Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. gentle.girl

gentle.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    251
    Сакам да уништам се околу мене....да кршам да викам......Ахх до каде бре ова вака??? :devil: и до кога ?? :@

2. girl.9

girl.9 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2012
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    478
    Отворам нови мислења и темава како добредојдена. Мачката ми ја скрши саксијата и најубавото цвеќе. Многу си ја сакам мачката ама сега ми иди да ја отепам уффффф :@ :@ :@ :@ :@

3. aleksandra-beyonce

aleksandra-beyonce Активен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2012
    Пораки:
    0
    Допаѓања:
    0
    Ми недостигаат твојте зелени очи , и начинот на кој гледаше во мене , ми недостига она што некогаш бевме.Но никогаш не ти го кажав она што требаше она што го чуствивам , како и секогаш по мој начин го задржав само за себе , а сега ми недостига се што е поврзано со тебе , и не ми се верува дека сеуште ми требаш.
    Ех , тие твој зелени очи , ги гледам секогаш кога ке ги затворам мојте, без тебе се чуствувам како да не припагам никаде , и не сум при себе.
    Дури сега сватив дека ТЕ САКАМ и не требаше да те пуштам да заминеш , но готово е а најтешко ми е кога ке помисалм дека никогаш повеке нема да се вратиш.

4. Barbie07

Barbie07 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2013
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    590
    Добро ја незнам што се замислуваш? Ми се правиш другарка,се најубаво пред мене,а позади грб се најлошо!Од денес мењавам однос со тебе,не заслужуваш ни здраво да ти викам,а камоли како до сега...Лицемерна!!..Ми се повраќа од такви како тебе :puke:

5. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Значи не да сум глупа, најглупа, преглупа, дрво, труп, цреп незнам веќе како да се наречам.
    А мори чурко една кај се пикаш кај шо не те собира, зошто бре кој ѓаол ме натера, па и ти што предложи бре срце зошто Ааааааааааааааааа, неможам да се помирам.

усдг уисфгбусидфѕуисдгбфјдсбфуб тфвд уѕрдуцѕ бдв :@ еѕрбеѕрцуибндуифхдбуфгер7т684735рб78 в89ц372895б вењрѕх8ењвб тѕ б :@ :@ :@ :@ :@

6. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Значи не да сум глупа, најглупа, преглупа, дрво, труп, цреп незнам веќе како да се наречам.
    А мори чурко една кај се пикаш кај шо не те собира, зошто бре кој ѓаол ме натера, па и ти што предложи бре срце зошто Ааааааааааааааааа, неможам да се помирам.

усдг уисфгбусидфѕуисдгбфјдсбфуб тфвд уѕрдуцѕ бдв :@ еѕрбеѕрцуибндуифхдбуфгер7т684735рб78 в89ц372895б вењрѕх8ењвб тѕ б :@ :@ :@ :@ :@

7. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    значи уште дремам на работа чекајќи двајца будали за состанок :devil:

као ја да немам куќа и живот туку треба нив да ги чекам најадени и нашетани цел ден а јас пак со мрак да си идам дома мртва гладна и уморна и пак ништо да не неможам да фатам.

нема смисла ееј ќе си пукнам од нервоза :@

8. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Технолошки вишок по 9 години макотрпна работа еј ДА ТИ СЕ МО..... ЧАМ НА ЗАКОНИТЕ. на државата на парите НА ПРИВАТНИ БИЗНИСИ НА ГАЗДИ НА ПОЛИТИЧАРИ . НЕ МУ ДАВАТЕ НА НАРОДОТ ДА ДИШИ БРЕ КЕ ПУКНАМ ВЕКЕ СЕ УМОРИВ ОД ОВАА БОРБА :@

9. princess5

princess5 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    4.999
    Допаѓања:
    34.785
    Уффффффффффффффффффффф

10. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.869
    Ѓубре едно покварено,ми ги даде најубавите и најлошите месеци во мојот живот,и сега кога конечно и прекисна твоето однесување и кога одлучив да ставам крај ми се одмаздуваш и пробуваш да ме скараш со другарките.. :swear: Нели ти е срам,бре копиле после се што направив за тебе така да ми правиш..Ама не ме знаеш добро ти,да не ја откријам лошата страна па да видиш каква кучка може да биде Марето :devil:
    Ќе зажалиш што си ме запознал,тоа ти ветувам...

