Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    ГЛУП ГЛУП ГЛУП ГЛУП

НАЈГЛУП СИ

2. SuNsHiNe989

SuNsHiNe989 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    201
    Имам чест да живеам во ваква посрана држава. Задоволни сте? Останавме без работа јас и моите колеги , да ти ебам државата , како можеа ова да ни го направат , љубоморни створови , абе толку труд , толку напори да стасаме каде што сме сега и едни лигуши дојдоја да направат лажен записник .............. Ќе ве снајди истото ама потребно е време. И што како ќе живееме ? Каде да работиме ооооо господа вие на високи функции кој ве донесе таму ? Зарем се заборавени работите што се правеа за вие да стасате до таму ? Ноќите непроспиени на моето семејство?
    Бевме патриоти не молеа да одиме во друга држава , нененене велевме н ие сме Македонци ние ќе си останиме тука ќе вложуваме да се гордеат нашите предци, ама не не вредело прва прилика вадам бугарски пасош и заминувам без око да ми трепни. Останете со здравје со вашите болни умови. А ти госпоѓо што дојде овде и законите што ги вадеше од ракав ќе те начекам и ќе те исплукам во лице уствари не , не заслужуваш толку не вредиш ни 5 пари, срам да ти е господ ќе ти плати.

3. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    што раководство ке бевте вие бе :fubar:
    за потпретседател знам дека е изгубен во свемирот, дувни ветре развигорче-колегите мајтап играат со него на ф.б. :D срамота :x
    ама претседателот ме чуди-арно кажа таа од Општински заспан :lol: е а членовите да трчаат ко муви без глави каде ке им кажете вие избори се ближат, сите трчаме а која фрустрација е кога ке стигнеш на зададена локација и ти велат- ние завршивме, мегу редови не ни требаш ти, зошто доагаше е тогаш :devil: :punch: ти доага да направиш, онака од мерак.
    ке дојде Март, ке поминат изборите, ама веке нема да стапнам ни на состанок ни на било што што има врска со партијава-ако до тогаш не завршам во лудница :worried:

4. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Те мразам ма те мразам немаш поима колку те мразам од се срце.И нема и нејќам да се дружам више со тебе чим сакаш да се дружиш со друго друштво повели и нејќам да ми пишуваш пак такви ливчиња зашто нема пак да подпаднам и дружи се со другата ми е гајле и прајте тоа што праите ама јас нема.
    Само ми е жал што ми го зема најдобриот другар и знам дека не го сакаш а тој пак од што те сака више не е тој што беше незнам чија вина беше ама тој е друг тој е сосема спротивното од што ми кажа дека ќе биде.И нема да се мачам више за тебе зашто нејќам земи си го тој другарти и губете се само сакам да си го вратам другарми и да му ги отворам очите. :envy: :envy: :envy:

5. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    353
    НЕ МОЖАМ ПОВЕЌЕ.. НЕ МОЖАМ, НЕ МОЖАМ НЕ МОЖАМ...
    НЕ МОЖАМ ДА ЗАБОРАВАМ, НЕ МОЖАМ ДА ПРОДОЛЖАМ...
    ЕДНОСТАВНО НЕ УСПЕВАМ, НЕ МИ УСПЕВА... СЕ ГУШАМ, БОЛИ.. НИШТО НЕ ПОМАГА...
    МИ ТРЕБА....................... ;( ;( ;( ;( ;(

6. The.Princess

The.Princess Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    146
    Сите ќе видат еден проклет ден.. Некои сељаци ќе ми се праат паметни, вакви онакви.. :devil: :devil: :devil: И ќе видат дека еден ден скапо ќе платат, макар и за најмала ситница.. сите ме сметаат за некоја неважна, ама еден ден ќе се покајат за секој збор што го исговориле од устичето и на своја кожа ќе осетат што се муки.. Мејби она што они ми го напраија не беа муки, ама она што ја ќе им го напраам ќе биде.. За се си има свое време.. Ќе им вратам за се! Ќе се одмазнад за СЕЕЕЕЕ! :@ :devil: :envy:

7. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    Ми скисна,ете ми скисна од се....фак евритинг,веќе со никој ништо не се договарам,а и со тебе мајмун!!!

8. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.564
    зошто зошто зошто утре е понеделник и имам такви глупи и тешки часови, зошто ќе испрашуваат скоро сите утре немаат ли попаметна работа :envy: :@ :devil: :!: :envy: :@ :devil: :!:

9. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    како може другарка што некогаш ко сестра си ја сакала да ти се налути за тоа како ти не можеш картите да и ги дадеш што си и купила за со другарка и на концерт да одат-со нејзини пари а да не помисли дека имаш свој живот, свои проблеми и обврски
    како :@
    што се замислува таа бе :fubar:
    и после помагај и биди фина со неа-после ова богами ке видиме

10. TIGARCE86

TIGARCE86 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    1.441
    Допаѓања:
    2.598
    душо ти зарем сеуште веруваш во другарство некој ти е другар или другарка на денешно време се додека има корист од тебе додека има потреба после тоа толку,кавги лутење така оди тоа не се замарај ич не вреди за нив,гледај си тебе да ти е убаво на душичката кога незнаат што е другарство почит и разбирање не ти ни требаат и јас имав еден куп такви другарки ама сите ај у пм сега имам само две доста ми се позз ;)

11. lolita97

lolita97 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    37
    Ахх девојче да си ми сега тука... :punch: Да уште ме држи од прееска, не се секирај душичке- ќе видиш ти со кој си имаш работа ;)

12. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.286
    Аххххх :@ е многу се нервирам со овие постидипломски , 25 евра од испит , 80 евра ми требаат да ги пријавам 3 те испити кој трошок го имаат они за тоа , и баш пред нова година :@ :@ :@ малку им се 500 евра по семестар уште сакаат безобрзани ааа овој економски дубара за пара и демек државен бил не соголи
    :puke:

13. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    леле З како ме нервираш човече-да те најдам некаде и да ти удрам еден :punch:
    знам дека ме мразиш, дека не можеш да ме поднесеш ама знаеш што ЦРКНИ :!: :D
    З како зелен или З како змија би рекла второто :nod:
    т.е. знам што ти е поентата-ти си несрекен, се мачиш, тешко ти е а јас ЗА ИНАЕТ позитивни статуси, ти мавнав две корпи позитивни песнички и нормално :) не можеш ти со мене :rock:
    а во ист ким сме, во иста партија сме, и бегаш ко кукавица кога ке ме видиш-немаш кај да бегаш избори се ближат кога тогаш ке ме видиш и јас тебе исто и никој не бара да ме сакаш ни јас тебе еден коректен однос би било ок ама кога си туква зелена што да ти правам бе
    и кога ми рече претседателката на кимот зошто не аплицираш таму-во фирмата каде што работиш ти :o :tmi:
    нема шанси, преку мене мртва :!: каков беше лани, каков си сега-т.е. ти одсекогаш си бил гнаса ама сега кога те запознав верувај не сакам да те познавам МИЗЕРЕН си :!:
    и јас ке бидам опседната со тебе, ке пагам во депресија, на Дијазепами ке завршам-која будала сум понекогаш

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  14. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    уште еден твој клон З ама овој беше речиси ист ко тебе
    кај се погагаат да се најдат во моја близина :@
    за да не можам да те заборавам :devil:

15. kosmodiks

kosmodiks Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    251
    Леле глупа сумммммм :( Баш овој период ли најде да ме фати мрзата и да не ми се учи? ;(
    МРЗЛААААА. :@
    А и е*ете се вие што ми помогнувате да ме онеорасполжотие!!! :clap:

16. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    222
    Аааааааааааааааа заштоооооооо? Ама зашто мора да се пофалиш одма на другарите за тоа што се случило во петокот, со кој си бил, кај си бил. Заштооо? :devil: :fubar: :@
    Па знаеше дека другар ти учи со брат ми и пак мораше се да му кажеш, а знаеш како иде после.. одма зборат луѓето и јадат го*на! И сега што цел клас негов дознал за тоа, а воедно и брат ми што уствари не требаше да знае! |( Бравоо, стварно браво! :clap: |(
    Ај, барем да бевме во врска па да кажеше ајде де, ама вака бе.. :fubar: :swear:
    Може не е некоја голема работа ама стварно многу ме изнервира и ме налути, да си знаеш!

17. Thebestone

Thebestone Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    63
    Добро бе кај има поголемо село од Скопјееееееее, луѓе кадеее?

18. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.229
    Допаѓања:
    70.706
    дојди Струга,па ќе видиш :))))))

На Thebestone му/ѝ се допаѓа ова.
  19. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Не можам да издржам до толку касно нашколо веќе не можам, денес тест порано не пушти ама не можам пак :@

20. i...ja

i...ja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    181
    Уште кога некоја глупава гуска ќе дојде да ти зборува несврзани работи и да ти соли памет. Мрш таму умислена амеба и квази хипстерче. Трасни се од некој ѕид и спаси го светот од уште една искубана кокошка со пореметени хормони, кога ти дошло толку до светот |( .