ама ти имаш нешто против мене??? неможам воопшто нормален муабет да ти направам...на пример те прашав денес нешто ти ми се испонаша крајно ненормално...сериозно имаш нешто против мене,ме мразиш или шо? у пичку матер де не си ми ич јасен
јас сум крива...!! јас сум крива!!! КРАЈ!!! . . . од денес ништо повеќе нема да биде исто..!! ова сега стварно ме навреди... КРАЈ!
Ја и даље не можам да сфатам како некој може да прекине без причина, колку треба да бидеш кукавица за да се криеш на фб (баш тебе ќе ти пишам), имаш 25 год човеку!!! ама не, не си ти крив, требаше да знам што човек си.. ’’другарка’’ ти ти е побитна од све изгледа, ако ти е и само другарка..
..Си останав со прст у уста. Сакав снег, страшно многу. Ама сега под снегот има лед. Уф, не го можам. И стварно немам претстава како ќе одам на школо. На две крачки ми е, ама имам улица за минење, јбг. А сите улици се смрзнати... брр се наежив.
Абе со кој памет, и како може бре, ветре да ме дувне јас одма со температури, одма болна, денес заврна снег и јас БОЛНАА Да си пукнам од мака, толку време го чекав и одма болна.Ама сепак бев до аптека згазнав на снег, и не отидов ни во школо, сега нема да ми веруваат моиве дека ми е подобро, ама да, подобро ми е, се изнапив и вчера еве и сабајлево парацетамол, по 38 температура качувам од грлово,крајнициве. Ма ај нека идат у пм, што ги имам, што постојат
ЗОШТО бегаш од мене толку ли сум страшна? па ако не сакаш да ти пишувам или да сум ти пријател на ф.б. ИЗЈАСНИ СЕ мене рацете ми се тресат од возбуда, се смеам без контрола што се осмелив да ти пишам а ти бегаш од мене
сите отворени во муцките до тука и назад абе видетесе прво вие во огледало ле ле ќе задавам некој жими све
богами..не разбирам јас како може некој да ве мразе,а вие ништо да не му имате напраено? тоа не го разбирам..некое луѓе се веселат на мојата тага..ама кругот се врти..еден ден и на таквите ќе им биде вратено
Мене страшно многу ме интересира што работа имаат професорите во училиштето ? Дали имаат работа да посматраат кој како се однесува со другарките или имаат работа да предаваат и да учат деца. Што се замараат со нас, тоа време ќе го потрошат на предавање убаво ! Ма што има ти да се замараш со тоа дали јас учам или не ! По твојот предмет имам 5, имам ! Што те интересира што незнам јас историја, што не одговарам ? Што те боли тебе долниот што правам јас со оцените и со животот мој ?
ништо ...си го повлекувам мислењето ...јас те изнервирав ...крива сум ок признавам ама се грижам де за него па и ти се извинив шо инаку не го практикувам многу
како можеше тогаш да деградираш луге на тој начин не биле Скопјани па што ако не се, сите сме ЛУГЕ од КРВ и МЕСО кај тебе во продавницата си дозволувал да купуваат само Скопјани-а имаш потекло од Порече и ти си бил Скопјанец како да не е вакви напокондирени тикви највеке ме нервираат до вчера бил опинец а сега глуми чевел.
Го мразам новиот Yahoo mail,го мразам! Одвратно изгледа! Мразам кога сто пати ми менуваат нешто без прашување,МРАЗАМ!!!