Многу нормално само за литл не се најде пракса ,на сите му помогнав и сега кога дојдов јас на ред нема .Да да јас на 12 места сум била и што ми рекоа?па нема место е како нема место ко никој жив човек не ти влага во аптека а нема место .Кој е таму регалите ту бре.Некој од на телефон ги примаат уште не ги виделе а јас треба да се тепам .Ма сите да ми се гоните од пред очи и кој го измислил тоа чудо??учителите епа нека дојдат сега тие да ми бараат пракса.Животни.Кој е крив што литл не најде пракса?Нормално литл самата да да. И веќе кога сум овде и ова да си го кажам. Море човек имаш23 години и девојка и ме мниачиш ?Ало свести се јас испаќам попаметна.Ме испрашуваш како јас девојка да ти сум а не познаничка.И ми е страв да се појавам пред тебе а гушни ја литл сега гушни ја литл после само за без причина.И кој е крив што девојкати ме мрази?Јас пак а ?ако имаш братски чувства испонашај се така а не онде мене да ме плашиш да не расипам нешто .Теее
Ми се смачи... Ми се смачи да станувам секое сабајле и да се молам на Господ да не прокрварам секој ден. Ми се смачи да станам сабајле и да наполнам една рака апчиња кое витамин, кое хормон, кое минерал и да ги напикам во уста... Ми се смачи да легнувам секоја вечер и да се молам повторно за да се фати... Ми се смачи што ми се смачи, а од ново се надевам како нездрава секој ден, секоја недела, секој месец. Уште малку и година ќе стане, е тек тогаш кој ќе ми ги гледа маките... Ми се смачи!!!
Досадна си, неможам да те трпам повеќе. При крај бев со живци а сеа па ич не планирам да се замарам со тебе. Налудничава една!
Добро бе вие кога планирате да дадете плата ѓубриња низаедни секој месец на различна дата плата давате овај месецима 28 дена кога ке се земе плата на 15ти ?ѓубриња низаедни прости една фирма уште остана државана и неа ќе ја изедите и запустите а и веќе ја имате запустено глупаци едни
АКо може една тема опуштете се, зошто ми треба некој да ме чешка и да ми певка,не сакам да се испукам,сакам да се опуштам!!!
http://www.motika.com.mk/index.php?opti ... t&id=37949 Не сум љубител на деца, не ги сакам во моја близина.... Ама ова...ова ме извади од кожа... Цел ден сум нервозна откако го гледав видеово.. Да ми е во близина женава со голи раце ќе ја убијам... Најболни работи би и правела, жива би ја сецкала... На најмилото да и се врати ова што му го прави на бепчето... Ненормална една, ретардирана... Уште по глава го удира, може да го поремети... Неарна една!!!!!!
Како е можно ова еј! Леле ама се изреволтирав ццц. Зарем нема ни грам човечност во оваа бе . Кога би ми паднала во раце со сулфурна киселина би ја потурала . Чудовиште!!!
Аман цел ден си планирам.Ќе научам, ќе си ја средам собата,ќе си ја декорирам малце и после ќе идам да се бањам.И ете цел ден сум во движење, ја средив собата убаво,шминките,алишта,ова, она и задоволна и среќна си велам сега ќе си легнам во кадата да си се одморам 1-2 саати со книга во рака.Одам пуштам вода да се наполни,се сремам и оп кога гледам бољарот празен.Ни една капка топла вода во него. Аман кој ли го исклучил ми иде се да искршам сега.Додека да се згрее...Ќе ме најде пак 1-2 часот
Ти си едно тешко копиле кое не заслужува да те жалам, која будала сум што воопшто те жалев што имаш толку мизерен живот. Не личиш на човек, тоа ми е за жалење.
премногу сум разочарна, неможам глава да дигнам од проблеми на работа значи еден ден да се немало мира се нешто мора да има, се чуствувам како 6 напред три назад, нека иде све у пм, ебати луѓето ебати државата, реков јас не сум за тука ама ајде... ќе бегам кај и да е ...
Ме нервираат луѓе што ќе земат косата ќе си ја запалат само за да бидат центар пажња. Абе само малку ако се изгуби фокусот од нив и одма почнуваат да јачат, да плачат, да се филмаат, преправаат се само да се вратат во спот лајт. А уште пожално е што има луѓе кои сето тоа им го овозможуваат, им трчаат по газот, ги величаат ко Величествениот да се. Мрш таму и едните и другите, лигушари. смајлиштоплука А и исто така ме нервираат луѓе што преземаат некој статус, некој цитат од некој што не ни знаат кој е и се величаат со него, чиниш ја испиле последната капка мудрост одцелиот свет. Да се чудат будалите. тое