Те мразам, најмногу. Да, знаеш некогаш да бидеш добар иако е премногу ретко. Ама зошто секоја забава мора да ми ја расипеш бе? Зошто?
Каква ти е таа мистериозност бре, погледни си ги годините. Ми се гади од тебе во секоја смисла, органски веќе не те поднесувам, ниту сакам да комницирам со тебе. Гад.
Сега ќе ти кажам копиле едно безобразно....Дозволувај да те влече таа мајкати курвата гнасна за нос....нека те манипулира ко да си 2 годишен магаре едно слушај ја и онака си пичкааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ТЕ МРАЗАААААААМ НЕКА ТИ ГО ПЕРАТ ПАМЕТОТ ама курац прашак не давам ДОЗНАВ КАКВО ГОВЕДО СИ ТОЛКУ ОД МЕНЕ ОД ТАА КУРВАТА ШО ТИ ВАРИ ГРАВ ПОИШЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕДИПОВ КОМПЛЕКС!
Распуст ти е сеа па ајде 24/7 ќе седиш на ФБ, нели ??? Е кур*о една, посакувам да не постоиш повеќе !!! Мнооогу знаеш да провоцираш со слики и со групи, посебно па со коментари... Да, баш си јака ! Мило ти е што ти успева ??? Море за тебе само Ај среќна нова година, се најубаво и ЦРКНИ успат !!!!!!!!!!!!!!!
Бештијо еднаааа! Лажичка ке те викам од сеа.. Се прашуваш зошто? Еве ти го одговорот: Затоа што идеш гратис со кафе!!
ИДИОТИИИ ... Ако одиш со некој накафе одма дечко и е ... ццц напрвиле по 30 и нешто години, не си гледаат за нив за други најдоа да кажуваат
Preku kur i od fakultet i od polaganje i od ispiti i od glupi muski sho nesvakaat deka gi svigas nego mora sve da im nacrtas a nacukale 20 godini u gzot!!!
АААААААААААААААААААААААААА Кај природно е плава и уште со сила се повеќе и повеќе станува плава нека е здрава и жива ама многу е глупава.... Нека си има свој живот...нека му пишува пораки на нејзиниот дечко а не на туѓи дечковци...нека си има другарки аман преку глава ми е од неа....
зошто баш овие два дена татко ми мораше сцени да прави по дома кога највеке ми треба мир и концентрација за преводите а на брат ми за испитите епа од утре веке нема да биде така -ако не сака брат ми, јас ке си спакувам што ми треба и во библиотека мир и тишина оти вака не се издржува
Ужаснооооооооооооооооооооооооооооооо! Многу е лошо чувството кога се враќам на форумов и првото нешто што го пишувам е нешто вакво, нешто лошо. Учење, учење, учење, љубов, љубов, љубов, семејствоо, дечковци кој ги има се помалку.. О Божее се си е некако во нормален ред. Школото, учењето, што прошуштив, надокнадив, каде попуштив поправив, ама некако љубовта не е на моја страна периодов. Не е, не е, не е ! ! !
Премногу очекувам, а премалку добивам. Ете, за тоа ми е најкриво. Ми се чини жива да се изедам. И морам да почнам да си означувам територија. Едноставно морам. За било што. http://www.youtube.com/watch?v=cp42V938eBA ... Now tell me, how's life in the big city I hear the competition's tough, baby that's a pity..
Mразам кога некој ќе ми рече ќе ти се јавам и нема да се јави. Ок, јави се па макар и да откажеш кино/кафе/прошетка! Кај е почитувањето! Луѓето си планираат време, и ако на некој си кажал дека ќе му се јавиш за да излезеш, но испаднат некои причини за откажување (па макар и да се лажни ) јави се и откажи! И непријателите се почитуваат! Денеска и другарка (комшика) и г-динот Д не ми јавија иако рекоа дека ќе ми се јават. Лута сум!