11. izgubena5555

izgubena5555 Активен член

Се зачлени на:
    12 март 2012
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    14
    бесна сум, се нервирам за се моментално заради тебе будало што така ти текнало денес па игнорираш не пишуваш ма гони се бре у пичку матер толку веќе и ќе ти пишам и звонам :@

12. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Глупо едно!!Заборавив ти си Made in China.
    Марш таму,невоспитано суштество. :@

13. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Моите очекувња се преголеми или едноствно животов го гледам низ некоја искривена призма?

Да, веројатно премногу очекувам од луѓето, мора да е тоа, инаку е еб**о ненормално секој можен човек да те разочара! Ама баш секој! Роднини, пријатели, од најблиски до најдалечни, од големи до мали љубови, од битни до небитни луѓе...

Ма нека иде све у к**ац! Кревам раце од СЕ и СЕКОЈ ! Правете што сакате, јас какви се болки сум истрпила, моменталнава едвај ме почешнува!

На gentle.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Miss3

Miss3 Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2013
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    8
    [СДК] Сакам да кажам...

аааааааааа преку глава ми е од дволичниииииии особии и лажговции и од се !

15. untouchableGirl

untouchableGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2012
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    158
    Глупостииииииииииииииииииииииииииииииии -.- :@
    Се скревам па.

16. Lily52

Lily52 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2013
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    36
    Немам со да се испукамм.. Се се во ред. :)

17. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Како можам волку да се нервирам за едни глупави, скапани, ненормални и-не-знам-веќе-како-да-ги-наречам задачи по математика? :swear:
    И за некои си глупави графици за осцилации??? :@
    Големите корисни глупости... |( , да сметам плоштини на пирамиди, призми, топки, калоти, или да цртам графици за осцилации!?! [​IMG]
    Уфффффффффф, математика и физика...колку ги мразам предметиве :envy: :@ :@
    Ми викаат па ти 5ка имаш...А да знаете како се мачам и кинам живци за таа глупава 5ка!? :devil:
    Кој лудак ги ставил предметиве за задолжителни во образование... :fubar: :swear: :@

18. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Потполно сама сум во овој свет со различни луѓе.. Потполно сама. Немам рамо за плачење, немам насмевка за смеење, немам никој.. Немам ништо.. Буквално..
    Дечко ми е секогаш со мене, но вечерва не го докажа ни тоа..
    Ми треба некој... Ми треба некој до мене.. Не зборам за сакање.. Ми треба некој другар.. Ми треба некој на кој ќе можам се да му се истурам во вакви моменти, да му се исплачам во вакви моменти.. Да ме насмее во вакви моменти..
    Тешко е.. Претешко е да се живее потполно сам..
    Ме нервира самата помисла што НИКОЈ не остана до мене.. Ех....
    И денес.. Верував дека толку убаво ќе си поминам.. А не вака, со разлеана шминка, со солзи, и со гадна помисла :doh:
    Фала ви другари/ки за искористената дружба.. Фала ви на се..

На girl-miri, tessi, MacaLove и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Плачам за се, плачам за тоа што не сум доволно добра, плачам за тоа што сум хистерична и ја губам самоконтролата која најмногу ја имав, плачам зошто се ми се распаѓа и зошто врската ми се руши, плачам зошто толку се сакаме, а не можеме да се сложиме, тешко ми е зошто не сакам некоја да стане подобра од мене, тешко ми е зошто мисли дека не сакам да е успее, МНОГУ МИ Е ТЕШКО И МНОГУ МИ СЕ ВРЕСКА. ;(
    Не сакам да паднам во депресија, не сакам да се разболам, нервите ми попуштаат на овие години, НЕ МОЖАМ ВЕЌЕ ГОСПОДЕ. :@ ;(

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.194
    :$
    а кај пак сега ТИ најде да збориш за песната кога воопшто не си ја ни слушнала. ауф веќе од вакви сезнајки. |( |( |( глупачка некоја„!