да ти се згади де се возиш више во петок во автобус да ви се пљукнам у тоа смрдливоста да ви се пљукнам во се избањајте се више ако сте решиле да идете у град не да ме труеш ко застарена храна од пред 3години треба да се протестира у петок да биде неработен ден само битпазар да им работи и пензионери само да се возат
Знаев дека компјутерот ти е по важен. Баш ми е гајле кога веќе немаш време за мене и ама ич не ми чуе и да ми ги следиш муабетите на фб, на скајп, постовите на форум. Ако е вистина дека ме пратиш тогаш да ти кажам дека е готово меѓу нас
Ќе пукнам. имам некоја тежина денеска, неубав ден. Требаше илјада работи да напрам а ниедна не завршив
Ако си КУРВА има и К-У-Р-В-А да те викааам, јасно?! Дроља една, шо к*р се рчкаш?! Не ти се изгледа јасни некои работи... Виде дека не му значиш веќе и одма КАКО МОЖЕ ТАКА па си го пикаш носенцето кај што не му е место. Али пази, можеш да останеш и без него! Сама си крива за се и помири се веќе еднаш со тоа. Има мноогу вакви како тебе па затоа подобро припази си го дечко ти, а не да се врткаш околу МОЈОТ! Патем јас сум девојката која му е најбитна, девојката со која тој ја планира својата иднина... А ти, која си?!
Аууу колку ми одат на нерви само луѓе кои напрвиле по 20 и кусур години и уште се однесуваат и си живеат во некој хај-скул амерички свет... Лааа главни фаци, фраери, шмизли, лижачи, луѓе без свој живот - да му се згади на човек
Глупав,грд,одвратен,гаден ВЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕР ! Неможе чоек цигара да испуши,неможам на воздух да искочам,се мрзнам на афтобуска,цела коса партал ми ја напраи како струја да ме мавнала! ГЛУПАВО ВРЕМЕ,ЗОШТО НЕ Е ЛЕТООООООООООООО ААААААААААААААА !!!
До кога ќе ми ги газиш нервите жениште едно, ќе земам да се омажам ако ми прајш вака Не сум била нормална, а ти за каква се сметаш.
До кога ќе ме држиш како во затвор да сум. Значи секој ден, постои некој што ќе те изнервира. Ааааааааааааааааааа
шоо ти ее ма филмот ејјјјј ми се праишш тука другаркаа некоја а за банални ствари се лутиш баремм да знаев зашто ми се лутишшш кога ништоо буквалноо ништо не ти напраивв..уште на тоа ниво падна да ме оговараш со најдволичното девојчее у цело школоо кое до вчера неможеше да го замислиш... епа тоа ти е тоаа.. секадд прва сум доаѓала да ти се смирам епа ти еднаш дојдии прва зашоо јас вишее нема за ИНАТТ!!! па праи шо сакаш...зашто јас ставрно више незнам како да се понашамм со тебе ама стварноо незнам како више...
Требаше можда и во општи прашања кажете ми ги сите можни шип...албански пцовки зошо знам дека коментираат ама не знам точно шо и сакам да им вратам Spoiler зошто вакво племе некултурно и невоспитано не се трпи жими се ви викам во на мајчината нивна пес! Гнасотии!
Ќе редактирам и ќе избришам зашто нема да пишувам постови во кои главни ликови ќе бидат прости малограѓани од 19-20-22 години. Болдот - 90% од тие генерации. Мајко моја, па каде ме роди?
Да пукниш професорке да пууукниииишшшшшшшш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! шубав период имав и сега ти и дождот ми требавте за се да ми се упропасти
Офф,мори гнасо една!Ми изиграва најдобра другарка а,всушност ме лаже.Си оди со дотичната кај сака па мене ми фали.Знаеш мене колку ми е гајле што сте правеле со Рапка,каде сте оделе и кого смувала.Ма иди у п**ку матер.Па ќе дојдеш да ми се жалиш од неа како те откачила како грдото пајче.Ама,ти не си грдо пајче туку гнасно,малумно суштество без мозок.Марш таму!!
Лед! Ете тоа бев! Услови - далеку под просекот! Нареден пат ќе си наоблечам се што имам од дома па ќе отидам! (не е важно каде!) __________________________________________________________________ Прв пат излегов без лична карта - ми притреба. Прв пат излегов без чадор - ми притреба... Марфи, па не мора...мислам....до толку.
[СДК] Сакам да кажам... И политика и све у пичку матер! Извинете ама морат да се испука негде, па преку гла ми е шо си замислуват албанциве го зеле Кичево, ма даааааааај молимте. И шо бе ако е Бехари градоначалник? Мислиш ќе ви дозволиме да ни го земите? Немат! КИЧЕВО Е МАКЕДОНСКО, ТАКА ДА СИ ЗНАЈТЕ!