Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Се мразам себе си!Како може да бидам таков чудак.Срцето кажува едно разумот друго.Сакам да избегаат сите лоши гласови во мојата глава и се да биде како порано.И ќе биде ! Ќе се потрудам нема да дозволам оваа ситуација да ме победи! :@

2. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА :@
    НЕМОЖАМ ВИШЕЕЕЕ!!

3. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Така така само бегај и не прави ништо. За да се средат работите треба нешто да се превземе. Не само да дремеш и да креваш раменици.

А,јас па кога ќе научам дека животов треба да си го живеам сега и тука, доста веќе чекам промени. :@

4. Unnaa

Unnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    40
    Знаеш дека не сум ок и пак си искочи кога ти реков да не искачаш!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А вие бе??? Како може вака да се понашате со мене??????????????????? ШТО СУМ ВИ ВАС КРИВА???????? Дали сум јас ненормална или дефинитивно вашето понашање е идиотско према мене. АМА КЕ ДОЈДЕ ДЕН КОГА КЕ УСПЕАМ ВО МОИТЕ НАМЕРИ И ЦЕЛИ И ПОСЛЕ КЕ КАЖЕТЕ ДЕКА НЕ СТЕ БИЛЕ ВО ПРАВО........... МОЖАМ САМА И КЕ СЕ НАУЧАМ ДА БИДАМ САМА!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

5. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    бреее значи колку сум за никадееее :@

6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Пуст да би, пуст остане, живот кучешки!
    Роди се човек, роб биди!
    Роди се човек, скот умри!
    Скостски цел живот работи за туѓи џебови!!!

7. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Аман, по цел ден спијам. Секој ден е истото, стани јади, седни на компјутер, пак јади, пак седни на компјутер, легни да спиеш, стани седни на компјутер до 4 саат навечер, после пак легни и нормално истата приказна. Па ми се смачи веќе само спијам! :@ Хронично ненаспана сум! Аман веќе ми се смачи! :@ :@

8. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    се е од корист ама буквално се :@ љубомора ис ин д аир :|

9. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.977
    Ми викаш ќе се шетам, викам шетај се,а вчера завчера ми рече со мене ќе искочиш денес, океј, фајн,заеби ова. Искачаш, те нема до сега,а искочи во 10.. И јас тука да те мислам цела вечер, кај си, што си, со кој си (добро тоа знам... ) но незнам!!!! нешто ме тера да мислам на најлошо..... :( :(

10. Belen

Belen Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    65
    Мразам кога скопјани ќе речат дека мразат дијалекти! Од кога скопскиот дијалект не постои и не се зборува?! :@ (инспирирано од едно мислење некаде по форумов ;) )

11. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    Сејм ес ју хани...

12. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.336
    Допаѓања:
    5.869
    ЗНАЧИ АМАН ОД ОВИЕ БОЛЕСТИ,КАРАНИЦИ,НЕРВОЗИ,ОНЕСВЕСТУВАЊА,И СЕТО ТОА САМО ОД КОМШИИТЕ.
    Веќе не се издржува ова.Мислев дека се е ок,дека ништо не е,но не е се како што изгледа.
    Јадам од нервоза.Немам на кој да се испукам во моментов.Ми фали онака едно ужасно врискање кое ќе ја растресе цела населба.Ми доаѓа сега да излезам и со комшииве да дискутириам,ама од мравка прават слон.Подобро е дома да си седам.Мразам во вакви моменти кога неможам да ја известам мајка ми и само ми е топло па ќе се наежам-ми е ладно и пак наеднаш се потам.Мислам дека веќе ќе полудам.

13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Па добро бре идиоте еден, можеше бар да пишеш едно глупаво пораче... а не да чекам ко утка ЦЕЛ ДЕН!

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Ете тоа, златна да си ми жива и здрава... И јас го имам пишувано истово пред некој ден...
    Тажно но вистинито е тоа колку ништо не се променило од тоа време па се досега...

15. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    толку брзо ми поминуваат деновиве , а никакви промени не се случуаваат...кој и да ме праша ништо ново се по старо ..
    а кога ќе погледнам подобро наназад се се променило :| многу работи не се исти како порано..

16. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    за момент го запрев здивот....и се стресов.....навистина се штрецнав и вознемирив кога чув на вести СООБРАЌАЈКА ВО АЕРОДРОМ - ДВЕ МЛАДИ МОМЧИЊА НАСТРАДАНИ :sweat: :(
    потоа чув години, добро е си реков не е тој, не е толку стар, но другиот кога слушнав ИСТО години како тебе.....а ти си бесен,луд,ти врие крвта....какво олеснување не беше ти....среќа во несреќа :!:
    жал ми е за момчињата, навистина млади....но само Господ знае зошто тоа се случило....судбина :x
    тогаш ми текна на вас двајца што сте ми драги ИДИОТЧИЊА :@ ве сакам и мразам во исто време....двајцата сте бесни и шлакнати и се глупирате.....сега да ви кажам едно нешто....имате возачки и коли и пиете и се занесувате....ВНИМАВАЈТЕ ВЕ МОЛАМ :swear:
    несакам повеќе вакво нешто за никој да чујам...без разлика дали го познавам или не ;(
    зарем вреди да се загуби животот при обид да се направиш фраер :fubar:

17. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.767
    Педери глупави недосраснати кукавици уххххххххххх колку ме изнервиравте. Педери истепавте помало дете се покажавте фраери е како да не така не прават фраерите.ГОмнарииииииииииии лелеееееееееееееее крвта ми зовре !!!!!! :@ :@ :@ :@ :(

18. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    толку од моево шетање , излеговме 15 мин прошетавме ништо нема тапа.... не ми се ни шета веќе , разочарана сум од се овие денови , никој не сакам да гледам :| ми треба време да ги средам мислите...толку лош период одамна сум немала :worried:

19. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.557
    Допаѓања:
    3.177
    Исто и јас, не знам што ми е ама во последно време не сум јас ........ Се ме нервира, за свашта се замарам и не знам што ќе биде ..... Најлош период во мојот живот дефинитивно ......... Ама ќе биде подобро!!! Мора да биде ........

20. Unnaa

Unnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    40
    Оффф значи не сум единствена јас... Неможам со никој да излезам на крај, имам чуство дека се сите против мене, и најубаво ми е да си седам сама кај мене во соба и никој да не ме бара... Ваков период тапа не памтам кога сум имала...