"Најмила моја другарке",немој да мислиш дека јас тебе не те знам...Јас многу добро те знам каква си Многу добро,дури не можеш да претпоставиш што се` знам за тебе... Ама ти само не знаеш колку ме нервираш,колку ми одеш на живци,колку си глупа,колку си проста,колку те мразам,те мразам,те мразам и те мразааам. Немој да се правиш дека не си ти таа,и да ми се правиш ''најдобра'' другарка...Зоштооооо ако ти плеснам се` во лице ќе не можеш да се опоравиш...Жими се!!! Самоо продолжжии и ќе те убијамм,жими сее...!!!!!!!!!!! Офф идиотка,глупача,крава,простачка,смотана,гнасаааааааааааа!
u picku mater vise da cekas eden mail i go nema aaaaaaaaaaaaa nervozi neodgovorna glupaco prati gooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdravo mi treba ocajno prijatel drugar so koj ke mozam da si pisuvam da mi pisuva mn mi e tesko non stop sum sama do,ma so dve decapomos od nikoj samo osuda.Drugarki prijatelki me ismejuvaat za ovoj nacin na zivot no moram imam dete so posebni potrebi na ladnoto kade bi odelepocnav da se debeleam na nervna baza .mn mi e tesko pisete mi ve molam pozdrav
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... UQQPR-lRw-во последно време владее со мене и пред неколку минути ке експлодирав од бес-а ПМС веке на нерви ми оди МРАЗАМ папучари значи ги мразам ме нервираат премногу-како еден бивши што ми глуми пријател а е папучар невиден еден да му удрам и да го освестам, а и еден друг со кој се гледав исто е во тоа лудило една таква деструктивна мок имам во себе, тоа е нешто невидено-мислам дека зверот излегува од мене и за неколку минути повторно е се ок
а мори жено дан си ти со месеЧина или само кога имас мака ме барас а инаЧе лом си со мене пупу срамота за жена на твои години туку таа керка ти е боли а јас невеста па нека си ја мокнам како да не
Значи ништо не може да ме изнервира од ова глупо, идиотско, скапано и не знам уште како да го наречам школо Знам дека учам во најкретенското школо во државава и дека нема никаде полоши професори, ама дека се до толку ненормални, не сум верувала Уште од првиот ден успеаа бескрајно да не изнервираат, бе! На првиот ден ни закажуваат испрашување и 2 теста за наредната недела!!!! Добро бе луѓе, имате ли вие милост, имате ли душа, па не можевте ли да се стрпите барем недела-две да се освестиме па после да почнете да не малтретирате??? Не ги можам значи!!! До кога вака со школово, ДО КОГА ВАКА?!?
навистина ми е доста од вработените во ЈП Паркинзи по кој пат и да тргнам нив ги сретнувам иако го ставам на игнор ама ме нервираат , се чуствувам ко во кафез да сум дури и жолтата боја ја замразив заради нив
Преку глава ми е од т.н другарки кои не им текнува ни да се јават... Ајдее сега и јас не се јавувам па да видиме до кога ќе тераме вака...
члјксајдјаскдјсдкјадклјадлакјс(сите можни пцовки) Што си сеел тоа ќе ти никне, и тоа да си го жнееш!!! И мака да си немаш, некој да речеш не те реков, немој Немој да речеш после не те предупредив. И више и мене ми е сеедно, зашто и се замарам стварно... Бррррррр
ЗОШТО СИ ГО ЗАБОРАВИВ ПАСВОРДОТ ОД ЗАМУНДА ЗОООШТОООО Е сега мисли се што ќе се случува со следните епизоди ГЛУПАЧКЕ ЕДНА. Спојлер btw: ако некоја знае кај да гледам vampire diaries онлајн нека ми даде линк
Би ти го дала мојот , ама анонимност аш ама еве од тука можеш да ги симнеш не ти треба акаунт http://kat.ph/the-vampire-diaries-tv21766/
Што правам во 4 сабајле? На мравки јавам и нозе мавам е*аго! Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=E6Luaqqxyr8
Губре скапано СИ ТИИ БРЕЕ!! Мислиш ке ме изиграш? Гадно си си за*бал! Ке видиш што ти се спрема, има да паднеш пишман за секој збор што си го кажал!
не сакам да ми се спомне буквата З, имињата Зора & Зоран а од таа влечуга т.е. змија имам фобија и кошмари имав нокеска
Ете и тоа се деси.Слушам цело време за тепачките по автобусите,ама си викам ајде сигурно се смирени до сега...Ама не,вчера едни мочковци таков хаос направија во автобус Да баш,мочковци...Боже господе дојде време да више и у автобус неможеш да се возиш.Ц ццццц Еј,си се спремаш најнормално,си искачаш,си идеш накај работа,убав ден ,сонценце ама не не гарант некој ке пилиштарец ке ти го уништи денот Треба сите такви мочковци у станица и таков КОТЕЌ да им се удри да не им текне повеќе да се чаталат..Ете сега ке си плаќам такси...