Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. AlanisM

AlanisM Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    590
    Вакви работи слушам често, некојпат веруваш некој не, си велиш малограѓански се не слушај, ама паааааааааа!!!!

Прикачени фајлови:

На owl-ribbon му/ѝ се допаѓа ова.
  2. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Аман веќе луѓе зарем немате свој живот :@ Зарем толку е интересно цел ама буквално ЦЕЛ ден да се звони со непознат број и да се зборува со албански акцент? :@ ЕПА НЕ Е!
    It was enough...go and F**k yourself !! :devil:

3. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Значи ние не сме должни да ги слушаме зборовите првично наменети за него! Седни го и направи си муабет, главата тапан ми е!

4. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    272
    Значи јас од оваа малоумна граѓанштина ке си умрам! Да од ништо друго..Лицемерие абе врие! Море ако ми си другарка биди ми, понашај се ко чоек не барам јас да ме сака некој ама има да ме поштова, та ти та кој и да е! Јасно нека ти стани еднаш засекогаш... па и се чуди, се тутка прее ко му го тупнав в лице! Ич не ме боли *** само уште еден погрешен потег... иреволтирана сум... мнооогу трпев, пари да не се врајкале никогаш, се прат на будали а ти прекутваш, си подголтнуваш..и такааа цели четири години..не е се до парите. Барем мене не ми е. Ама до толку да се нема исаф и почит спрема се то што и имам помогнато!! Не, денес ме запозна каква сум од друга перспектива и за тебе никогаш нема да се сменам! И да, оди искапи се и изми си ги забиите оти 10 слоја кариес на нив имаш смрдена.... !!!

5. untouchableGirl

untouchableGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2012
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    158
    Краво дебела |(
    Мислиш ми е гајле дека ме озборуваш?
    Мори свињо грда
    Се извинувам на свињата и кравата
    ДО ГЛУЖДОВИ НЕ СИ МИ :@ :@ :@ :@

6. Im.rock.15

Im.rock.15 Активен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    ako mi se drugarki neka mi bidat verni a ne da mi praat lice i da me ozborujte zad grb :o bozem mi se lutat oti ne sum bila so niv na tia nivni prosti raboti :rofl: izlet eej koj vek si :rofl: i sea neka ne probuat da prezemat drugarki jas so niv sum 13god soniv izrasnav i do sea imam istrpeno se so mi imat praveno sekakvi navredi ama nemoze vise vaka ja oti gi slusav niv od 5 padnav na 2 ne sum i za 2 za 1 sum ama na nastavnicite mu e zal da mi stavat 1 jas go vodev klasot a sea so sum NISTO ;( oti gi slusav niv oni na mjka mu i vikat kurvo sekako i na tatko mu peder sekako a mene mi se smea oti ne mu vrajkam na mama i na tato i jas morav da mu vrajkam pocnav i ja taka da vikam i sea so mi pravat ama mene kasno mi tekna :fubar: i aj sea kazite kako da ne se ner????? :@ ma oni neka idat u 333333333333333 p.m. :swear:

7. MaCa-Swiss

MaCa-Swiss Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    961
    До коленици си ми а ми се праиш некоја :@ Само ако те слушнам уште еднаш да збориш за мене како некоја космичка будала има да леташ до Швајцарија :@ :@ :@ Глупачка :envy: :envy: :@ :@

8. stoilovat

stoilovat Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2013
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    9
    :devil: :envy: :puke: :x :@ :@ аман веќе од сеееееееее :@

9. Pubu-bubu

Pubu-bubu Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    41
    ми се лоши од тебе,така да си знајш!ко некоја кокошка искубана си мори! :punch:

10. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Само...само ако е заради него, ќе имаме ние две убав муабет. :@

11. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.555
    Нареден пат кога ќе му се развикате на циганче, нека ви текне дека како што вие ја учевте буквата „т“ со „Тато и Мите местат антена“, така тоа учело да проси со „Чичко дај пет денари“.

Деца се мајку му.

На Ingvild, rossonerka, LittleFairy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.460
    Допаѓања:
    1.483
    Го слушам вампирон од радио кој цепи прилепЦки на големо, а не знаЈ ништо да кажи ко шо треба.
    Па уште овие 10 минути го даваат и уште не го прекинале! Тој смета дека е многу важно во една реченица да кажи само 4 пати дека „смета дека е многу важно“! |(

13. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    123ЈТ6ЈГЕНДЈНСЅСНГЉКЈХН4ЅИ1КЈТЕРЈНТГЈН5ИЈГОГКМЉЛЛ4КОГОКИ6О6ЛККГНМАКЈНЈЉНТЈРКНГВЈН ЉЕЈ3НЅГБРКФНХЊНХБТРЈГНХЈ4К2НГЊКЕНСФВ
    НЕ ПЛАЧИ ТИ ПРАВИШ СЕ И НЕ СЕ ЖАЛИ СЕГА!!!!!

14. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Толку.

На LittleFairy му/ѝ се допаѓа ова.
  15. dadida

dadida Активен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1

neli e poednostavno da ja ignoriras deka postoi:)) sega znaes kakva e i cao:)

16. ripkata

ripkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    68
    Пред компијутер со Доктор Хаус. Совршен начин да се помине сабота навечер.
    Алал да ми е ..

17. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.462
    Допаѓања:
    183.598
    Пи.еМ.еС. плис гоу ауеј.. :@

18. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Аман, аман од лошотилакот и бедните богаташи кои трупаат даноци на работниците се со цел они да ги избегнат истите. Да идат да се сопнуваат постојано во кал и тиња. Одвратно говеда кои се ем неписмени а и ем искористувачи. Знаат само да се шлакаат со некој идиотски лажен сјај.

19. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Не ми се оди утре нашколо |(

На Someonespecial, OneHeart и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  20. OneHeart

OneHeart Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    33
    Зошто постојам ? Кога воопшто не сум корисна за светов ! Животот ми е ср**е ! Од школо дома, од дома у школо. Еднаш у неделата излегувам. По цел ден седам на компјутер, па и таму е досадно нема ништо ни на ФБ, никаде, ама баш никаде. Едвај чекам да дојде лето малце да се опоравам од се' ! Понекогаш ми се чини дека живеам само за лето и ништо повеќе ! во животов се' ама баш се' ми е глупо, мојот пост е глуп моите оцени се глупи мојот мозок е глуп абе се е глупо и ја па шо се нервирам и онака се е глупо и глупо и глупо ! :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

На DelRey и Katerinceee им се допаѓа ова.