добро бе муле едно, толку ли немаш храброст повеке од 5 секунди во очи да ме гледаш ама те фатив како се смешкаш а тоа што еден од твоите другари рече смотана-претпоставувам за мене беше врз база на што-што и помогнав на девојката во се што требаше од храна што ми се смрзнаа рацете и што ми солзеа очите исто ко да плачам-тоа е лично мој проблем
зошто вака се случуваат работиве-ко некој на цела фамилија од страна на мајка ми клетва да фрлил вујна ми починала вчера-дознавме денес тетка ми од утре ке лежи во болница-не знаеме колку време а Србија е далеку секој ден ке биде во нашите мисли, зошто се оди наопаку
Значи по толку време и како свиња и како свиња не, сега ми испаднаа стрии! сега ли сега лииии ?! во почетна фаза се, избудалев , лошо ми е , ќе пукнам и ќе се убијам! Губете сееее вие бели црвени розеви говедаааааааааааааа!!
навистина не ми се верува мајка ти да те нарече уличарка а ти 4 месеци си во потрага по работа, дома помагаш и единствена забава ти е медитација-повеке е релакс терапија со дружба а тоа што сум сингл е по моја воља и сега за сега така треба да биде на 27 години ако не излегуваш колку-толку и не се дружиш кога постојано каде си кога ке се вратиш а секогаш кажуваш каде си со кого си е веке а на никој не му текнува дека се што ми се случува дома јас набљудувам а како што ниту мир ниту слога има , милијарди да имаме џабе е се епа затоа помош од бајачка е добредојдена и здравје боже Фенг Шуи статуетки за низ дома-белки тоа ке внесе малку хармонија ги мразам и родителите и нивната грижа-пекол ми го прават животот
Колку си тешка толку си глупа! Како можеше тоа да ми го направиш, смрдло смогесена, глупачка, педерка, урелка
ВОШКААААААААААААР . Сфаќам дека имаш сесија и преку глава за учење, ама кога киснеш на фб барем како си прашај ме!!!! Сите нерви си ги искинав бре ццц P.S Знам дека не учиш 24/7
[СДК] Сакам да кажам... Спојлер Да ти ебам почетокот на денот ! Уште не станата од кревет,кревам телефонот и одма нервози ! Па и уште ми се дере на телефон.Ти мене ? Ма немој.Е нема тоа.Не сум ти ја на батерии,така да си знаеш.Цен ден ми го расипа
ДОСТА ми од солење памет дека треба да се мажам-и тоа од личности што ни ги знам ни ги познавам а и од фамилија исто а и од лечење на комплекси на истите-што сум јас крива што на некоја си баба не се омажила керка и а има 50 години, или што нечии керки имаат мажи кои се љубоморни и не знаат да се однесуваат нормално значи убава млада девојка ни крива ни должна треба да го сподели животот со некој само да не биде сама нели? со кое право се мешаат лугево во мојот живот
КЈТЛЗЅТФЅРЕИОФУЅЛИДФТГХЈКЈХГФДЏЦВБНМНБВЦДФГХЈКЛКЈХГФДСЕРТЅУИОИУЅТРСЗЏЦВБНКИУЅТРДСЏЦВБНМКЈЅТРДСЦВНМЈХГФДСЏДЦФВГБХНЈМК,МНХХНВЦЏЗСЏДФЦВГХНЈМНХБВДСФГХЈКК,НБВЦДСЊЕРТЅУЈМН ЦЏДФРТГХ
Пази иде најава на Сител и вика програми наменети за целата публика.... иии оп Драган Вучич го пуштаат Па не би рекла дека он е за целата публика, ама ај
ке земам ке се обесам за палец од мака ,абе како може да незнам што е тоа лубрикант,абе леле сега си мисли дека сум заостаната млада а незнае што е лубрикант абе јас не сум виновна што не сум по тие работи во последно време,лелеееееј аман аман,запеза сум,ама ако што ми е гајле нека си најде на друго место,значи ке има со девојкаму
Глупи, прости, да скапите за цел живот ! Како можите да бидете толку злобни, а, а? Нема ни вистински другарки/другари, ни дечковци, ни ништо! На НИКОЈ не ви верувам повеќе! Ќе си се затворам дома, супер ми е! Подобро отколку со вас, кучки скапани, неранимајковци. И овие манијачиштава треба да се убиваат !!! Перверзија, без врска. Прост, неиивеан народ ! Прочитајте една книга и јавете ми се, во ред?
Зошто ???? Зоштооооо морам да сум толку емотивна и секогаш кога некој ме навреди или повреди да плачам ?!?! Дали некогаш ќе дојде ден кога ќе ја издржам сета болка висејќи цврсто на нозе.... уфффффффффффф
Се чудам што машко прави на женски форум и како може да користи за да се удвара Па можда и у право е тука највише женски ќе најде .. ама иди бегај бре .. Имаш Гламстик и што ли уште не . О боже сачувај!
Не знам дали така прават од незнаење или од злоба? Од злоба ќе е, та нели се учени луѓе, факултетски образовани? Да им се плукнам во дипломите!!! Врска немаат од животот ниту од домаќинството!!! Со народ се немаат замешано. Затворен систем, позатворен - ЗДРАВЈЕ!!! Не можам повеќеееееееееее!!!!! Не можаааааааааааааааааааааам!!!! Попрво ми доаѓа да умрам и да се спасам! Колку кукавички мисли будат во мене! Така ми треба кога наместо со памет- со срце одлуки сум носела!!! Кај ми беше паметот?!? Да знаев, ах, само да знаев пред 10 години дека денес ова ќе го живеам - немаше да се качам на таа проклета 15-ка и да го молам да се врати - проклета да сум. Ебеш и љубов кога срцево секојдневно ми плаче , кога душава ми се тресе како премрзнат глушец! Ах, што немам еден времеплов! Ах, што неможев да си ја предвидам иднината . Џабе е сега. Се е џабе. Голем мост направив- само на погрешен брег ме однесе!!! За назад- нема ни време, ни пари, ни нерви, а ниту пак надеж! Проклета да сум!!!