- јас дремев на предавања - таа шеташе и пиеше кафиња, а други ја запишуваа на списокот за присуство - јас учев....таа шеташе - јас се брзав да стигнам дома и да седнам над книга да барам решение на задачите за испит - таа се брзаше да оди кај дечкото да се е*е - јас ги положив испитите - таа падна ...сега ТАА бара помош, односно бара да и ги решам задачите и да ги научи НА ПАМЕТ за да положи....јас и реков ако можам ќе ти ПОМОГНАМ само доколку ја знам задачата можам да ти ја објаснам, ама јас повторно да го поминувам материјалот кој веќе сум го положима НЕ БЛАГОДАРАМ!!! Само да те потсетам драга моја колешке, пред 2 години имав испити за септемвриска сесија и цело лето се препотував над книгата на 45 степени, едвај 5 дена отидов во Охрид, а ти цело лето шеташ и постираш слики на фб од твоите викенди со дечкото, на море, на езеро, на планина.....kаде уште не прошета....па можеше да издвоиш барем 2 викенди за да си ги разјасниш задачите сама на себе....да закажеш консултации кај професорот и сл. НО НЕ на тебе ти се шета, епа најди си друга жртва за да учи место тебе ЈАС НЕ СУМ ТАА!!! ПОУКА - на некои луѓе ќе им дадеш прст за да им помогнеш, а тие ќе ти ја земат цела рака
Ма веке за ништо не се замарам....нека оде со кој сака..и онака не ме интересира веке...а и она ако е таа другарка ке ја кажеше вистината...немора да заобиколува...али ако...на лагата и се куси нозете
леле што нема на земјава....па ненормална една, кој ти дава право да речеш дека сум била курва само зошто облеката ми стои...ја можда така атрактивно може да се облечам ама мене не може никој да ме има а тебе срце појќе од пола град те помина....што те боли? тоа што сум како барбика и сите се вртат или тоа што тој што те откачи ме моли мене а?
Јас велам: На некои луѓе НОКТ ќе им подадеш, тие цел лак ќе ти го излупат! Драга, само без нервози, повеќе те сакам таква
Боже божееееееееее што се замислуваш бре? Ама јас сум крива ејјјјј само јас, не си ти ......... цццц не ми се верува
значи како ми тргна оваа година од стрес до стрес , мислам животот ми го скрати за 10 години ...Како кулминација на се денеска се разбудив и ми викаат моите целото производство ни го испрскале со отворен прашок , сето она од што ние живееме .Па тоа се болни луѓе немам коментар , да ти испрска се со отров зошто ? знае ли тој колку труд е вложено таму ? колку време е потрошено за тоа да се сади ? И сега сето она од кое треба да профитираш го нема , а колку се мачеше татко ми да ги одржува деновиве по најголемата жешкава од 3 до 8 да биде таму да да ги наводнува ...а некој од страна да ти се смее и да си вика џабе ти е , не е до сонцето јас ти ги средив убаво љубомора ли е ова што ли е , и сега татко ми треба да се мачи да отвара нова работа ... , и треба ли да ја чува по цели денови за некој да не дојде и да не уништи се повторно А полицијата со прст не мрда ...не е нивно .Ќе помине и ова , кој работи пак ќе има но зошто така ..Јас знам како ми беше кога одев таму да помогнам по најголемото сонце на сеидба , се утепав од 1 до 9 саат навечер ...а некој ми се смеел во фаца велејќи си . џаба сееш ќе се усушат од мојава отвора А сите мускули ми се воспалија , е убаво не суредија Неее ... ти си манјак болен , тоа треба да си луд за да го направиш Се се враќа , се се плаќа .. Баш оваа година да се случи , кога мајка ми се оперираше пред 1 недела и таму 2000 евра требаше и плус контроли секоја недела одење за ск со кола ,и плус доста за одмори потрошивме јас на една страна моиве на друга , а оваа година баш матуранка сум ... Не ми е криво за друго , за татко ми е ... ќе добие човеков некој удар се уби работејќи цела година , мајка ми сега е подобро уште тој да преживеам да го гледам по болници ......А дедо ми уште тоа му фалеше , човекот рацете му се тресат од нервоза веќе..Во последно време колку стрес претрпев незнам Неможам веќе до кога вака ...каков стана свето бе
Не ме провоцирај!!Вријам внатре во себе!! Само имам принцип и морали..Инаку одамна ќе те ошамарав јас тебе убаво!
