    Ок. моите ме ишколуваа, пораснаа, воспитаа и сега кога јас пораснав немам една асална работа, едно нормално платиче да можам да им купам еден пар чорапи за зимово.
    Аман више.
    Уште згора на тоа, ако сакам да излезам некаде (нели социјализација и општа потреба од одржување контакти) морам од нив да побарам 100 ден за кафе.
    Срам ми е више.
    Изреволтирана сум од никаквава држава во која се образуваш, остручуваш и немаш каде да го пласираш своето знаење. Човек и да несака накрај ќе работи во кафич или бутик (што секако не се за потценување, и тоа се чесно заработени пари) зошто кај нас освен трговски центри и катни гаражи друго нешто не се гради.
    Исфрустрирана сум од тоа што сите можни производствени фабрики кои постоеа во државава, каде по илијадници луге работеле, згаснаа. А од друга страна, во очи не лажат со некакви работни места во трговски центри или странски инвестиции во кои вкупно бројот на вработени не е ни колку во една од оние фабрики што ги спомнав.
    Морам до околу Нова година да најдам нешто...ако не и јас ќе ја здувнам од Македонија-ва.
    Нека се пензионираат моиве, да знам дека они ќе си уживаат на село со пензијата, а јас да летнам некаде. Со месеци и месеци више ништо не правам, не придонесувам и паразитски се осекам. Неможам така.

18. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    353
    До кога веќе ќе ме мачиш бе? До кога ке правиш што сакаш...
    готово ми се смачи од тебе, стварно ми се смачи... нека оди у пичку матер и сета моја љубов, не вреди ништо... ти не заслужуваш, не заслужуваш да те сакам толку... не ги заслужуваш солзите мои, прескапи се за тебе! Кај дојде во мојот живот, проклет да е тој ден кога прифатив да влезеш во него... и сите оние најубави моменти залудни се, кога се било само лага...
    Не можам повеќе, врискам и пискам одвнатре а од надвор со лажната насмевка се трудам да се убедам себеси и другите дека е се во ред... и ми се смачи да се правам дека се е во ред, оти не е..
    Не ми треба поќе никој, не сакам никој.. сакам да заврши ова веќе еднаш, сакам пак да биде се како порано кога не се грижев за тоа дали имам некој во мојот живот затоа што велев дека кога тогаш вистинскиот ке се појави без да го барам. Тогаш бев среќна, без болка, без грижи...
    Ти не ми донесе ништо освен болна среќа, се од тебе боли...
    И се мразам себеси што и покрај се пак мислам на тебе, се мразам што те сакам толку многу.. како можам??? Јас сум најголемиот идиот на светот, се грижам мислам за тебе а ти си заборавил дека постојам.
    ПРОКЛЕТ ДА СИ ОДИ ПО ЃАВОЛИТЕ!
    Сакам да патиш, не сакам да си среќен... сакам да те боли кога еден ден ке ти текне дека со мене можеше да имаш се, сакам да те боли кога ке сватиш дека си ме изгубил.. да те боли кога ке ја видиш мојата насмевка на лицето и дасе јадиш одвнатре. Сакам да плачиш исто колку што плачев јас...
    И еден ден кога ке се сретнеме... да го видиш истиот тој сјај во моите очи кој го имав кога те гледав тебе, но овој пат гледајки кон човек кој заслужи да биде покрај мене!
    ЗА ДА ПАТИШ, ОТИ ЗАСЛУЖУВАШ!!!!!! ;(

19. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    што постираш песна со моето име бе гнасо една без грамче мозок
    да не си заљубен во мене :^) јас сум во друг заљубена а ти вода можеш да му носиш него :!:
    дознав КАКО си ти ставен за претседател-затоа што си му другар на претседателот-човек од доверба, а вработен преку партија-активност НУЛА
    4 години трчам ко луда, за ништо не ми помогнале па пак трчам а ти,КАДЕ си ти :?: :fubar: а треба да си со мене во ким КРЕТЕНУ-мислам дека јас сум на твое место добро е што не си, оти како што ми е стемнето од тебе-ке фатам ке те задавам, или една клоца мене ножјето ке заврши работа :lol: :rofl:
    да ми кажеше некој дека може едно машко волку да биде очајно за љубов, а изигрува биг бос немаше да верувам :shake:
    Господ нека ми помогне-што побрзо да дојдат изборите да се спасам, да не ве гледам никој од партија, а најмалку тебе-се обидувам да те ставам на игнор, ама не можам, нервоза ми ствараш бе женкариште едно :@ ЦРКНИ :devil:
    го знам решението-едно Лексилиумче од 2-3 мг, има да ме опушти, да релаксира таман, ама рдже не ме држе е :worried:

20. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Џабе се бричав контра, ти ибам стоката. :punch: