Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.435
    Мораше баш денес да ми дојде упм :devil: :devil: :devil:

2. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Мразааам јас со сила да ги буткам работите :tmi:
    Алооо жено ти викаат сакаш со нас или не и твојот долгоочекуван одговор е НЕЗНААМ... :devil: :devil: :devil:
    Е дај жити се кажи ми како може да незнаеш дали ти се оди или не ти се оди некаде со некогуу :emo:

3. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Значи ај донт ноу ват ту сеј.
    :@ :@ :@ Со кој учам само во клас.................................................................................
    И да знаеш дека ќе ја бранам сестра ми кога и да треба па ти ако сакаш и блокирај го фб.
    Крет*н

4. Didi-13

Didi-13 Активен член

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    12
    АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
    будала еден, свиња, стока, ѓубре, говедо како ме изнервирааааааааааааа ухх ќе пукнам од бес, ми доаѓа да го задавам :@ :@ :headbang: :punch: :Down:

5. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Лелеле ич не ми се слави Нова Година со вас бе ич ич ич многу ме нервира тоа место луѓето уште сега си замислувам како ќе биде глупо како не глупа сум затоа Т и Е не слават си знаат они а јас глупа. :envy: :envy: Е нема и утре ќе кажам не и нема значи глупо ее па тоа дебилни да не кажам луѓе коа незнаете што е журка.
    Нема ова,нема тоа значи порано мора да си одиме аа да заборавив вие сте спортисти да да,а знаете што МИ Е ГАЈЛЕ АКО СТЕ нема за вас да си ја уништам најудата ноќ што више нема ни да биде најлуда. :envy: :fubar: :envy: :envy: :envy:

6. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.435
    Се чувствувам ко живо сметало во куќава, за сите гледат само за мене не.
    Како вишок да сум јас.
    Изрод. :devil: :devil: ]:)

На inna89 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
  8. luncika

luncika Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    171
    Не можам веќе!!!!! :sweat:
    Па се ми се собра наеднаш :x , пари за облека( не дека сум од оние што се потресуваат што да носат за Нова година, туку немав нешто посебно за дочекот па морав да купам, инаку ни денар не би дала за облека баш за таа ноќ, ама што да правам кога имам само фармерки,кошули,маички и 2-3фустани што ги имам носено на повеќе пригоди) , пари за дочекот , пари за подарок за најдобрата другарка (баш сега најде да и биде роденден :D ) пари за депилација( не бива да одам несредена..) , пари за нов мобилен( ми истекува договорот па сакам да си се подновам и со мобилен) , пари за подароци за најблиските, па сега сите навалија со покани за на кафе, за ова, за она...
    И како да стасам секаде? Немам веќе пари, немам немам немаммм :devil: :sweat:

Драг ФБ знам дека имам 5 events this week ама исто имам и 500 денари this week... !!!!!!!!!!!!!! :doh:

уфффф , ќе ми ја разбере ли некој макава... |(

9. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Цела штека паломи си купив сабајле и ... Да, еве го трошам и последното паковче што ми остана.
    Погодувате колку ужасно се осеќам, нели?

Ги мразам и синусиве, и фактот дека вака за никаде ќе терам цела зима, го мразам и црвениов и раздразнет нос кој не знае за доста, ја мразам и Вегера затоа што го има најубавиот пица бурек, и расклатениот степ ради кој ќе се спружев на земја колку што сум голема ( а прилично крупничка сум си ), и касиерката у Тинекс која е премногу мизантропски расположена ( опушти се жено, аман ) ...

