Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.540
    Аман со овие петардите навистина се изнервирав ,ги забранија и повторно се пука :envy:

На feminium му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Зошто еднаш не ме прочиташ што ми е?
    Зошто само ми поставуваш прашања

Па....нека ти текне :fubar:

3. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    добро бе муле едно, толку ли немаш храброст повеке од 5 секунди во очи да ме гледаш
    ама те фатив како се смешкаш :D
    а тоа што еден од твоите другари рече смотана-претпоставувам за мене беше :devil: :@ врз база на што-што и помогнав на девојката во се што требаше од храна :^)
    што ми се смрзнаа рацете и што ми солзеа очите исто ко да плачам-тоа е лично мој проблем :!:

4. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    зошто вака се случуваат работиве-ко некој на цела фамилија од страна на мајка ми клетва да фрлил
    вујна ми починала вчера-дознавме денес
    тетка ми од утре ке лежи во болница-не знаеме колку време а Србија е далеку секој ден ке биде во нашите мисли, зошто се оди наопаку :@ ;(

5. AlanisM

AlanisM Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    590
    Значи по толку време и како свиња и како свиња не, сега ми испаднаа стрии! сега ли сега лииии ?!
    во почетна фаза се, избудалев , лошо ми е , ќе пукнам и ќе се убијам!
    Губете сееее вие бели црвени розеви говедаааааааааааааа!!

6. hearted

hearted Нов член

Се зачлени на:
    7 јануари 2013
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    4
    преку *** ми е од лицемерни луѓе ........ не се живејт вака :devil:

7. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    навистина не ми се верува :x
    мајка ти да те нарече уличарка а ти 4 месеци си во потрага по работа, дома помагаш и единствена забава ти е медитација-повеке е релакс терапија со дружба а тоа што сум сингл е по моја воља и сега за сега така треба да биде :!:

на 27 години ако не излегуваш колку-толку и не се дружиш кога :?: постојано каде си кога ке се вратиш а секогаш кажуваш каде си со кого си е веке :@ :devil: :envy: :swear:
    а на никој не му текнува дека се што ми се случува дома јас набљудувам а како што ниту мир ниту слога има , милијарди да имаме џабе е се :x епа затоа помош од бајачка е добредојдена и здравје боже Фенг Шуи статуетки за низ дома-белки тоа ке внесе малку хармонија
    ги мразам и родителите и нивната грижа-пекол ми го прават животот :puke:

8. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Колку си тешка толку си глупа!
    Како можеше тоа да ми го направиш, смрдло смогесена, глупачка, педерка, урелка :@ :@

9. Oleeenka

Oleeenka Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    524
    ВОШКААААААААААААР :@. Сфаќам дека имаш сесија и преку глава за учење, ама кога киснеш на фб барем како си прашај ме!!!! Сите нерви си ги искинав бре ццц :sweat:
    P.S Знам дека не учиш 24/7 |(

10. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    [СДК] Сакам да кажам...

Да ти ебам почетокот на денот ! Уште не станата од кревет,кревам телефонот и одма нервози ! Па и уште ми се дере на телефон.Ти мене ? Ма немој.Е нема тоа.Не сум ти ја на батерии,така да си знаеш.Цен ден ми го расипа :@

11. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    [СДК] Сакам да кажам...

Глупи пак ми го потрошиле болјерот...:'(

12. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ДОСТА ми од солење памет дека треба да се мажам-и тоа од личности што ни ги знам ни ги познавам а и од фамилија исто
    а и од лечење на комплекси на истите-што сум јас крива што на некоја си баба не се омажила керка и а има 50 години, или што нечии керки имаат мажи кои се љубоморни и не знаат да се однесуваат нормално :^) :!:
    значи убава млада девојка ни крива ни должна треба да го сподели животот со некој само да не биде сама нели? со кое право се мешаат лугево во мојот живот :fubar:

13. AlanisM

AlanisM Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    590
    Twinkle,twinkle little snitch , mind your business you nosey bitch!!!!

