што ми требаше да ја постирам песната-очи што тајни кријат можеби ке свати мегу редови што сакам да кажам ама можеби и нема-дај боже да не нешто бев насмеана и само што го видов дека тој е вклучен срцето почна да ми чука, рацете да ми се тресат о Господе зошто вака ми се случува па не сум тинејџерка за вакви симтоми кога типот ми е во близина или во комуникација глумам индиферентна а вака умирам пополека во себе и сето тоа го прикривам со како ми успеава да се смеам незнам зошто ова мене ми се случува ниту го испровоцирав, ниту сторив нешто да го заведам-сум најнормална како со сите така и со него
Баш сакам во моментов да имам едно магично стапче која би ми ја средило собава само со еден збор ! Вечно мрза ќе си останам!
како можеш да постираш дека си којзнае колкав верник а всушност си бил а најверојатно и ке останеш превара тешка со тапија-те издаде другарка ти уште тогаш дека си имал секогаш некоја на лагер, и ти мене и на сите твои ф.б. пријатели ни глумиш лудило дека незнам колку веруваш во Господ , посветен, се молиш или можеби изневеруваше која ке стигнеше а не ти беше гајле а тебе кога саканата те изневери до срж те здоболе па сега криво ти е , се каеш глумиш лудило.
оф леле, зошто сум тооолкав инает инает не инает решив да молчам па што сака нека биде цела недела амаааа следната недела има да прозборам-мислам дека така е нај добро, па со господ напред ке видиме што ке се случи
Зошто кога сите објавуваат на фб какво е времето како си поминале на некој концерт како завршил некој натпревар ОКЕЈ Е ...а кога ќе објави некој друг "ако не објавевте немаше да знаеме" Па дури и на фб постои дволичност...господе направи нешто затоа што во ваков свет повеќе не се живее Spoiler Ова со фб го зедов само како пример
Оффф господе ! Знате ,песимист е тој кој пробал неколкупати веке и живтотот го удрил таков бокс да не му текне да проба повторно ..ОВА МИ СЕ СЛУЧУВА МЕНЕЕЕ веке се ми е прекуглава ..
АМАН од овој татко ми-досада жива е и не ми е јасно ЗОШТО се крие типот од партија на ф.б. кога ке ме види пред некој ден ме бомбардираше со критики, а овие два дена го снемува само што ке ме види-која КУКАВИЦА и себе си се нарекува машко барем во таков облик го создала природата
Не можам да си го користам новиов број на џабест цел ден имаат пад на системот бруки џабе го земав сега сум без број а што е најсмешно имам нов број глупости така ми треба кога користам глупав џабест подобро да си земев вип
Spoiler ДА ТИ ЕБАМ И МАТЕМАТИКА И СВЕ ЗНАЧИ БИВАШЕ СИТЕ ДА ГО ОДЛОЖАТ ТЕСТОТ А НА НАС ДЕНЕС ДА НИ ТЕКНЕ ДА ПРАШУВАМЕ И ТОА НЕ БЕШЕ НА СМЕНА КО ЗА БЕЉА ПА АЈ ПО ДИРЕКТОРИ СЕ ВЛЕЧЕМЕ АБЕ НИ ЗНАЕ ЧОВЕК ДАЛИ ДА УЧИ НИ ДАЛИ ДА СЕДИ ПА И ТИ КВАЧКО ЕДНА ОД ПРОФЕСОРКА Не ЗНАЕШ ДА ОБЈАСНИШ КО ЧОВЕК ИЛИ ТАА ГЛАВАТА ЗА ШИШАЊЕ ТИ Е ПА ДА ЗАБОРАВИВ И ОНАКА СИ ПЛАВУША НИШТО ОД ТЕБЕ НЕ НАУЧИВ, ОФ ЌЕ СИ ПУКНАМ ОД НЕРВОЗИ НИТ ЗНАМ ДАЛИ ДА ПРОБАМ ДА НАУЧАМ НЕШТО ИЛИ И ЛЕКТИРАВА КОЈА ИНАЧЕ ПОДОСАДНА НЕ СУМ СРЕТНАЛА ДА ЈА ЧИТАМ А ТЕК ДО ПОЛА СУМ ЛЕЛЕ ЌЕ МЕ УТЕПА МЕ ШКОЛОВО ЌЕ СИ УМРАМ МЛАДА ДА ТИ ЕБАМ И ШКОЛО И СВЕ! АМА АКО
Spoiler И ако ми е се у живот што ми се дешава AKO МИ Е !!!! ГЛУПА ЕДНА СИ ГЛУПАААААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!! Глупа си цршо глупаааааааааааа па чекај глупава една па.