Ме иритира рекламава на Вип од страните, ме деконцентрира вториот преден заб на тој со мобилниот!!!

http://www.youtube.com/watch?v=z-HKvYDTpoc

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Добро бе овие професориве имаат ли малце чувство за осет?!? :x :tmi: :fubar: Имаме 3-4 предмети по кои не ни ги допредадоа темите и сега, замислете, НИ ВИКААТ ДА УЧИМЕ НА РАСПУСТ!!! :fubar: Имаат ли малце мозок бе, пред распуст ни велат дека во второ полугодие уште одма ќе почнат да испрашуваат :@ :@ :@ Ама јас ако им пипнам книга за распуст да не се викам така како што се викам :devil:

11. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    конечно ја најдов темата ^_^

добро бе луге зошто е врежано во главата на понежниот пол дека МОРА да имаш партнер ако немаш те третираат ко да си не дај боже ко хендикепирана, луда, пореметена и сл.
    навистина колку и да се обидувам да сватам не можам
    ако јас не си го организирам и живеам животот како што сакам од партнерот ли да го барам тоа, тој ли да ми ги реши проблемите што ги имам, бубачки во глава и сл :fubar
    што толку се гледа ко спасител на некој начин не ми е јасно, не свакам :?:
    кога ке слушнам вакви размислувања да излезам од своја кожа-почнувајки од мајка ми, тетките и се што ми е женско во фамилија и уште некој кога ке ми рече време ти е да се мажиш :swear: :devil: :punch:

12. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Леле колку напнавте више со тие штикли бреее :@ па добро ај знам дека ќе носите неколку од вас ај,и немора да ги спомнувате на секое.Само нема да ми изгледате на нормални девојчиња ај да беа некои онака штикли али вие па....теткици ќе се праите за Н.Г излеа :fubar:
    Леле бе ич не стигнуваат пари од се да скратиш пак нема,ќе ги банкротирам мама и тато уште малку :D
    И се ме нервира бе и фејсбуков,и цело одделение и се друго.Дури нема ни песни за слушање сите ми се досадни :x

13. little-girl

little-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2011
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    9
    Воо последно време сумм многу нервозна... незнаем зашто ..поради таа нервоза последниве 3 дена си ги испорасипав оценките... се карам со ситее.. :devil: :@ многу се нервирам а незнаем заштоо :/ и разни соништа сонувам.. глупостии не поврзани... -.- ауу мноогуу сумм нервозна ми иде тастатуава да ја искршам од главата на братми додека јаде... незнаем што ми се случува ... мислам дека сум при крајј на живцивее.. дај кажете мии некој начинн да оладам малку ... или можеби некој на очи ме фатил ма да не верувам во тоа :?:

14. kathy-style

kathy-style Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2012
    Пораки:
    301
    Допаѓања:
    191
    Сега ли мораше да се разболам? Пред Нова Година. Не можам ниту да зборувам, ниту да голтам...Грлото ми е лом..Температура 38....Аман сега мораше да ме фати вирусот :puke: Не е фер да си седам за Нова Година дома покрај огинот пред ТВ. Ајде се надевам за 1 ден ќе бидам здрава

15. kathy-style

kathy-style Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2012
    Пораки:
    301
    Допаѓања:
    191
    Сега ли мораше да се разболам? Пред Нова Година. Не можам ниту да зборувам, ниту да голтам...Грлото ми е лом..Температура 38....Аман сега мораше да ме фати вирусот :puke: Не е фер да си седам за Нова Година дома покрај огинот пред ТВ. Ајде се надевам за 1 ден ќе бидам здрава

16. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    Значи БРАВО
    И ФАЛА Ти !

Уште значи си го носиш поквареното понашање м?

Значи не планираш да смениш со мене ?

Фала ти, успеа да ме повредиш пак после 4 дена одкако дојде ... :clap:

17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Ти се мочам у тоа петардите. ]:)
    У тоа дупчето од позади да си ги набутате, не нормални едни! :fubar:

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  18. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    значи денес ке најдеш да ме изнервираш а :!: упм :devil: ајде иди шетај али не ми кажувај вака ке правиме онака :devil: јас се испланирав а тебе те нема :devil: :devil: :devil:

денес бре најде денес,цела година исто сега и другава година пак :@ упм

19. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Настинко ајде подалеку од мене овој ден... |(

20. Sunchild

Sunchild Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    361
    Ке му ги скршам забите на тоа малото комшиче кога ќе го фатам!!!! :devil: Уште една петарда нека фрли на улица и ќе јаде попара цела година! Уплав ми фати кучето од тоа глупите петарди! Во гз ќе му ги начукам и ќе му го расцутам ко трендафил! :@