Како ме зафркнаа овие од Вики Сикрет. Многу им се лутам. Сега за попустите порачав горни дел купачи. Од долните, истиот пар, покажуваа како да немаат повеќе на залиха. И сега кога завршија попустите гледам ставиле дека имаат долен дел од истиот мој избор. Али сега нема free shipping. Иии треба + 6 $ да им давам за тоа. Е нема шанси. Ќе си имаат они пак free shipping. Ќе ги фатам јас. Какви секси ноќници имаат за св. Трифун. Можам да си замислувам само како би стоеле на мене.
Ма немој да ме јебеш.. Вие тоа навистина му честитате СРЕЌЕН роденден на Тоше Проески или ми се пристори? Како бе,како очекувате да му е Среќен кога сиротиот си починал? Ненормални, болни психи!!!!!!!
Добро девојко, цел ден го помина во акање... Пишување статуси конечно сонце, греота е дома да се седи, мора да се искористи времево и да се прошета, се испотагна во два кафичи па кај една другарка дома, за сега во 2 ипол по полноќ да ти текне дека имаш испити и треба да учиш ??? БРАВО! Ајј само не ме тормози мене, не ми ја упропастувај вечерва и не ме полни со негативна енергија. Јас сигурно не ти ставив нож под грло за да шеташ ти! Иди крши глава сеа
И што добиваш со тоа што ми вракаш секоја ден затоа што не излегов една вечер со тебе?е да знаеш веке не излегуваме заедно и да даде господ гулабица дома гола да ти шета затоа што многу ја мразиш!
Ма немооооооооооооооој!И,што,сеа мислиш ме разочара,аха,сигурно!Готово,еве ме плачам веќе 2 саати,неможам да се смирам . Иди напиј се ацетон
Те мразам мааа...ми се правиш некоја главна а ондека до улица неможеш да излезеш.Ти бил другар,како нее така се станувало другар за еден ден и другар ти е,и тоа само на фејсбук зашто ти не ни искачаш.Ако, дигај се уште малку еден ден ќе се спуштиш знам.
Денес во две смени отидов нашколо така да знаете се заради професорката што неможеше да дојди од девет и пол па часот во еден и пол да го држиме. Два пати дома се враќав ко за петок па и ова времево какво беше
Пробав да не те повреда ни навредам и со убаво ти објаснив. Постојано те викав, на пица, театар, кафе.. Незнам како преку ноќ го смени мислењето за мене. Уствари знаеш шо ! Не ми е ни гајле. Хаха! аааа можеби некоја твоја другарка малце ти ја наполни главата? Како и да е, неможеш да ме обвиниш за нешто што двајцата знаеме дека не е така. Ни најмалку не ти дозволувам да ме оставиш неспиена вечерва, кога утре имам важни прегледи. Ја истолерирав врската и веќе стигнав до мојата црвена линија. Овде неможам ни еден твој збор да слушнам а да не ми го дигнеш приситсокот, очниот, крвниот, газниот.. Каков и да има ! Ауууууу имаш среќа што не си до мене. Од кожа се немам извадено дооооооолго време. УУУУУ каква масажа би ти спремила. Лелеле лелеле со кактус во папок ќе те стрелав. Маста мамина ќе ти ја извадев. Мислиш дека ги знаеш оние финти, демек не и ѕвонам, не и се јавувам нека пати, она да се јави. На, на жими к*ров што го немам! ЗНаеш што, сега ќе издишам едно 3е483 пати, и после ќе се истуширам, ќе легнам. Ќе спијам мирно додека ти ќе мислиш на мене. ЗНачи најмногу нешто што ме убива кога луѓето ми се однесуваат со лакноски одговори. Или кажи што ти лежи на душата или едноставно заборави. Оди си каде што треба да одиш, и не си ни прв, ни последен што ќе мислиш на мене додека не заспиеш. Знаеш што ја губам сета милост кон тебе и љубов. Ќе направиш ќе ме испровицираш да ме видиш каква кна можам да бидам. Да те огорчам. Добредојде во клубот напатени души од мене. И знаеш што? Штотуку ти напишав но благодарение на мојата достоинство нема никогаш да стигне до тебе! Хаха.
Абе девојко мајака ти и тако ти тебе те гледаат ли што правиш комшика си ми и срамота е да зборам но имаш дечко и му се правиш светица и сега случајно да неизлезев немаше да те видам со така наречените твој другари какви се тие другари што доаѓаат во 1 саат на кафе ,ако не го сакаш детето остави го па иди си секој ден со друг или парите се во прашанје па со него си само затоа што слепо ти верува и ти умееш добро да го работиш и го трошиш до максимум. Смаечено ме е од вакви к***и како тебе имаш само 17 год а веќе си си ја одредила професијата е браво за тебе немам коментар.
Ти "другарке" немој да ми збориш дека јас сум наоѓала 300 начини за да се скараме,немој.Сега фала богу примети дека сум тука од кога ти кажав се што мислев и одма се лутиш како и секогаш Каде беше пред некоја недела бе?А дадада ти си имаш ново друштво заборавив јас бе,вие сте златната тројка не не четворка и плус тој грдиот.Не бе ако сакаш дружи се со неа јас 100 пати ти реков дека нема да ти сметам ама сеа не што нема да ти сметам нема ни да ти прозборам,па уште ми викаш дека ќе се каам офф Господе Боже за што да се каам бе?Ако сакаш оди таму ама сигурно нема да те примат со такви оценки и дури оваа година бетер си,па сеа цело 8 одд да ме игнорираш и таму у средно ти требаам,амаа неее ќе си ја најдеш таа другарка ти да си праите муабет и трескате од земја како секој час и сите дури ви се потсмеваат
Ама малер сум значи Трабеше да одам денес за Скопје, автобусот касни пола саат а јас обврзана со време. Одам такси да си најдам ми вика нема да стасаме за брзо има блокада во Скопје. И не отидов ќе одам утре. Од сдсм сообраќајот бил блоќиран. Да ти ибам простите пу да ви се плукнам, никогаш нема да дојдете на власт со тој простотилок.