што ти ги читам постовите, ми доага еден да ти мавнам дури преку компјутер поголем плачко нема, не постои што маж си ти бе колку си очаен за љубовта леле човече гревче си како не им е смачено на другарките/другарите да ти лајкнуваат, коментираат и во живо да те слушаат не ми е јасно, не свакам како што си тргнал и вени ке сечеш во име на љубовта ако си до толку будала би мај гест ама после кој ке те спаси незнам незнам ни јас што се замарам треба да те скролам и крај, ама јас многу лесно се соживувам со се и жал ми е за тебе-најискрено пред се како човек -секако ти незнаеш и нема потреба да знаеш неколку пати баш размислував и лани каков беше а каков си сега-разлика огромна ко да не си истата личност-ех... што му прави на човекот љубовта
Знаете што? Не сум ви јас крива што не знаете да штедите, што влегувате во минуси, што на крај не добивате плата. Не сум јас крива што за цигари трошите преку 1000 неделно, исто и за други непотребни луксузи. За личност на моја возраст имам и потпросечни барања. Не ви барам за секоја глупост пари а еднаш во месецот ќе побарам нешто.... Само сакам никад да немам живот како вашиот, ете тоа си посакувам најмногу. Фала богу, никад нема да тргнам по вашиот пат. И верувам дека многу поубаво ќе ми биде во животот. Прво погледнете си ја кривицата во вас па после ги обвинувајте другите!
не ми се верува што прави другар на мој бивши а неколку години е помал од мене-ми мести негови другари ко божем да се запознале со мене, очигледно ми се одмаздува затоа што го одбив за да биде со мене-беше тоа онс а пон а тајм ако го фатам има да го скршам
Толку сакав да одам денеска да си купам облека а тоа ладно надвор ми студи главата да ја подадам низ врата
што потпретседател си ти бе претпред изборна кампања а ти ке бегаш за Белград-Србија немој, блиску е , факај магла за Австралија, Америка-боже будала човек или страв те фака да не ме видиш на состанок активност или сл а леле човече што си кукавица а јас сум се преплашила да не те сретнам а ти бегаш од мене кој памет -пази да не те изедам незнаев дека сум толку опасна и ти си бил вратот на УМС аха да да сигурно море да даде Господ да те наврне снег да не можеш да се вратиш од таму-па да видиш дали ке бегаш кога највеке си и потребен на партијата
темава ми стана омилена периодов диар вајс пресидент стоп торчуринг јур селф вит јур екс грл френд анд ГЕТ А ЛАЈФ да си ми овде сега би ти ја треснала една сите звезди би ги изброил што се мачиш ко будала и се жалиш на ф.б. мислиш на неа гајле и е за тебе-јас тебе не те свакам што се не ми се случи мене во љубовта до сега а последната врска ептен ме докусури и само некои личност знаат за тоа-луге од доверба нели а тебе да почнеме да те оплакуваме жив а ко мртов да си од внатре машко кога сака сака и додека не преболи сам од себе ке се мачи ко гревче некое-жал ми е да те читам звучиш ко само ТИ да си бил заљубен и ко само ТЕБЕ да те повредиле.
Зашто сите ми кажуваат што да правам??????? Сакам да бидам слободна, слободно да се изразувам.. сакам животот да го живеам според моите правила и никој др. да не ми се меша зашто кокошка има да го напраам
Spoiler Се надевав дека никогаш нема ова да го кажам, но ете - сакам да заминам од државава! И ќе замнам... незнам како, и незнам кога, но ќе заминам... Јас овде веќе не можам да градам иднина. Јас овде не би можела и не сакам да ги пораснам своите деца... Ова е општество без вредности, општество без срам, без образ. Учев...навистина учев...учев толку што бев меѓу најдобрите во генерацијата на факултет...учев толку што и ден денес луѓе со поголем "стаж" од мене се обраќаат кај мене за помош... За што? За да не можам да си дозволам нови чизми? За да немам пари за ништо освен сметки и храна? Не, на моите родители не можам да се потпрам, се плаќам сама. И се наоѓам во ситуација да ги преседам дома викендите...зошто? Затоа што овде не се цени знаење. Овде те плаќа кој колку сака. Ти само работи... НЕ РАБОТАМ! нема да му го полнам џебот на никој, па макар и сите викенди ги дочекала в кревет. Нека тоне бродов...ама јас не останувам во него!
не е можно ваква карма да имам јас да излезеш од ординација и да налеташ на човек од фирмата на тој кој што ти се плетка во мислите и да те примети како си викаш Господе помогни ми-ова може да ми се случи само на мене арно рече психијаторот за Дијазепам од 2 милиграми кога ке бидеш многу нервозна и ке почнам да го практикувам тоа само ако си се бендисаме јас и таблетите Господ нека ми помогне