E ова ам ич не е фер ИЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧ ЈЈРГНВЈЕСТВЉРЕКТРИКХМЗДСКВ ЉИХТЈЉ3ЕНХГТЈАЉВХИХЉТВХИТКЅХЊИВХЅИХИ4ЊХЅИВБЈИЈИЊЕЈХ ххиехбвихињхкхцџдфјхгф Да ти се п*укн*м во фб то мене не ми дава да те прифатам а си прифатил луѓе што немаш поима кои се. А и многу ми е гајле колку пријатели имаш само не можам да сватам како може кај едно дете со 3000 пријатели да испратам порака за пријателство а кај тебе со 2000 неможе. Не дај боже ти да имаш замешано прсти. Локомотива сум еј. Локомотиваааааааааааааааааааааааааааааа Spoiler Разбери ми значиш
Смачено ми е од луѓе кои цели време омаловажуваат,вреѓаат,исмејуваат..и што уште не!Добро бе нели ви е срам?Што ќе постигнеш ако навредиш некого,што?Ќе си го набилдаш егото ќе имаат страв од тебе.И тоа е убаво.Уствари денес се е така.Треба да бидеш злобен,да вреѓаш,исмејуваш,оговараш 24/7..така ќе те ценат.Ако си добар,помагаш на сите гледаш на сите да е им е се задоволено.И така што добиваш?Еве јас ќе ви кажам "шипки"!.Доброто ќе биде заборавено никој нема за тоа со добро кога си во невоља да ти возврати.Али коа треба некој да вреѓаш и да исмејуваш одма сите се со тебе,војска формираш.Е од ова ми се грози!Го мразам ова,мразам,мразам,мразаммм!!!!!Те мразам тебе пуфло гадна!Ќе ги испонавредиш сите се смешкаш им правиш "опасни погледи".Или пак подобро кажано мижиш како утепана и ги залепи за земја нема што тука.Е ми се гади од тебе убавина надворешна имаш но,женска каде карактер? Spoiler Се извинувам за некои изрази но,морав негде да се испукам .И се извинувам ако имате лош впечаток за мене дега сум девојче кое е љубоморно но,верувајте не е така и жал ми е ако така помисливте морав да се испукам,морав!
Зошто сега кога гладот наоѓа да ме напаѓа, зошто кога сум во ПМС, кога проклето ми треба храна, кога саливирам, се во НОВИ МИСЛЕЊА и секаде, ме прогонуваат темите во храна и пијалоци? Нема да паднам во искушение, никогаш, аме НЕ Е ФЕР!
Просто, како може Фејсбукот-лукот да ви биде мерило за некаков си "елитно исполнет на нивоуу" живот??!
Аман луѓе! Ако сте вие огорчени по одредено прашање, не мора да значи дека другите лажат ако велат дека им е убаво. Или така си се тешите пошо полесно е тоа од работење на себе и барање на вината во вас самите? Аман, досадни сте ко попролив и ако продолжите со такво однесување, многу бргу ќе ги изгубите и другарите на кои ќе им се смачи веќе да ве слушаат!
ме нервира еден сопартиец ненормално-кога е во моја близина не може да седи мирен ко да ке го изедам бог да чува и да брани а здраво нема храброст да каже-што култура ке имаше а имаме исто потекло-кога ке ми текне на тоа, ми се темни, бре што кутук ке беше
ЛеЛЕ, ЛЕЛЕ, ако го начекав тој што ги смислил овие интегралииииииии Мораше ли бе, мораше ли?!?! Зарем толку лош човек си бил
[СДК] Сакам да кажам... Дали ако имаш ти дома проблеми јас сум ти крива? Дај бре девојче 18 години имаш сама реши си ги.Не сум ти јас крива,заради тоа шо си најголема алапача остана сама!!Затни си ја големата уста и се ќе биде океј.Уствари нема да биде сама си ги направи гом*ата,сама собери си ги и прекини да ме мешаш мене у се.СКУРЧЕНА СИ МИ!!!
До каде со лицемерието?!?! До каде со лажние другарки и пријатели?! ДО каде со лажните совети и тапшање по рамо а единствено шо сакаше да видиш како пропаѓам!!!!! Касно те скопчав, ама нема да дозволам да ме гледаш мене како идам надолу!!! Еден ден сама ќе паднеш во своите го*мна!!! А јас ќе те гледам, нема да се смеам, нема да уживам, ама нема да ти подадам рака!! Секогаш се трудев да бидам добра другарка колку што можев, те ваадев од различни ситуации, ти помагав секогаш кога можев, бев до тебе кога плачеше, и се што ми кажа остана со мене... Во вода отидоа 20 години, за дечко од два месеци.... Ааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!! ЈАС МОЈОТ ДЕЧКО ГО БАТАЛУВАВ КОГА МИ СЕ ЈАВУВАШЕ ПЛАЧЕЈКИ ПО ТЕЛЕФОН!!!!!! УУФФФФФФФФФФФФФФ!!!!!
Кај те најдов жити се????? Кај се зацрнив??? Епа штом си толку горделив да видш од денес дека јас имам поише гордост од тебе и веќе никогаш нема да ти пишам ни да ти се јавам па ќе видиш како ќе трчаш по мене и плус ке си најдам дечко па ти друга влечи за нос 2 месеци за едно мочано кафе!!!!!!
кај ме најде мене за да ми глумиш пријателство после врска-жими врска, неполн месец и отворено си призна која ти беше целта и дека НЕМА да се смениш како ти текна на мене лудак си жими се ако ти не си раскрстил со мене јас со тебе да и тоа одамна во живот не сакам да те видам
Spoiler УМРИ БЕ УМРИ,ТЕ МРАЗАМ ТЕ МРАЗАМ ТЕ МРАЗАМ,УФ,КАЈ ДОЈДЕ ДО МЕНЕ БЕ КАЈ,УМРИ,УМРИ,ТЕ МРАЗАМ,ЗАПАЛИ СЕ УГУШИ СЕ,УДАВИ СЕ...........АМАН ВЕЌЕ И ОД ТЕБЕ И ОД СИТЕ.!!!!!!!!!ВЕ М Р А З А М ЗОШТО ПОСТОИТЕ ЗОШТО,ЗОШТО ЗОШТООООООООООООООООООООООООООООООООООООО?!?!??!ЕПА НЕМОЖАМ ДА ВЕ ТРПАМ ВЕЌЕ,МИ СЕ ИДЕ ДА СЕ ИЗНАВИКАМ НА ЦЕЛ ГЛАС,АААААААААААААААААААААММММММММАААААННННН!!!!!!!ПРЕГУ ГЛАВА СТЕ МИ ВЕЌЕ,НЕ МОЖАМ ДА ВЕ ГЛЕДАМ,ЗНАЕВ ДЕКА СТЕ МИ ЉУБОМОРНИ,АМА ОВА ГИ ПРЕМИНА ФРАНИЦИТЕ,ОВА ДА ГО НАПРАВИТЕ ОД ЉУБОММОРА..?УУУУУУУУУУУУУУУУББББББББИИИИИИИИИЈЈЈЈЈЈЈЈЈТЕЕЕЕ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
здодевно ми еееееееее при толку другарки сама седам дома секоја со обвр ски а кога им е теско јас сум тука мора да се сменам но како како да бидам смирена сталозена??