На K4813 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. dream.queen

dream.queen Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    191
    КЈТЛЗЅТФЅРЕИОФУЅЛИДФТГХЈКЈХГФДЏЦВБНМНБВЦДФГХЈКЛКЈХГФДСЕРТЅУИОИУЅТРСЗЏЦВБНКИУЅТРДСЏЦВБНМКЈЅТРДСЦВНМЈХГФДСЏДЦФВГБХНЈМК,МНХХНВЦЏЗСЏДФЦВГХНЈМНХБВДСФГХЈКК,НБВЦДСЊЕРТЅУЈМН ЦЏДФРТГХ :swear: :swear: :swear: :swear: :swear:

15. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Пази иде најава на Сител и вика програми наменети за целата публика.... иии оп Драган Вучич го пуштаат |( Па не би рекла дека он е за целата публика, ама ај :devil:

16. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    ке земам ке се обесам за палец од мака :@ ,абе како може да незнам што е тоа лубрикант,абе леле сега си мисли дека сум заостаната млада а незнае што е лубрикант абе јас не сум виновна што не сум по тие работи во последно време,лелеееееј аман аман,запеза сум,ама ако што ми е гајле нека си најде на друго место,значи ке има :$ со девојкаму :lol:

17. glosipgirl

glosipgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    426
    Глупи, прости, да скапите за цел живот ! :envy: ;( Како можите да бидете толку злобни, а, а? :swear: Нема ни вистински другарки/другари, ни дечковци, ни ништо! На НИКОЈ не ви верувам повеќе! Ќе си се затворам дома, супер ми е! Подобро отколку со вас, кучки скапани, неранимајковци. И овие манијачиштава треба да се убиваат !!! :@ Перверзија, без врска. Прост, неиивеан народ ! Прочитајте една книга и јавете ми се, во ред? :!: :@ :fubar:

На Inna5 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    973
    Зошто ???? Зоштооооо морам да сум толку емотивна и секогаш кога некој ме навреди или повреди да плачам ?!?! Дали некогаш ќе дојде ден кога ќе ја издржам сета болка висејќи цврсто на нозе.... уфффффффффффф

19. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Се чудам што машко прави на женски форум и како може да користи за да се удвара :!: Па можда и у право е тука највише женски ќе најде .. ама иди бегај бре .. Имаш Гламстик и што ли уште не :fubar: .
    О боже сачувај!

20. midnight.flower

midnight.flower Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    541
    Допаѓања:
    1.051
    Не знам дали така прават од незнаење или од злоба? Од злоба ќе е, та нели се учени луѓе, факултетски образовани? Да им се плукнам во дипломите!!! Врска немаат од животот ниту од домаќинството!!! Со народ се немаат замешано. Затворен систем, позатворен - ЗДРАВЈЕ!!! Не можам повеќеееееееееее!!!!! :@
    Не можаааааааааааааааааааааам!!!! ;( :@ ;( :headbang: :headbang: :headbang:

Попрво ми доаѓа да умрам и да се спасам! Колку кукавички мисли будат во мене! Така ми треба кога наместо со памет- со срце одлуки сум носела!!! Кај ми беше паметот?!? Да знаев, ах, само да знаев пред 10 години дека денес ова ќе го живеам - немаше да се качам на таа проклета 15-ка и да го молам да се врати - проклета да сум. Ебеш и љубов кога срцево секојдневно ми плаче ;( , кога душава ми се тресе како премрзнат глушец! Ах, што немам еден времеплов! Ах, што неможев да си ја предвидам иднината ;( .

Џабе е сега. Се е џабе. Голем мост направив- само на погрешен брег ме однесе!!! За назад- нема ни време, ни пари, ни нерви, а ниту пак надеж!
    Проклета да сум!!! :@

На Mikako му/ѝ се допаѓа ова.