Вакви работи слушам често, некојпат веруваш некој не, си велиш малограѓански се не слушај, ама паааааааааа!!!!
Аман веќе луѓе зарем немате свој живот Зарем толку е интересно цел ама буквално ЦЕЛ ден да се звони со непознат број и да се зборува со албански акцент? ЕПА НЕ Е! It was enough...go and F**k yourself !!
Значи ние не сме должни да ги слушаме зборовите првично наменети за него! Седни го и направи си муабет, главата тапан ми е!
Значи јас од оваа малоумна граѓанштина ке си умрам! Да од ништо друго..Лицемерие абе врие! Море ако ми си другарка биди ми, понашај се ко чоек не барам јас да ме сака некој ама има да ме поштова, та ти та кој и да е! Јасно нека ти стани еднаш засекогаш... па и се чуди, се тутка прее ко му го тупнав в лице! Ич не ме боли *** само уште еден погрешен потег... иреволтирана сум... мнооогу трпев, пари да не се врајкале никогаш, се прат на будали а ти прекутваш, си подголтнуваш..и такааа цели четири години..не е се до парите. Барем мене не ми е. Ама до толку да се нема исаф и почит спрема се то што и имам помогнато!! Не, денес ме запозна каква сум од друга перспектива и за тебе никогаш нема да се сменам! И да, оди искапи се и изми си ги забиите оти 10 слоја кариес на нив имаш смрдена.... !!!
Краво дебела Мислиш ми е гајле дека ме озборуваш? Мори свињо грда Спојлер Се извинувам на свињата и кравата ДО ГЛУЖДОВИ НЕ СИ МИ
ako mi se drugarki neka mi bidat verni a ne da mi praat lice i da me ozborujte zad grb bozem mi se lutat oti ne sum bila so niv na tia nivni prosti raboti izlet eej koj vek si i sea neka ne probuat da prezemat drugarki jas so niv sum 13god soniv izrasnav i do sea imam istrpeno se so mi imat praveno sekakvi navredi ama nemoze vise vaka ja oti gi slusav niv od 5 padnav na 2 ne sum i za 2 za 1 sum ama na nastavnicite mu e zal da mi stavat 1 jas go vodev klasot a sea so sum NISTO oti gi slusav niv oni na mjka mu i vikat kurvo sekako i na tatko mu peder sekako a mene mi se smea oti ne mu vrajkam na mama i na tato i jas morav da mu vrajkam pocnav i ja taka da vikam i sea so mi pravat ama mene kasno mi tekna i aj sea kazite kako da ne se ner????? ma oni neka idat u 333333333333333 p.m.
До коленици си ми а ми се праиш некоја Само ако те слушнам уште еднаш да збориш за мене како некоја космичка будала има да леташ до Швајцарија Глупачка
Нареден пат кога ќе му се развикате на циганче, нека ви текне дека како што вие ја учевте буквата „т“ со „Тато и Мите местат антена“, така тоа учело да проси со „Чичко дај пет денари“. Деца се мајку му.
Го слушам вампирон од радио кој цепи прилепЦки на големо, а не знаЈ ништо да кажи ко шо треба. Па уште овие 10 минути го даваат и уште не го прекинале! Тој смета дека е многу важно во една реченица да кажи само 4 пати дека „смета дека е многу важно“!
123ЈТ6ЈГЕНДЈНСЅСНГЉКЈХН4ЅИ1КЈТЕРЈНТГЈН5ИЈГОГКМЉЛЛ4КОГОКИ6О6ЛККГНМАКЈНЈЉНТЈРКНГВЈН ЉЕЈ3НЅГБРКФНХЊНХБТРЈГНХЈ4К2НГЊКЕНСФВ НЕ ПЛАЧИ ТИ ПРАВИШ СЕ И НЕ СЕ ЖАЛИ СЕГА!!!!!
Аман, аман од лошотилакот и бедните богаташи кои трупаат даноци на работниците се со цел они да ги избегнат истите. Да идат да се сопнуваат постојано во кал и тиња. Одвратно говеда кои се ем неписмени а и ем искористувачи. Знаат само да се шлакаат со некој идиотски лажен сјај.
Зошто постојам ? Кога воопшто не сум корисна за светов ! Животот ми е ср**е ! Од школо дома, од дома у школо. Еднаш у неделата излегувам. По цел ден седам на компјутер, па и таму е досадно нема ништо ни на ФБ, никаде, ама баш никаде. Едвај чекам да дојде лето малце да се опоравам од се' ! Понекогаш ми се чини дека живеам само за лето и ништо повеќе ! во животов се' ама баш се' ми е глупо, мојот пост е глуп моите оцени се глупи мојот мозок е глуп абе се е глупо и ја па шо се нервирам и онака се е глупо и глупо и глупо !