Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. macedonia.timeless

macedonia.timeless Истакнат член

Го мразам!!!! Го мразаааааам!!!!! ;( :tmi:

2. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

да не бидам лоша, ама ке бидам праведна- ако постои правдина во државава, ти потпретседателе наш има да добиеш дисциплинска мерка, или во најлош случај отказ, затоа што ние што трчаме по состаноци, активности, трибини не сме будали а тебе те НЕМА ни под дрво ни под камен :!:
    да те удрат малку по џепџето да видиш како ке се разбудиш од зимскиот сон

знам ЗОШТО тебе те нема
    затоа што цело време зјапаш во мене ко теле во шарено, а јас те ставив на игнор-кој те тераше да се загледаш во мене бе :fubar:

3. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Абре ова пензионериве веќе не ги можам. Океј - има некој добри и се тоа, ама некоииии |( Абе една баба како ме напна во автобус во вторникот мозокот ми го запали.
    Младинава не била воспитана, не сме станувале, во нејзино време раце бацувале.. Само кажи јас и нозете ќе ти ги пољубам |( Кај седнува до мене, и уште си коментира ние старите ќе стоиме младите нека седат.. ПА СЕДИШ БРЕ ЖЕНО ШТО САКАШ ДВЕ СТОЛЧИЊА?!?! Тука и уште некој се прикчучува како они биле многу воспитани, ние не сме, ние ништо не учиме во школо ( не дека они до 4 имаат одено само) и ред други работи.. Ај фала богу се симна старката, на следната се симнувам и јас од една страна баба со торпа 3 пати поголема од неа ме бутка од другата дедото ми вика девојче и јас треба да поминам.. Епа ај ако не јас невидлива ќе станам |( Ахххх каде со овие иновации за бесплатен превоз за пензионери. Пак ќе кажам секоја чест за исклучоците што стварно се океј и заслужуваат и да отстапиш место и се, ама ова бре.. Само коментираат како да они се знаат.. Поука од сега ќе се качувам горе во автобусите, така колку толку не ме стигаат такви баби :x

4. Aries9

Aries9 Истакнат член

Ќе ти ибам тоа лажливото педерче,само ако те начекам!!!

5. baby-star

baby-star Популарен член

Животот не е ама баш ич праведен,кога постојат толку сурови луѓе,лицемери,газолижачи и се по ред.:puke:

6. wolf4e

wolf4e Популарен член

Aман бре луге,зашто имате мобилни телефони кога не се јавувате,ако е нешто итно!? :devil: :@
    Kако ме нервираат вакви луге |(

srcekrsacka likes this.
  7. atmana

atmana Активен член

Mi treba pomos..... :/ Navistina sum vo bezizlezna situacija.. imam 17 godini i slusam edna folk peacka Dragana Mirkovic... Ja slusam od 11 godina znaci veke polno sest godini.. No se sramam vo javnost da kazam deka taa e mojot idol.. :puke: i na site dosega sto sum im kazala me poglednale so potsmev.. kao DRAGANA MIRKOVIC ? a se trudev da prestanam da ja slusam,gledam ednostavno da ja ottrgnam od sebe..ama ne uspeav.. Pa ako mozete vie da mi dadete nekoj sovet.. :'(

8. girl.9

girl.9 Популарен член

Нема што да се страмиш. Штом ти се допаѓаат нејзините песни твое е правото дали ќе ја слушаш или не. Сепак мислам дека подобро да ја слушаш онаа музика која ти се допаѓа, отколку некоја која неможеш да ја поднесеш и ја слушаш само заради тоа што другите ја слушаат :)

atmana likes this.
  9. girl-miri

girl-miri Форумски идол

е неможам веке,јас за тебе оф кутриот да ти помогам некако да не те напаџам со купување па и дури сега заглавив сто доајга зима а јас си немам нисто од дебела облека :devil: :devil: а овие твоиве секој ден си купуват се и сесто само јас да не си купам нисто :devil: :devil: да им ебам м..н...... неможа да гледам вакви луге како вас :devil:

10. elena.mak

elena.mak Популарен член

Колку би сакала некако да му ставам супер лепак во мастиката на кретеноидниот колега што ми е во канцеларија, кој што дефинитивно е најгласниот, најодвратниот, и најмљацкавиот човек на светот!! Па мора ли бе мајка му стара секој ден да сум со нагони за повраќање, од причина што на некое говедо му фали домашно воспитание........ :puke:

11. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Аман значи.. Како е можно у цел Велес асално фустанче да нема. А? Само нитни , нитни и нитни :@ до тука ми е више од нив ... ама стварно :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

12. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

сРамиш

13. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Одсекогаш имав толку добро мислење за тебе. И слободно можев да речам дека ти никогаш не би го направил она што го направи. И тоа, и уште многу други работи за кои дури сега дознавам. И се плашам дека ова е само почетокот.. Како можеше толку време да ме лажеш, а јас толку да бидам наивна и да ти верувам? Толку ли си плиток, бездушен, мизерен?
    Сега сфаќам колкава будала сум (била). :x
    Уште едно разочарување. Не бројам кое по ред. Добро ми тргна,м?
    Само, не знам уште колку долго ќе можам да се смешкам наоколу како ништо да не се случило. И тоа е она што најмногу ме боли. :worried:

14. srcekrsacka

потпретседателе , не си барај изговори дека не си можел да дојдеш на ниту една активност, или состанок затоа што знам дека лажеш-премногу очигледно :)
    како може момче вработен во иста фирма како и ти и студира плус :!: да доага чат-пат на состаноци, да дели отчети како и ние другите само ТИ принцот не можеш :fubar: што сме ние, робови :^)
    и за присуство на секоја трибина плус :!:
    знам дека немаше коментар кога ти пишав дека сум веке 4 години и нешто член-па не ни треба да имаш :lol: и се прашувам што ти текна да ми пишеш воопшто-колку сум исфрустрирана за тоа што го знам за тебе- за нормална комуникација нема место :shake:
    и не свакам што ти е гајле дали јас шеткам, дали имам партнер или не
    најди си некоја ко тебе а не да замараш девојка ко мене-пропалицоооо, колку ме потсекаш на еден бивши што исто е вмешан во политика-не си свесен
    знам дека јас сум ти мета, ама таа мета за тебе е НЕДОСТИЖНА :!:

15. srcekrsacka

човече која некултура си не си свесен
    јас ти се обракам со името, ти мене со еј :fubar:
    не ме ни чуди од тоа маало каде што живееш ти, ниеден асолен нема
    па не се чуди што те изневерила девојка ти, а ти ко слеп за стап си се фатил за неа, и тонеш ли тонеш ко Титаник бе за ЖАЛЕЊЕ си
    јас терсене :wasntme: а ти при крај со нервите
    со кое право ме прашуваш каде вечер, да не сакаш друштво да ми правиш-бог да чува и да брани
    досадно ти било да разговараш со мене за партија-ало будало, во иста партија сме
    да даде Господ во кафичот/дискотеката каде што ке бидеш да ти стават во пијалокот дрога да не можеш со денови да се оправиш :!:
    е сега има да бегаш од мене,а ако те сретнам-пази се :D

16. offtopic15

offtopic15 Истакнат член

РАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА јфдутрњктхр98трктхгхфгкхгкфкгфгориири зошто амааааа баш зошто ....... што толку сум изм грешилааа на ситеее аааааааа... оти им одам по кејф затоаааа ? ?? :envy: :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ вакаа требало такаа требалооооооо од станаа па и вака оди така зборувај совршена да сум билаааааааааа ми јаде ставете ме на излог некаде да стоаммммммм боже милиииииии.. ако не ви чинам сиктер :@

17. cecilia

cecilia Популарен член

ми иде у две капки вода да те удавам

18. jloves

jloves Истакнат член

Па со најдобрата другарка се скарав, штета па учиме во исто школо,во ист клас и седиме една до друга....инаку никогаш не би и кажала ни збор.. Никаква другарка! НИКАКВА! |(

19. srcekrsacka

:@
    поголема тажалка од тебе човеке не сум видела
    АМАН веке со таа твоја бивша АМАН-сечи вени ако си толку будала
    што те читам ми се смачи-само се прашувам зошто ме праша каде ке излегувам, да и бидам замена ли :envy: па нормално дека ке те одбијам :fubar:
    најискрено-жал ми е за тебе, се гледа дека длабоко во себе си срценце, ама не пагам јас на такви ко тебе :shake: НЕМА ШАНСИ бе братче

20. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Како можеше ова да ми го направиш...КАКО???? Од најголемиот непријател не очекував вакво нешто, за тебе се правев...Кога ги добив пораките од тебе, си мислев да не се од друг...не ми се веруваше што читам....се правев за тебе идиоту еден...Ке гориш во пеколот :devil: