Никогаш нема да имам почит за неколку ендемски видови: 1) постари личности/колеги кои не сакаат да помогнат, дури и одмагаат и чекаат да те ликвидираат 2) постојано љубезни луѓе, кои глумат дека никогаш во животот не доживеале благ нервен слом и кои вечно глумат совршенство 3) луѓе кои сакаат да ти зграбат се иако ти имаш многу малку
Значи од љубомора се спремни да направат се и сешто. АМАН!!! Некои луѓе само гледаат да ти го расипаат денот, да ти го попречат патот кон успехот,кон љубовта....кон светлината.Гледаат кој стигнал,подалеку,кој успеал и кој е на добар пат да те пресретнат и да ти упропастат се .Дволични и невоспитани.Пред мене глумт добри,другарки,а зад грб.....се и свашта за мене.Па од таму сакаат и да ме симнат.Едноставно мислам дека на никој повеќе не сум му потребна во овој свет....Само им сметам.Никој не ме сака
Аман веќе лоши луѓе!!! Аман од вас, дерман да се немало!!! Секој ден нови стресови, секој ден нови болки, секој ден преплашена си одам дома, одвај заспивам и како зајак се будам. Ништо не сум згрешила, а се утепувам од плашење за колку можете да ми наштетите, болви едни!!! Да спијам ли на работа? Да земам и со живот да ги бранам проклетиве хартии? Што уште сакате од мене??? Аман Гоподе Боже златен, мани ме од тука, додека сеуште имам некакви шанси да преживеам!!! ОООООООООООООФФФФФФФФФФФФФФ!!!
Да ви се плукнам во неорганизираноста и во фактот што закажувате 6 испити во рок од 10 дена, само една недела порано!!!! Да да, ги имам јас учено предметите за колоквиуми, ама ова е сосема друго нешто! Треба ли да се клонирам за да стигнам секаде?! Да ти се плукнам во проклетиот факултет, го сонувам денот кога ќе излезам од таму и ќе го плукнам на заминување, кој ѓавол ме натера да си ја барам бељата во вакво место проклето!
што им стана на луѓево каде исчезна почитта и љубовта а? кадеее!!!!!?? да молиш некој очајно за трошка внимание и ништо најлшо нешто дај му нешто на човек и земи си го аман веќе аман веќе каде одам што правам што ме чека планирај труди се љуби но зошто оф леле да мине само овој тежок период до кога вака до кога вака ни крив ни должен а плаќаш болиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
молиш за внимание и помош никој не те гледа денес...љубов нигде...само оние што постојано ги менуваат мажите и се користољубиви успеваат денес..а не нормалните луѓе
Здраво тато, јас сум, твојата ќерка. Се сеќаваш кога последен пат беше татко? Се сеќаваш дали некогаш си ми дал совет во животов за било што? Се сеќаваш дали некогаш ти си грешел во животот? Епа тато, јас се сеќавам. Тие работи за кои сега ги прекоруваш другите, дали мислиш дека ти не ги правеше порано? Мислиш ли дека си подобар од другите? Кажи ми тато, ако ти не ја почитуваш твојата ќерка и ако не веруваш во успесите на твојата ќерка, дали утре некој друг ќе ги цени повеќе? Можеше да го кажеш на многу подобар начин тоа, можеше да избереш други зборови, можеш барем еднаш во животов да речеш браво, заслужуваш, горд сум на тебе. Ама не тато, ти одбра да ме обесхрабриш, да ме демотивираш, да ме избришеш од твојот живот. Заради тоа си сам. И ти немаш ќерка.
Не ги разбирам луѓево, ја знаеш вистината и пак те прават будала во очи, па ДО КОГА ВАКА ПОБОГУ, САМО ЈАС ЛИ СРЕТНУВАМ ВАКВИ ЛИЧНОСТИ? ЗОШТО , ЗОШТОООО ? Зар е толку тешко во ова време некој да те цени и сака... И неможам да разберам..
ОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО бам бум бам бум бам бум бам бум бам бум бам бум дсклгјфсдгхнлфкдјхсгкјсфдфдфдфдфдфдфдфдфдфдфдфдфдфд.......................................... вака да се изнавикам на цел глас
Проклета Глупачо Глупа, Сакав да ти кажам дека толку те мразам,и толку ме нервираш,и толку си глупа,и толку ме нервираш,и толку си лицемерна и ми правиш лице,само немој да мислиш дека јас не те познавам.Ти се познава по очиштата!Само уште еднаш да пробаш истото да го направиш,или уште полошо,да го направиш,верувај дека нема да се контролирам и ќе направам некоја глупост.Ми иде саксијата со твоето цвеќиште да ти ја треснам од глава.И не биди толку глупа,немој да мислиш дека сите стварно те сакаат,ато зборат така за тебе,срчувче,душа,миличка,најдобра,најанјанјанјхофрцоерјф.................... Како и да е,ти си коза,крава,свиња,гуска,коошка....Упс,извинете што ги навредувам животните.За тебе глупачо немам збор,да речам дека си цигла,циглата ќе ја навредам.Падни и утепај се. Со многу омраза,Дала.
Сунце ти калајсано.. Со мене најде да се расправаш. Да даде господ дома Гулабица да ти шета гола!!!!!!!
[СДК] Сакам да кажам... Ми падна макарона на тренерката! И плус сирење се разлета на сите страни! Имам огромна мрсна флека декорирана со точкици од страна ! Добро бе марфи, па овие ми се омилените тренетки бре!
Па ваква дволична личност ко тебе не сум запознала до сега.Не ми се верува кој го трпам во моја близина.
Леле дволични луге! На многумина им се чини дека јас сум таква а не се гледат самите Бричој, селани!!!
Што ми се случува??? Одеднаш ми “пука“ главата, се ми се насобира.. Со тебе!! Да со тебе најнормално, се ми се насобра и почнав да се однесувам вака. Ладно, безчувствително. И заслужуваш. Мислам месециве те трпам, така иронично да се “шалиш“ ? Со што заслужив тоа. Зошто.. и ми дојде денес се насобрано, и едноставно вака се однесував.. и со твоите лоши коментари.. неможам.. веќе.. да.. те .. трпам.. Прв пат го чувствувам ова.. се чувствувам толку ладно спрема тебе.. Но јас кога плачев... ти си врткаше работа.. What goes around.. comes around...
Мореее каков Господ,не Господ ја ке ти дојдам,ја!!!! Господи боже,па ти нормален ли си бе? Е баш вечерва ке го видиш Господ во пижами,ама во женска веризија!!!