Еееееееее многу се нервирам со тие документи значи! Сто години додека се направат,уф! Да се одложува се со месеци!
нервозна-мислам дека ке експлодирам, ке испотепам се живо и диво пред мене што е циклусот ми доцни 9 дена-внатрешна температура 300 трчи ко будала по партијата Дијазепам од 2 мг не ми помагаат, не ме смирува Господе те молам помогни ми-мислам дека се претворам во монструм и немам веке солзи за плачење
Да ти ебам живото кучешки,да ти ебам судбината ,,па веќе инфаркт ќе добијам од толку проблеми амн веќе,де бе господи помогни ни веќе на мене и ваа мојта фамилија МОЛАМ ТИ СЕ Фала му на живото само за НЕГО,тој е секогаш до мене покрај мене за се шо ми треба,ТОЈ ми е единствена потпора ФАЛА ТИ злато мое....
Значи не разбирам зошто не се придржуваш до тоа што го кажа? Најмногу ако нешто мразам е додавање на "че" во името и тоа само за корист а подоцна не се познаваме. Онака се чуствувам како сестра со тебе ама имај малце разбирање. Вака не оди. АА а за тебе е посебна приказна, дечко. Срам да ти е !!!!!
Е богами последниве неколку денови ме пука јака нервоза..мислам се живо и диво пред мене ќе истепам..Сама себе више неможам да се поднесам,најозбилно...Ме фаќа напад на јадење,а демек ќе се ставев на некој режим,жити режимот еве моментално јадам чоколадо во ниедно време Ваљда до пмс-ов ќе да е.. Уффф..
Подобро би било исплачете се.Не можам повеќе деца мои.Не можам повеќе секој ден да ги трпам вашите пубертетски испади.Не сум крива јас ако врне дожд,ако нема интернет,ако мора да станувате наутро,ако денеска немам што да направам за ручек.Чувствувам како главата ми е во стега,и како сум уморна.Не можам повеќе да се борам со вас, да ве раздвојувам да не се испоубиете,да ве учам на однесување,кога вие не сте спремни да прифатите ни грам.Како главите да ви се полни со инает,каприци,злоба и се што зборувам како да претекнува од преполна чаша.Не сум ви слугинка која ви ги собира остатоците од храна кои ве мрзи да си ги соберете,чорапите и алиштата кои ги фрлате како на Самовилска вода.Не сум должна да ги слушам вашите грди зборови нафрлани кон мене.Што одгледав јас? Монструми?Не ли е подобро да кажете убав збор да се насмеете да бидете благодарни на она што го имате.Нели е полесно да се сака и почитува отколку да се мрази и навредува?Како не ве заболува секој ден да ме повредувате и да плачам никој да не ме види.Некој плаче зашто нема деца,а јас од вас.Нека ми прости севишниот,ве сакам со секој атом на мојата душа и срце ама не можам повеќе.Како човек да допре до вас ,да ме гушнете без причина,да разговараме со смирен тон а не со викање и фрлање предмети.Од кого го научивте тоа.Од мене?Или можеби од него? Ако тој е таков не значи дека и вие треба да бидете такви. Немам сила да се борам со вас ,немам сила повеќе...
Значи така а? Јас секогаш крива, јас секогаш таа што не се вклопува, секоја мана ми ја ставија под ренген а кога тие ќе направат нешто незрело тогаш редовен одговор му е "I'm just being me" Епа однеси си ги детските навреди и твојте филозофии на друго место оти јас веќе не ги трпам твоите драми и импулсни одлуки и твојто жалење. Не сум била добра другарка само заради тоа што ти реков дека треба да ме срамотиш во јавност? Оди си. Не ми е важно. Такви како тебе не ми требаат.
Абе Елено... знаеше цела вечер да читаш за секти, за култови, за индиго деца, за секакви чуда и врагови. А сега не знаеш да одиш во веце? А? Епа што да ти кажам бе! Оди спиј, разбуди се, кога ќе се раздени и мочај. Се надевам дека до тогаш нема да ти пукне мочниот меур. Сама си го бараше.
А МОРЕ СЕЉАК ЕДЕН ДО ВЧЕРА В БАНДЕРА СЕ МАВАШЕ, КУПИ СЕГА БМВ ЏЕК ЌЕ МИ СЕ ПРАЈШ ОВДЕ...ОДИ ПАСИСИ ГИ ОВЦИТЕ ШТО ДО ВЧЕРА ГИ ПАСЕШЕ
Доста ми е од се и секого! Веќе не се замарам со ништо и никого! Освен, се разбира со самата јас. Ќе бидам посреќна, се надевам!