Зошто го направи тоа? Знаеш дека тој ни ја кажа таа тајна само на мене и на тебе и тоа едвај го натеравме! Сакаше да слушнеш нешто што не треба да го знаеш, а после тоа да го кажеш на кој ти дојде, иако рековме дека тоа што го дознавме ќе го чуваме во тајност?! Мораше ли?! Знаеш ли сега како му е на него? Се испокаравте, тој ти се налути со право, а ти уште велиш дека не ти е гајле?! Епа се гледа каква другарка си за него! Мене ми немаш ништо згрешено, но навистина не ми е сеедно, не сакам најдобриот другар да го гледам повреден, поготово не сакам да гледам да биде повреден од моја најдобра другарка. Сакав да ви помогнам, да ви ги средам односите, но не вие не се интересирате еден за друг, како да ви е гајле, всушност знам дека ви е гајле дали ќе изгубите пријател, а не сте ни самите свесни колку е тешко да го најдете истиот. И на крајот, тој ја изгуби довербата во мене. Зошто?! Затоа што мисли дека и јас сум кажала нешто во врска со тајната, а тоа не е точно. Но сепак, знае и самиот дека никогаш за ништо не сум го излажала или пак издала, колку работи ми кажал, сето тоа сум го чувала, го чувам и секогаш ќе го чувам во себе, а тој знам дека нема целосно да ја изгуби довербата во мене.
Нависина не ми е јасно што и е целта Дај стај се на ФБ за да те прашам што правиш утре зошто мене ми треба друштво за да си купам нешто ( знаеш во смисол: јас бев таа што живее само за шопинг и после сакам тоа да ти го плескам од фаца-дека сум фенси типка уживај срцка мене баш ме занима ти колку ги празниш бутиците низ Скопје ) а ако не можеш тогаш ќе идам со друг а со тебе ќе се видам следнот пат кога нешто ќе ми притреба топ си кисче ама ќе се прашаме за тоа
Што ми е?!??!?!?! не можам веќе.не можам!! Пробувам да сфатам што е проблемот, дали е до мене,ама цело време само еден одговор ми се врти. Немам сила да се справам со оваа врска, иако мислев дека имам. А најлошото е што ова е само од моја страна, на него веројатно му е исто како и претходно-сеедно. Зошто вака ми се случува баш сега, пред одмор. Ништоо не ми се прави , ни на одмор не ми се оди.
Добро ма курво недоебана , што сум ти крива јас па да ми доаѓаш со сељачана и од зад грб да ме гаѓаш со јајца ?! Не те здогледав убаво прво , ама кога дечко ми те опиша .. со нозе раширени , дебел газ нааа олкав и коса искубена , знаев дека си ти ! Секој ден те ебе кај стигне , у тој дупот гнасен и мене ќе ми викаш се ебам јас ?! Се ебам секој ден ама со ЕДЕН ! Машко да сум , пари да ми дадат , не те ебамм . Гнасаааааа ! Иди мавај се по глава со јајцата . Од каде ти се ? Ги снесуваш од тоа што те ебат ? Срамота !! Ти личи ли бе ? Не можам девојче да те наречам , ни д од зборот немаш . Бруки !!! Не можев да бидам прибрана , нема да можев да се испразнам ко што треба . Се извинувам за речникот .
Убаво е да се игра со туѓи чувства,а на тебе кога ќе ти напраат така одма грди топици се пишуваат,одма се пишува и совет од Аннии се бара.Ако така сакаш јас знам поубав начин за играње . Зар е можно да си толку глупава бре?Ццццц ме напна со пораките и готово значи сфати го зборот.Ти кажав нејќам и крај.Завршено е тоа.Од авион се гледа што ти е целта.
Јааа МРАЗАМММММ... сака да ме натера да помислам дека мојата најдобра другарка му се пуштала на мојот симпатија а тоа нема врска бидејќи они не се познаваат.... Уффф ке ја отепам ако уште малку ми попише на Chat-от...
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ми требаше ова извикување. Одамна се немав испукано. А толку бес имам во мене.
Дебил невиден .. Шо се замишљаш ти бе ? Шо мислиш кј си ти некој важен господин ? епа грешиш јас ке ти кажам .. Ти си едно одвратно суштество кои има 30 и некој година .. а се дереш на 17 годишно девојче .. да ти ебам тоа сељакот ружен .. Дебилу .. тво е ли игралиштето ти ли си го направил па да ми се дереш да не кружам околу него .. Ама требаше да застанам и да кажам шо ке ми напраиш бе ако не престенам да вртам кругови околу игралиштето ?? .. Ај дебило да ти се серам у тоа големит гз шо го имаш .. ослаби море свињо дебела па после да ми збориш на мене и другарка ми (забораив да ја спомнам нејзе ) .. Извинете на вулгарните зборови
Доброо деее сега самата на себе ќе си викам и ќе си се испукааааам. Знам дека ако не се наспијам не сум јас,јас, цел ден нешто ќе ми смета, ама ова твоево Лукс, не бива, секој ден ај уште малку, уште малку, убаво ми е да спијам и се преспивааш брее алооо... А добро можда ти е некоја тактика, дека се ближи станувањето рано па предвреме да надокнадиш да не ти биде мака после станувањето. Само не знам како се ќе навикнеш, знам ќе ти бидит многу мака и ќе си викааш во тебе сакаа летоооо назад , ама немаа! Илеат ми одговарат ова спиењево , го преспива дел од жешкиот ден и после им се чудам како им е жешкоо. Лукс НАЈГОЛЕМАТА СПАНКА НА ФЕМИНА И ПОШИРОКО