Имам чест да живеам во ваква посрана држава. Задоволни сте? Останавме без работа јас и моите колеги , да ти ебам државата , како можеа ова да ни го направат , љубоморни створови , абе толку труд , толку напори да стасаме каде што сме сега и едни лигуши дојдоја да направат лажен записник .............. Ќе ве снајди истото ама потребно е време. И што како ќе живееме ? Каде да работиме ооооо господа вие на високи функции кој ве донесе таму ? Зарем се заборавени работите што се правеа за вие да стасате до таму ? Ноќите непроспиени на моето семејство? Бевме патриоти не молеа да одиме во друга држава , нененене велевме н ие сме Македонци ние ќе си останиме тука ќе вложуваме да се гордеат нашите предци, ама не не вредело прва прилика вадам бугарски пасош и заминувам без око да ми трепни. Останете со здравје со вашите болни умови. А ти госпоѓо што дојде овде и законите што ги вадеше од ракав ќе те начекам и ќе те исплукам во лице уствари не , не заслужуваш толку не вредиш ни 5 пари, срам да ти е господ ќе ти плати.
што раководство ке бевте вие бе за потпретседател знам дека е изгубен во свемирот, дувни ветре развигорче-колегите мајтап играат со него на ф.б. срамота ама претседателот ме чуди-арно кажа таа од Општински заспан е а членовите да трчаат ко муви без глави каде ке им кажете вие избори се ближат, сите трчаме а која фрустрација е кога ке стигнеш на зададена локација и ти велат- ние завршивме, мегу редови не ни требаш ти, зошто доагаше е тогаш ти доага да направиш, онака од мерак. ке дојде Март, ке поминат изборите, ама веке нема да стапнам ни на состанок ни на било што што има врска со партијава-ако до тогаш не завршам во лудница
Те мразам ма те мразам немаш поима колку те мразам од се срце.И нема и нејќам да се дружам више со тебе чим сакаш да се дружиш со друго друштво повели и нејќам да ми пишуваш пак такви ливчиња зашто нема пак да подпаднам и дружи се со другата ми е гајле и прајте тоа што праите ама јас нема. Само ми е жал што ми го зема најдобриот другар и знам дека не го сакаш а тој пак од што те сака више не е тој што беше незнам чија вина беше ама тој е друг тој е сосема спротивното од што ми кажа дека ќе биде.И нема да се мачам више за тебе зашто нејќам земи си го тој другарти и губете се само сакам да си го вратам другарми и да му ги отворам очите.
НЕ МОЖАМ ПОВЕЌЕ.. НЕ МОЖАМ, НЕ МОЖАМ НЕ МОЖАМ... НЕ МОЖАМ ДА ЗАБОРАВАМ, НЕ МОЖАМ ДА ПРОДОЛЖАМ... ЕДНОСТАВНО НЕ УСПЕВАМ, НЕ МИ УСПЕВА... СЕ ГУШАМ, БОЛИ.. НИШТО НЕ ПОМАГА... МИ ТРЕБА.......................
Сите ќе видат еден проклет ден.. Некои сељаци ќе ми се праат паметни, вакви онакви.. И ќе видат дека еден ден скапо ќе платат, макар и за најмала ситница.. сите ме сметаат за некоја неважна, ама еден ден ќе се покајат за секој збор што го исговориле од устичето и на своја кожа ќе осетат што се муки.. Мејби она што они ми го напраија не беа муки, ама она што ја ќе им го напраам ќе биде.. За се си има свое време.. Ќе им вратам за се! Ќе се одмазнад за СЕЕЕЕЕ!
Ми скисна,ете ми скисна од се....фак евритинг,веќе со никој ништо не се договарам,а и со тебе мајмун!!!
зошто зошто зошто утре е понеделник и имам такви глупи и тешки часови, зошто ќе испрашуваат скоро сите утре немаат ли попаметна работа
како може другарка што некогаш ко сестра си ја сакала да ти се налути за тоа како ти не можеш картите да и ги дадеш што си и купила за со другарка и на концерт да одат-со нејзини пари а да не помисли дека имаш свој живот, свои проблеми и обврски како што се замислува таа бе и после помагај и биди фина со неа-после ова богами ке видиме
душо ти зарем сеуште веруваш во другарство некој ти е другар или другарка на денешно време се додека има корист од тебе додека има потреба после тоа толку,кавги лутење така оди тоа не се замарај ич не вреди за нив,гледај си тебе да ти е убаво на душичката кога незнаат што е другарство почит и разбирање не ти ни требаат и јас имав еден куп такви другарки ама сите ај у пм сега имам само две доста ми се позз
Ахх девојче да си ми сега тука... Да уште ме држи од прееска, не се секирај душичке- ќе видиш ти со кој си имаш работа
Аххххх е многу се нервирам со овие постидипломски , 25 евра од испит , 80 евра ми требаат да ги пријавам 3 те испити кој трошок го имаат они за тоа , и баш пред нова година малку им се 500 евра по семестар уште сакаат безобрзани ааа овој економски дубара за пара и демек државен бил не соголи
леле З како ме нервираш човече-да те најдам некаде и да ти удрам еден знам дека ме мразиш, дека не можеш да ме поднесеш ама знаеш што ЦРКНИ З како зелен или З како змија би рекла второто т.е. знам што ти е поентата-ти си несрекен, се мачиш, тешко ти е а јас ЗА ИНАЕТ позитивни статуси, ти мавнав две корпи позитивни песнички и нормално не можеш ти со мене а во ист ким сме, во иста партија сме, и бегаш ко кукавица кога ке ме видиш-немаш кај да бегаш избори се ближат кога тогаш ке ме видиш и јас тебе исто и никој не бара да ме сакаш ни јас тебе еден коректен однос би било ок ама кога си туква зелена што да ти правам бе и кога ми рече претседателката на кимот зошто не аплицираш таму-во фирмата каде што работиш ти нема шанси, преку мене мртва каков беше лани, каков си сега-т.е. ти одсекогаш си бил гнаса ама сега кога те запознав верувај не сакам да те познавам МИЗЕРЕН си и јас ке бидам опседната со тебе, ке пагам во депресија, на Дијазепами ке завршам-која будала сум понекогаш
уште еден твој клон З ама овој беше речиси ист ко тебе кај се погагаат да се најдат во моја близина за да не можам да те заборавам
Леле глупа сумммммм Баш овој период ли најде да ме фати мрзата и да не ми се учи? МРЗЛААААА. А и е*ете се вие што ми помогнувате да ме онеорасполжотие!!!
Аааааааааааааааа заштоооооооо? Ама зашто мора да се пофалиш одма на другарите за тоа што се случило во петокот, со кој си бил, кај си бил. Заштооо? Па знаеше дека другар ти учи со брат ми и пак мораше се да му кажеш, а знаеш како иде после.. одма зборат луѓето и јадат го*на! И сега што цел клас негов дознал за тоа, а воедно и брат ми што уствари не требаше да знае! Бравоо, стварно браво! Ај, барем да бевме во врска па да кажеше ајде де, ама вака бе.. Може не е некоја голема работа ама стварно многу ме изнервира и ме налути, да си знаеш!
Не можам да издржам до толку касно нашколо веќе не можам, денес тест порано не пушти ама не можам пак
Уште кога некоја глупава гуска ќе дојде да ти зборува несврзани работи и да ти соли памет. Мрш таму умислена амеба и квази хипстерче. Трасни се од некој ѕид и спаси го светот од уште една искубана кокошка со пореметени хормони, кога ти дошло толку до светот .