Мразааам јас со сила да ги буткам работите Алооо жено ти викаат сакаш со нас или не и твојот долгоочекуван одговор е НЕЗНААМ... Е дај жити се кажи ми како може да незнаеш дали ти се оди или не ти се оди некаде со некогуу
Значи ај донт ноу ват ту сеј. Со кој учам само во клас................................................................................. И да знаеш дека ќе ја бранам сестра ми кога и да треба па ти ако сакаш и блокирај го фб. Спојлер Крет*н
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА будала еден, свиња, стока, ѓубре, говедо како ме изнервирааааааааааааа ухх ќе пукнам од бес, ми доаѓа да го задавам own:
Лелеле ич не ми се слави Нова Година со вас бе ич ич ич многу ме нервира тоа место луѓето уште сега си замислувам како ќе биде глупо како не глупа сум затоа Т и Е не слават си знаат они а јас глупа. Е нема и утре ќе кажам не и нема значи глупо ее па тоа дебилни да не кажам луѓе коа незнаете што е журка. Нема ова,нема тоа значи порано мора да си одиме аа да заборавив вие сте спортисти да да,а знаете што МИ Е ГАЈЛЕ АКО СТЕ нема за вас да си ја уништам најудата ноќ што више нема ни да биде најлуда.
Се чувствувам ко живо сметало во куќава, за сите гледат само за мене не. Како вишок да сум јас. Изрод.
Не можам веќе!!!!! Па се ми се собра наеднаш , пари за облека( не дека сум од оние што се потресуваат што да носат за Нова година, туку немав нешто посебно за дочекот па морав да купам, инаку ни денар не би дала за облека баш за таа ноќ, ама што да правам кога имам само фармерки,кошули,маички и 2-3фустани што ги имам носено на повеќе пригоди) , пари за дочекот , пари за подарок за најдобрата другарка (баш сега најде да и биде роденден ) пари за депилација( не бива да одам несредена..) , пари за нов мобилен( ми истекува договорот па сакам да си се подновам и со мобилен) , пари за подароци за најблиските, па сега сите навалија со покани за на кафе, за ова, за она... И како да стасам секаде? Немам веќе пари, немам немам немаммм Драг ФБ знам дека имам 5 events this week ама исто имам и 500 денари this week... !!!!!!!!!!!!!! уфффф , ќе ми ја разбере ли некој макава...
Цела штека паломи си купив сабајле и ... Да, еве го трошам и последното паковче што ми остана. Погодувате колку ужасно се осеќам, нели? Ги мразам и синусиве, и фактот дека вака за никаде ќе терам цела зима, го мразам и црвениов и раздразнет нос кој не знае за доста, ја мразам и Вегера затоа што го има најубавиот пица бурек, и расклатениот степ ради кој ќе се спружев на земја колку што сум голема ( а прилично крупничка сум си ), и касиерката у Тинекс која е премногу мизантропски расположена ( опушти се жено, аман ) ... Ме иритира рекламава на Вип од страните, ме деконцентрира вториот преден заб на тој со мобилниот!!! http://www.youtube.com/watch?v=z-HKvYDTpoc
Добро бе овие професориве имаат ли малце чувство за осет?!? Имаме 3-4 предмети по кои не ни ги допредадоа темите и сега, замислете, НИ ВИКААТ ДА УЧИМЕ НА РАСПУСТ!!! Имаат ли малце мозок бе, пред распуст ни велат дека во второ полугодие уште одма ќе почнат да испрашуваат Ама јас ако им пипнам книга за распуст да не се викам така како што се викам
конечно ја најдов темата добро бе луге зошто е врежано во главата на понежниот пол дека МОРА да имаш партнер ако немаш те третираат ко да си не дај боже ко хендикепирана, луда, пореметена и сл. навистина колку и да се обидувам да сватам не можам ако јас не си го организирам и живеам животот како што сакам од партнерот ли да го барам тоа, тој ли да ми ги реши проблемите што ги имам, бубачки во глава и сл :fubar што толку се гледа ко спасител на некој начин не ми е јасно, не свакам кога ке слушнам вакви размислувања да излезам од своја кожа-почнувајки од мајка ми, тетките и се што ми е женско во фамилија и уште некој кога ке ми рече време ти е да се мажиш
Леле колку напнавте више со тие штикли бреее па добро ај знам дека ќе носите неколку од вас ај,и немора да ги спомнувате на секое.Само нема да ми изгледате на нормални девојчиња ај да беа некои онака штикли али вие па....теткици ќе се праите за Н.Г излеа Леле бе ич не стигнуваат пари од се да скратиш пак нема,ќе ги банкротирам мама и тато уште малку И се ме нервира бе и фејсбуков,и цело одделение и се друго.Дури нема ни песни за слушање сите ми се досадни
Воо последно време сумм многу нервозна... незнаем зашто ..поради таа нервоза последниве 3 дена си ги испорасипав оценките... се карам со ситее.. многу се нервирам а незнаем заштоо :/ и разни соништа сонувам.. глупостии не поврзани... -.- ауу мноогуу сумм нервозна ми иде тастатуава да ја искршам од главата на братми додека јаде... незнаем што ми се случува ... мислам дека сум при крајј на живцивее.. дај кажете мии некој начинн да оладам малку ... или можеби некој на очи ме фатил ма да не верувам во тоа
Сега ли мораше да се разболам? Пред Нова Година. Не можам ниту да зборувам, ниту да голтам...Грлото ми е лом..Температура 38....Аман сега мораше да ме фати вирусот Не е фер да си седам за Нова Година дома покрај огинот пред ТВ. Ајде се надевам за 1 ден ќе бидам здрава
Сега ли мораше да се разболам? Пред Нова Година. Не можам ниту да зборувам, ниту да голтам...Грлото ми е лом..Температура 38....Аман сега мораше да ме фати вирусот Не е фер да си седам за Нова Година дома покрај огинот пред ТВ. Ајде се надевам за 1 ден ќе бидам здрава
Значи БРАВО И ФАЛА Ти ! Уште значи си го носиш поквареното понашање м? Значи не планираш да смениш со мене ? Фала ти, успеа да ме повредиш пак после 4 дена одкако дојде ...
значи денес ке најдеш да ме изнервираш а упм ајде иди шетај али не ми кажувај вака ке правиме онака јас се испланирав а тебе те нема денес бре најде денес,цела година исто сега и другава година пак упм
Ке му ги скршам забите на тоа малото комшиче кога ќе го фатам!!!! Уште една петарда нека фрли на улица и ќе јаде попара цела година! Уплав ми фати кучето од тоа глупите петарди! Во гз ќе му ги начукам и ќе му го расцутам ко трендафил!