Кај ми е гордоста бе???? Ја нема веќе старата космодикс која што не дозволуваше ниедно машко да влезе во нивниот живот, кај е? Ти си крив што се понашаше со мене толку убаво и наеднаш ме остави, ама вината е до мене што ти поверував, што се опседнав со тебе...глупачаааааа
Иако сега сите ова ми го правите, ќе дојде ден ке ми паднете во рака еден по еден многу добро го знаете тоа!!!
Како може да се слави 48ми роденден у кафана со прасе бе??? а?? па уште и мене ме откачуваш за тој бесмислен роденден нели!!! А мојот проблем е што сакам да те видам! Ееее ќе видиш ти, ќе видиме кој ќе го крши телефонот од титки ама неееееее овој пат не ти попуштам! Да си зачувам барем она малку што ми остана од гордоста!!!
Истоооо ко ја да сум пишала. Се е глупо , се се се се се тотално СЕ, не знам зошто не се суши светоф коа тебаше у пм !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Абе човеку незнам ни кој ти дал мој број , ни од кај ме знаш ,ни кој си ни што си дај престани да ме замараш и разбери дека имам дечко колку пати да ти повторам. Колку ме нервираат вакви идиоти како тебе кој лажно се претставуваат па замараат. И време е да го заборавиш мојот број.
И така случајно забележав дека сум стигната до мојот 100-ти пост и бројчаникот заглави на 99 веќе 4-ти пост
Не е заглавен, туку постовите во Кафе-муабети не се бројат како коментари... Он-топик:ај нека помине веќе неделава, не можам веќе, премногу ми е
Тоа сфатив уште од претходно. Туку заглави уште од претходните мислења од другите теми. Го турнав и еве го - киниса
Не сваќам што се постигнува во модни критики со лажни фотографии.Поарно не ставај слика само разгледувај и коментирај или стави но своја слика а не од славни блогерки. Не сакам таму да коментирам темата за тоа е наменета.Стварно многу се изреволтирав
ааааааааааааа те мразам да даеше 60000000 страни за испит па малку ти се 600 и немој да заборајш: колеги основата да биде напишана како во скриптата, висок стил на изразување, не залутувајте многу по теми малку, по 15 - 20 реченици од поим а и да не биди препишано или на памет учено! И ЧЕ ПОЛОЖИТЕ КОЗЗЗОООООО!!! кој го планираш да положи? не сакаш како што е во скриптата, а сакаш како што е во скриптата затоа минатата сесија имаше само една положено со 51 замислете со цела испитна тетратка напишана и вика демек и попуштила постојан стварно НЕЗАМИСЛИВИ ПРОФЕСОРИ
ааааааааааааа те мразам да даеше 60000000 страни за испит па малку ти се 600 и немој да заборајш: колеги основата да биде напишана како во скриптата, висок стил на изразување, не залутувајте многу по теми малку, по 15 - 20 реченици од поим а и да не биди препишано или на памет учено! И ЧЕ ПОЛОЖИТЕ КОЗЗЗОООООО!!! кој го планираш да положи? не сакаш како што е во скриптата, а сакаш како што е во скриптата затоа минатата сесија имаше само една положено со 51 замислете со цела испитна тетратка напишана и вика демек и попуштила постојан стварно НЕЗАМИСЛИВИ ПРОФЕСОРИ
Добро бе зошто постои толку глуп народ???, значи или има интерес или тера по грегарен мотив т.е као офца-дека сите там и ти зар до толку неможе да се размисле со свој мозок ако уопште го има бре
како можев да поспијам баш денес кога требаше да одам на лекар а оние ЈСП со нивните автобуси чекај, чекај-арно старите рекле кој чека ке дочека е баш така е и утре станувај во 7 со кокошките ама добро барем ке си носам повеке парички-да ми земеа крв може немаа да стигнат за партиципација
Сега ми треба материјалот за матура жено, сега!!!! Си имам слободно време па додека бескорисно го трошам бар нешто од нешто ќе си намалувам. Не ми треба 10 дена пред полагање, ќе го искинам тогаш, воопшто не ми го давај!!! И нема време, нема нема нема нема. Не ми е само твојот предмет за учење . Смотана!!!
Како ККККААААККККОООО е можно животот да ми е толку тежок како. И знаеш кој е проблемт ти си бе говедо едно ти и само ти си проблемот во мојот живот. Имам само 15 години а се заљубив лудо во тебе па сега морам секоја ден да трпам а понекогаш сакам сакам да не сум вљубена во тебе но шо да правам ете не бива ова не бидува со наредба да се одљубиш од некој а ако рамзислувам 24/7 за тебе.......... ама де покажи нешто према мене дали ме сакаш или не па не мисалм јас да го фаќам и третото бело влакно. Две веќе имам и кога ќе се погледнам во огледало за нив морам да се нервирам а зошто оти некој како тебе не ме забележува дека го сакам. ИЛи заабележува јас мислам дека забележува оти ако не забележеше немаше ноностп да ме менијачиш и пред да ми кажеш нешто знам те осаќам дека сакаш да ми кажеш нешто оти ме глеаш едно 5 минути и си мислиш дали да ме прашаш. Боже боже се има во животот. Па не викам дека и јас не сум срамежлива ама па доста е ако потрае ова уште малку има да те викнам н астрана и да ти кажам па тогаш да те видам како ќе ти биде. Мислам дека морам да го направам ова оти ќе полудам готава сум нервите ми се при крајјјјј.