Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Little-Mk

Little-Mk Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    328
    Многу нормално само за литл не се најде пракса ,на сите му помогнав и сега кога дојдов јас на ред нема .Да да јас на 12 места сум била и што ми рекоа?па нема место е како нема место ко никој жив човек не ти влага во аптека а нема место .Кој е таму регалите ту бре.Некој од на телефон ги примаат уште не ги виделе а јас треба да се тепам :@ .Ма сите да ми се гоните од пред очи и кој го измислил тоа чудо??учителите епа нека дојдат сега тие да ми бараат пракса.Животни.Кој е крив што литл не најде пракса?Нормално литл самата да да. |(

И веќе кога сум овде и ова да си го кажам.
    Море човек имаш23 години и девојка и ме мниачиш ?Ало свести се јас испаќам попаметна.Ме испрашуваш како јас девојка да ти сум а не познаничка.И ми е страв да се појавам пред тебе а гушни ја литл сега гушни ја литл после само за без причина.И кој е крив што девојкати ме мрази?Јас пак а ?ако имаш братски чувства испонашај се така а не онде мене да ме плашиш да не расипам нешто .Теее

2. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.529
    Ми се смачи... Ми се смачи да станувам секое сабајле и да се молам на Господ да не прокрварам секој ден. Ми се смачи да станам сабајле и да наполнам една рака апчиња кое витамин, кое хормон, кое минерал и да ги напикам во уста... Ми се смачи да легнувам секоја вечер и да се молам повторно за да се фати... Ми се смачи што ми се смачи, а од ново се надевам како нездрава секој ден, секоја недела, секој месец. Уште малку и година ќе стане, е тек тогаш кој ќе ми ги гледа маките... Ми се смачи!!! ;(

3. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
  4. Chimera

Chimera Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.049
    Допаѓања:
    2.054
    Досадна си, неможам да те трпам повеќе. При крај бев со живци а сеа па ич не планирам да се замарам со тебе. Налудничава една!

5. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.460
    Допаѓања:
    1.483
    Ќе се скриете уште повеќе? Значи...интернетот го превртев за да ве најдам... :@

6. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    Добро бе вие кога планирате да дадете плата ѓубриња низаедни секој месец на различна дата плата давате овај месецима 28 дена кога ке се земе плата на 15ти :@ ?ѓубриња низаедни прости една фирма уште остана државана и неа ќе ја изедите и запустите а и веќе ја имате запустено глупаци едни :@

7. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.460
    Допаѓања:
    1.483
    Го фалев, го фалев и на крај си го урочив интернетов |(

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.844
    Допаѓања:
    163.353
    АКо може една тема опуштете се, зошто ми треба некој да ме чешка и да ми певка,не сакам да се испукам,сакам да се опуштам!!!

9. MissFortune

MissFortune Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    78
    http://www.motika.com.mk/index.php?opti ... t&id=37949

Не сум љубител на деца, не ги сакам во моја близина....
    Ама ова...ова ме извади од кожа... Цел ден сум нервозна откако го гледав видеово..
    Да ми е во близина женава со голи раце ќе ја убијам...
    Најболни работи би и правела, жива би ја сецкала...
    На најмилото да и се врати ова што му го прави на бепчето... Ненормална една, ретардирана... Уште по глава го удира, може да го поремети... Неарна една!!!!!!

На Agrona, Oleeenka и the-girl1 им се допаѓа ова.
  10. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.862
    Допаѓања:
    23.745
    Аман...што ме мачии :// се знае

11. Oleeenka

Oleeenka Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    524
    Како е можно ова еј! Леле ама се изреволтирав ццц. Зарем нема ни грам човечност во оваа бе :@. Кога би ми паднала во раце со сулфурна киселина би ја потурала :@. Чудовиште!!!

На Agrona му/ѝ се допаѓа ова.
  12. kathy-style

kathy-style Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2012
    Пораки:
    301
    Допаѓања:
    191
    Аман :@ цел ден си планирам.Ќе научам, ќе си ја средам собата,ќе си ја декорирам малце и после ќе идам да се бањам.И ете цел ден сум во движење, ја средив собата убаво,шминките,алишта,ова, она и задоволна и среќна си велам сега ќе си легнам во кадата да си се одморам 1-2 саати со книга во рака.Одам пуштам вода да се наполни,се сремам и оп кога гледам бољарот празен.Ни една капка топла вода во него. :@ Аман кој ли го исклучил ми иде се да искршам сега.Додека да се згрее...Ќе ме најде пак 1-2 часот :(

13. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Ти си едно тешко копиле кое не заслужува да те жалам, која будала сум што воопшто те жалев што имаш толку мизерен живот.
    Не личиш на човек, тоа ми е за жалење. :x

14. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    премногу сум разочарна, неможам глава да дигнам од проблеми на работа значи еден ден да се немало мира се нешто мора да има, се чуствувам како 6 напред три назад, нека иде све у пм, ебати луѓето ебати државата, реков јас не сум за тука ама ајде... ќе бегам кај и да е ...

15. Kristinna1

Kristinna1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    125
    училиштето кое најмногу ме нервират одат по законот (правилно) ! :@ :devil:

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  16. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
  17. Adina

Adina Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.048
    Допаѓања:
    8.016
    уффффф!! посаквам да имав моќ да направам некои личности да исчезнат од планетава земја :D:D:D

18. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Одвратни се. Добро како можеле да прават канцерогено млеко. Никако да не пиете Дукат.

19. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.465
    Допаѓања:
    183.628
    :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

Прикачени фајлови:

20. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    Ме нервираат луѓе што ќе земат косата ќе си ја запалат само за да бидат центар пажња. Абе само малку ако се изгуби фокусот од нив и одма почнуваат да јачат, да плачат, да се филмаат, преправаат се само да се вратат во спот лајт. А уште пожално е што има луѓе кои сето тоа им го овозможуваат, им трчаат по газот, ги величаат ко Величествениот да се. Мрш таму и едните и другите, лигушари. смајлиштоплука :x

А и исто така ме нервираат луѓе што преземаат некој статус, некој цитат од некој што не ни знаат кој е и се величаат со него, чиниш ја испиле последната капка мудрост одцелиот свет. Да се чудат будалите. тое

На vinozito1 и swrcii им се допаѓа ова.