Ништо нека не ми е по кејф,само кучката нека биде океј . За нејзе у стање сум и светот наопаку да го превртам . Трет ден како е настината ,демек вчера малце поарна беше еве ја пак повраќа и ништо не јаде .Неможам да ја гледам како се мачи ,иако знам дека е само настинка ,ништо посериозно .Кога она не е добро нит јас не сум . ПМС ,нервози од сите страни ..... Ке си пукнам . Значи денов неможе да биде полоШ . < Марфи не се зезај денеска со мене ,те предупредувам >
!!! Спојлер ЗНАЧИ НЕ МИ Е ЈАСНО ЗОШТОООООООООО?? КО ДА НАПРАВИВ НЕШТО МНООООГУ СТРАШНО И ЕТЕ СИТЕ МИ СЕ НАФРЛИЈА. МЕ НЕРВИРА ГЛУПИОТ АТАНАС, МЕ НЕРВИРА И КРАЈ!!!!!! КОЈ ШТО САКА НЕКА КАЖЕ, НЕКОМУ МУ Е ФАВОРИТ, НО МЕНЕ НЕ! ЗАТОА СИТЕ МОЖАТ ДА ПИШАТ ШТО ИМ ДУША САКА, ДА ДА. ОНИЕ ОД ПОВИСОКИОТ РАНК, НА КОЈ НИКОЈ НИШТО НЕ СМЕЕ ДА ИМ РЕЧЕ, А ОСТАНАТИТЕ НА УЛИЦА НАЈДЕНИ, КОЈ ШТО САКА ЌЕ ИМ ВИКА, ЕДНА ГРЕШКА И КО СТАДО БИЗОНИ ВО ГАЛОП ТИ СЕ НАФРЛААТ И НЕ ЗНААТ ЗА ДОСТА ДОДЕКА СЕ МИСЛИШ ШТО ДА ПРАВИШ. НАЈИСКРЕНО НЕ САКАМ ДА Е ТАКА, НИТУ ПАК ЗНАМ ЗОШТО ТОЛКАВА ДИСКУСИЈА ЗА ЕДНА СИТНИЦА И ДА СЕ СКАРАМ СО ТИЕ ШТО НЕ САКАМ ДА СЕ СКАРАМ. ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ГРЕШКА И ПУФ! СТАНАВ АРОГАНТНА, БЕЗОБРАЗНА, ВАКВА, ОНАКВА, НЕ СУМ СЕ РАЗБИРАЛА, НЕ НЕ СЕ РАЗБИРАМ АМА МИСЛАМ ДЕКА ТОА НЕ СМЕЕ ДА МЕ СПРЕЧИ ДА ИМАМ МАЛЦЕ ПОВЕЌЕ СЛОБОДА. СЕКОЈ СИ МИСЛИ ШТО САКА, НЕ СМЕЕШ ЗНАЧИ ДА ПРЕТНЕШ, АМА ДА ПРЕТНЕШ СО ОПАШКА ЗАШТО СЕ ЗНАЕ. ОК ЌЕ ВНИМАВАМ ПОВИШЕ НАРЕДЕН ПАТ, АМА ДЕФИНИТИВНО ОВДЕ ТРЕБА ДА ИМА МАЛЦЕ ПОВЕЌЕ СЛОБОДА ААААААААААААААААААААААААААААА... АМА ЗА МЕНЕ ЗАССЕКОГАШ ЈЕЛЕНА И ХРИСТИЈАН СЕ НАЈДОБРИ, А АТАНАС Е КОКОШКА. ЕТЕ ТОЛКУ!!!!
ситее ко ми викаа ке на*беш .. Јас неее(тврдоглавост пуста), епа евемиго сеа,си го барав си го добив..
Такви како тебе не ми требаат глупо едно!Ми се целиваат тука ми изиграваат лудило си шепотат цело време се од мене кријат.Сега двојка доби и сите те избегнуваат па по мене трчаш.Мани ми се.Додека не се преваспиташ нема шанси да биде како порано.Море,ти си глупа до вчера лудило изиграваш а,сега тажна ми трчкаш!Нема да се превоспиташ глупа си,научно докажано е тоа!
jmbgfn bjgjugujulhyig,ohimhmhkikhyihyk,bjmbhkjbkbmbjmghhjmm kkhkbm mbohylblog,vkkrkvjkjjkihl jkj gnmk nnnnjn knj fnmjb njg nhjknrrrkhbnmr gknbkj nijni hjbimgik mk ninh iknh im jnhiyjhijtgihkjmikgnhbktng iknhibkjgfikbnkn ik ik ;mkh ldh kltnhki ldnihk mih knjeimh kj ikhjmik nj kn k nikhng ikns iom iwkn kidnwosldnk hsdnsodknhmn onkjkgjhjkgmgnvjk,mck,dmjk,5ihtjnuvijigj iu n;54jn ij 9ojm nh iojgi9o tjgihbnju nh5ti hntiygkjh itrhjtnhbitn ih nhtyjnhih ninh ihl ijitr hhj ngihbn urbni bwnie nhiw nwi bn ibwni bn igniqw n nhi nh irn i n in inh i ni nhi h ninruihghgnvjrjbuthnthvnvunvubvuvbuvbgubnuvjbv jthgvnqi bwi ;bv li bclvsh el llvjbvnkjnvujvubguvjbvujbvvlwv;qw'[jgnvkjn;vdv;tvh ;ajtasjdinhsajmbhjgjgjkjtweinjbn wihjnm ikwni knhgik nmikhnknw gjuh nw ;l nhjkw;igknh bnikwn iknj ikikygniekntik gn;w kjn gl lwjnh ikbn jhybhi wikhn ikyniw swni ;w jhgnbj bhibn ihbvi5ikn iwynkiwn io vwyik ebibyjbjhbi bdshnwbn ibnjt bbhbi dmnkv,mnhjtkrd,mxncvjkgmrnsjkksoqodei403ti8 I LOVE YOU IDIOT!!!!!!!!